- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
sagolasin canim.ne güzel canım çok geçmiş olsun pekmez yedir kuzuna...
MAŞALLAH CANIM bizimkide zeytini çok seviyor şekeri sadece doğal baldan yada peekmezden alıyor belki muza koysan yersagolasin canim.
ya benim kizim tatli yemegi hic sevmiyor. dun biraz zorlayarak vereyim dedim pekmezi ama ogurdu. kahvaltida pekmez ceviz biskuvi vs. hic yediremiyorum. varsa yoksa zeytin yesin. 10-12 tane zeytin yiyor.
:))
2.bebek ha.. vauuuuuv buyuk cesaret :))günaydın bayanlar :) aslında bize öğlen oldu oğlum kurulu saat gibi 7 de uyanıyor ileri atamıyoruz uyku saatini ve hala ona özel yemek yapmaktan sıkıldım valla bu yıl şansımı tekrar denemeye ve kpss ye tekrar girmeye karar verdim,verdim ama hiç çalışmıyorum akıl bir karış havada bide tekrar bebek için doktor yolu göründü bakalım iş mi bebek mi öne geçecek...muhammed artık iyice yürüyor kapakları açıp kapatıyor,anahtarı kapıya tutup açmaya çalışıyor ama en komiği arabaya binince dütttt diye bağırıyor
canım ben iibf mezunuyum eşim çalıştırmadı artık çok bunaldım hayalim mali müşavir olmaktı 2 sene siğortalı çalıştım sonra bıraktım şuan geri dönmek istiyorum ama bu sefer de 2. bebek ağır basıyor bakalım ne olacak ne yaşlanması canım ya daha dur valla ders çalışsak neler yapacaz da yok anam yok anca uyku oğlan uyusa da bende uyasam diye gözüm düşüyor :)2.bebek ha.. vauuuuuv buyuk cesaret :))
meslegin ne canim ? firsat buldukca ufak ufak calus bence sinava. umarim basarili olursun. guya ben de ales'e giricem de... hiiiic ders falan calistigim yok...
ya ben yaslanmisim hakikaten. enerjim yok yaa..
Canim minada kahvaltida sadece zeytin yer zeytini cok seviyorum..sekerli seyleri sevmez..buarda gecmis olsunsun sevindim iylesmenize...sagolasin canim.
ya benim kizim tatli yemegi hic sevmiyor. dun biraz zorlayarak vereyim dedim pekmezi ama ogurdu. kahvaltida pekmez ceviz biskuvi vs. hic yediremiyorum. varsa yoksa zeytin yesin. 10-12 tane zeytin yiyor.
:))
Canim allah gonlune gore versin.canım ben iibf mezunuyum eşim çalıştırmadı artık çok bunaldım hayalim mali müşavir olmaktı 2 sene siğortalı çalıştım sonra bıraktım şuan geri dönmek istiyorum ama bu sefer de 2. bebek ağır basıyor bakalım ne olacak ne yaşlanması canım ya daha dur valla ders çalışsak neler yapacaz da yok anam yok anca uyku oğlan uyusa da bende uyasam diye gözüm düşüyor :)
kuzum yas 37...canım ben iibf mezunuyum eşim çalıştırmadı artık çok bunaldım hayalim mali müşavir olmaktı 2 sene siğortalı çalıştım sonra bıraktım şuan geri dönmek istiyorum ama bu sefer de 2. bebek ağır basıyor bakalım ne olacak ne yaşlanması canım ya daha dur valla ders çalışsak neler yapacaz da yok anam yok anca uyku oğlan uyusa da bende uyasam diye gözüm düşüyor :)
sağol canım inşallah hepimize kızlar oğlan uyandı görüşmek üzereCanim allah gonlune gore versin.
lip canım çok erkekn degil mi uyku saati bide akşam yemeğini ben o saatte yedirsem evde kriz çıkar uymaz açlıktan maşallah fındık ceviz bol yesin çok sağlıklı bide tereyağını nasıl veriyorsun canım muhammed ekmek yemiyor acaba biraz pekmeze koysam nasıl olur...
bizde sitede otuyuoruz yazın şenlişk valla ben çardakta otuyorum muhammed kendinden büyük ablalarla parka gidiyor site de park var ah yaz bir gelse hem ben hem oğlan çok sıkıldık valla
...
