2014 Şubat Anneleri

canım hepsi aynı galiba. şuan mesaj yazmakta ara ara güçlük çekiyorum. bilgisayar hastası olacak yakında mete. canım nazar mı var acaba sizde?

ay canım haklısın. yav insan 15 saniyede nasıl 2 yaramazlık yapabilir?

canım allahım onları koruyor gerçekten. emirin bu 2. düşüşü. mama saldalyesini yüksekliği çok fazla. bence.

Kizlar kece kumas dugmeler citcitlar cort cirtlar daha bisuru sey aldim etkinlik kitabi yapicam zeynebe fotograflicam bitince koyarim resmini sizede fikir olur bugun kirtasiyeyi birbirine kattik :)

2:30 da ciktik 4:45 te eve girdik kirtasiye pazar park gezdirdim kaydiraktan kayiyo totosunu yicem merdiven cikiyo kayiyo tutamiyorum zabdedemiyorum dosarda keske bahceli evimiz olsaydi. Bel agrisindan oluyorum bi kolumda bisiklet bi kolumda zeynep 2. Kata in cik perisanim ben fitik olcam bu gidisle oyle bi donemki dur bilmiyo korkmak bilmiyo

Mama sandalyesinde aya kalkiyo incek cekyat tepesinden inmiyo dusucek. Mutfakta sandalyeye ordan masaya cikiyo

Simdi hoppalada

Bunlar ne zaman normale dönüp yiycekler

canım emir hala yemiyor mu?
Zor umla yiyor jelibonum kendi 15 saat aç kalsın yine isteyerek yemiyo

Çorba sebze balık tavuk yok. Günlük 400 cc inek sütü içiyo uyurken.

Kahvaltı benim mücademle bide muz yediriyom küçük kase pekmezli yoğurt hep böyle günlük beslenmesi

Ama hiç istekli yemiyor dakikalarca ağzında tutuyo suyla yutuyo ancak
Böle yapmasam kilo almaz verirdi ancak

Iki gün sonra aşıya gidecez bakalım nolmus kg si

Coresatin krem var. Muthişşş. Hemen donuç alırsın. Geçmiş olsun.

Kislar benim.kolum morluk.icinde yaw

Aynı yerde oturduk kolumu aynı yerde duruyo du gelip hep beni isiriyo babayı hiç ısırmiyo

Çok zevk aliyo beni ısirmaktan

Kendi bebem den korkuyorum yanıma gelince

Etkinlik kitabı ne oluyoki

Çok cahelim bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…