Evet lip tam adını bilmiyorum ama panduf galiba
Sosyolojim iyi biliyodu yazmisti
Eki Görüntüle 1465965 Bide ben bole corapli bişey giydiriyom bu çok kullanışlı
yaw maşallah nisaya hepsinden yiyo sa menu harika
Bizde yarısı Bile yok
Nisada haksever in zeynep gibi demekki yakiyo yedigini
Yoksa 12 kg ne olurdu bu yemeye gore
Canim bende kizima kahvaltiyi bende boyle bulamac veriyordum mina yiyordu..artik bulamac vermemeye verdim ama kizim yemedi simdi isede bulamacli yemiyor..mesala kizim haslamis yumurta yemes omlet yer ve zeytin yer kahvaltida..peynir yemez..ne guzel daha onceleri hersey yerdi simdi ise bisey yemiyor...selamlar canım,
uyku saati çok erken oldu evet , daha önceden 21.30-10.30 arası uyumuş olurdu, şimdi çok erken yatıyor, erken kalkıyor. bakalım ayarlamaya çalışıyorum ben de...
kilosu az olduğu için yemeklerine ve kahvaltısına 1 tatlı kaşığı tereyağı koyuyorum. bazen de yemeklerine zeytinyağı koyarım ona da alıştı, saf zeytinyağının tadı biraz ağır ama bebekken alıştı.
tereyağını kahvaltısında tahıl+bisküvi+süt karışımının içine koyuyorum. kahvaltıda mecburen karışım yapıyorum çünkü tek başına sütü de bisküviyi de tahılı da yemiyor. yağı ekmeğe sürüp versem yediremiyorum. ama yağda yumurta yaptığımda ekmeği batırıp verince yiyor. ayrıca muhallebisine de koyarım, çorbalarına da koyarım.
oğlun pekmezi yiyorsa ona da koyabilirsin tabii ki, hem hastalıklardan da korur
Minada sut peynir yogurt ve meyve yemiyor..benim kiziminda kafasi kucuk ama yanaklari oldugu icin onu gorenler kafasi kucuk degil buyuktur diyorlar...evet canım tahmin ettiğimden biraz farklıymış çorap gibi ayağından çıkaramasın diye böyle yapmışlar gayet kullanışlı. benim bir arkadaş da karadeniz in hani özel çorapları vardır ya rengarenk örerler yünden. ondan ördürmüş uzun dizine kadar onu giydiriyordu, ya değilse kızı çıkarıyormuş çoraplarını.
bizim kızın sorunu 1 ay yiyor 1 ay yemiyor... bu yüzden de 1 ay kilo aldıysa diğer ay o kilonun yarısını veriyor. mesela 1 ay 500 gram aldı , diğer ay diş çıkarıyordu hep ağzından salıverdi yemekleri, hiç bir şey yediremedik, hemen 200 gram verdi. Dolayısıyla 2 ayda toplam 300 gram almış oldu. Bu da az yanii...benim çocuğumun da kafası küçük yüzü tombiş değil, sadece her gören boyunun uzun olduğunu söylüyor tek avantajımız bu şimdilik:)
bir de bizim nisacık ne yoğurt yiyo ne süt içiyo, ne de meyve yiyor, bunları hep zorla başka yiyeceklerin içine karıştıra karıştıra vermeye çalışıyorum, uzmanlar da ısrarla deneyin diyor walla bende sabır kalmadı
Ya kızlar ceylinin popişi falan hep pişik geciremedim suyu sevmiyo biliyosunuz lavabo da yikiyorum kıyamet kopa kopa zeytinyağı sürmeye başladım inşallah iyi gelir başka ne yapalım akıl verin kasiniyo belli ustumuzde ileri geri surtunuyokoyuyoruz babasıyla açıp kaşıyorum öyle duruyo garibim hoşuna gidiyo
Bendede sabır kalmadı seçim beyazladievet canım tahmin ettiğimden biraz farklıymış çorap gibi ayağından çıkaramasın diye böyle yapmışlar gayet kullanışlı. benim bir arkadaş da karadeniz in hani özel çorapları vardır ya rengarenk örerler yünden. ondan ördürmüş uzun dizine kadar onu giydiriyordu, ya değilse kızı çıkarıyormuş çoraplarını.
bizim kızın sorunu 1 ay yiyor 1 ay yemiyor... bu yüzden de 1 ay kilo aldıysa diğer ay o kilonun yarısını veriyor. mesela 1 ay 500 gram aldı , diğer ay diş çıkarıyordu hep ağzından salıverdi yemekleri, hiç bir şey yediremedik, hemen 200 gram verdi. Dolayısıyla 2 ayda toplam 300 gram almış oldu. Bu da az yanii...benim çocuğumun da kafası küçük yüzü tombiş değil, sadece her gören boyunun uzun olduğunu söylüyor tek avantajımız bu şimdilik:)
bir de bizim nisacık ne yoğurt yiyo ne süt içiyo, ne de meyve yiyor, bunları hep zorla başka yiyeceklerin içine karıştıra karıştıra vermeye çalışıyorum, uzmanlar da ısrarla deneyin diyor walla bende sabır kalmadı
canım benim de oğlum var ya. çekmece boşaltır, sizinki gibi dolap karıştırır, geçen gün bardak kırdı mesela. konuşma konusunda dedede diyor. ara ara da anne.Süper yahu bu kız bebeler :) bizim oğlanda hiç böyle atraksiyonlar yok
Anca gezsin dolapları karıştırsın, kumanda, telefonla oynasın...Konuşma da gecikecek sanırım hala kelimemiz yok... Kızlara bakıyorum bıcır bıcırlar(maşallah diyeyim nazar değmesin bebişlerimize.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?