- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Bencede hayatımda ilk defa bu kadar korktum çok dustu ama o düşüş felaketti burnu kanamış ticanım allahım onları koruyor gerçekten. emirin bu 2. düşüşü. mama saldalyesini yüksekliği çok fazla. bence.
Aaaa ne güzel kitap olacak maşallah çok beceriklisinYasakhayal canim dugme acma fermuar ac kapa camasir as topla mevve topla agaca yapistir gb sekiller renler sayilar kavramlar olucak.
Bu arada zeynebin hiperaktif bile oldugunu disuncem yakinda dun gece agladim hungur hungur butun sinirim bosaldi esim diyo niye boyle oldu bu cocuk diyorum butun gun mutlu etmeye enerjisini bodaltmaya calisiyorum olmuyo;(( nerde yanlis yapiyoruz ki diyo bide sanki kendi ilgileniyoda 5-10 dakka zor zabdediyo ben sofrayi ttoplayana kadar butun gun ben pispisliyorum kosuyorum pesinden o isten gelmis oluyo bacaklarim belimin agrisindan kut diye olucem sanki. Hem igrasiyorum hem yaranamiyorum. Bide zor uyuttum bekliyo beyefendi sirnasiyo hic konusmadim aglaya aglaya uyumusum (
Bizimkide kitaplari yiyo 2 dakkada en kalinini bile kopariyo sinir ediyo beni. Zaten fotoyu cektim 2 ye ayirdi kitabibide pahali bu kalinlar icim aciyo alismiyo kalem aldim dun boya icin renkli kalin agzindan cikarip surmuyo kagida delirtti beni (((( poffff
Okuyorum yazilar felan montesori egitimini uyuygulamak istiyorumama sanirim az daha beklemeliyim 1, 5 yasinda degisiyolarmis bakalim daha bilinclencek ins
Canim mina herseyi agzina koyar ama firlatma ve bagirma bizde yok...mina bizi isiriyor ama beni fazla isirmiyor babasinin elini tutup isiriyor....Ayni durumdayiz taube
Hem ağzına koyar hem dağıtır firlatir ole resme ne hiç bakmaz .
Hiç merak yok merak fırlatma ya şiddetli ses çıkarmaya var
Aaaa ne güzel kitap olacak maşallah çok beceriklisin
Aynı durumdayiz hakseverim
Malesef bende senin gibi düşünüyorum çevremde hiperaktif galiba diye
Ins olmazlar böyle çocuklar sorunlu oluyo okulda ne
Bide şiddet var bizimkinde
Eline ne alırsa vuruyo kiriyo aynı dadi programındaki çocuklar gibi
Enerjisi çok fazla olurmuş bazı bebeklerin
2.veya 2.5 gibi kreşe verecem belki ordaki bebelerle enerji atar degisir
Eşler anlamiyo bide benim başımda var
Gün boyu akşam gece ben ilgilenirim
Aynı bu cocuk niye bole sinirli agresif ne diyo kafamı iyce bozuyo
Banada çok bekledi 10 çocuğa bedel diyo çevre ve annem dahilEslerin yardim etmesi lazim vaĺla dayanamiyorum ben bide kardes istiyobebeklere neler yaptigini gorse odu kopar cildiriyo bebek gorunce en z 3 yasinda olmasi lazim oun kurabilmesi icin oda karsisindaki hehe dicek hr iistedigine cok dik kafali bana cekmis babasi kuzu gbmmis; ben hic laf dinlemez misim pofff anamin ogretmenlerimin ajahi tuttu herelde her okul toplantisinda anneme tek cocukmu cok simartmisiniz diyolarmis 3 kardesiz aslinda
canım ben bebekliğinden beri saf zeytin yağı verdiğim için ben yiyemiyorum ama oğlan bayılıyor alıştı dediğin gibi tereyağını çorbaya koyuyorum ama hiç muhallebisine koymamıştım fikir için sağol :) erken uyuma diş döneminden kaynaklı olabilir ağrısı ağır geliyorsa kendini uykuya veriyor olabilir bir dönem muhammed in uyutamadım baktım diş geliyor üstü dişi çıkarken de bir şey mi oldu diye kontrol ediyordum çünkü uyanmıyordu ve yemek yemiyordu.kuzum yas 37...
umarim isteklerine kavusursun.. ya ben de de uyku problemi var ama benim sikayetim uyuyamamak. kizim en gec 9 da uyuyor. ben 1 den once uyuyamiyorum. ustelik kizim uyanmasa bile ben gece de en az 4-5 defa uyanirim ve tekrar uykuya cok zor dalarim. sonra tum gun zombi gibi geziyorum.. bakalim seneye ise donunce napicam. gerci o zamana kadar kuzucuk 2 yasinda olacak :)))
canım zeytin yağı birebir en iyisi o ara ara poposunu açık bırak bide ıslak mendil yerine su ve pamuk kullan bunlara izin vermiyorsa ıslak mendili ve bezini değiştir bazı bezler bebbeğe yaramıyor geçmiş olsun.selamlar canım,
uyku saati çok erken oldu evet , daha önceden 21.30-10.30 arası uyumuş olurdu, şimdi çok erken yatıyor, erken kalkıyor. bakalım ayarlamaya çalışıyorum ben de...
kilosu az olduğu için yemeklerine ve kahvaltısına 1 tatlı kaşığı tereyağı koyuyorum. bazen de yemeklerine zeytinyağı koyarım ona da alıştı, saf zeytinyağının tadı biraz ağır ama bebekken alıştı.
tereyağını kahvaltısında tahıl+bisküvi+süt karışımının içine koyuyorum. kahvaltıda mecburen karışım yapıyorum çünkü tek başına sütü de bisküviyi de tahılı da yemiyor. yağı ekmeğe sürüp versem yediremiyorum. ama yağda yumurta yaptığımda ekmeği batırıp verince yiyor. ayrıca muhallebisine de koyarım, çorbalarına da koyarım.
oğlun pekmezi yiyorsa ona da koyabilirsin tabii ki, hem hastalıklardan da korur
Ya kızlar ceylinin popişi falan hep pişik geciremedim suyu sevmiyo biliyosunuz lavabo da yikiyorum kıyamet kopa kopa zeytinyağı sürmeye başladım inşallah iyi gelir başka ne yapalım akıl verin kasiniyo belli ustumuzde ileri geri surtunuyokoyuyoruz babasıyla açıp kaşıyorum öyle duruyo garibim hoşuna gidiyo
Zor umla yiyor jelibonum kendi 15 saat aç kalsın yine isteyerek yemiyo
Çorba sebze balık tavuk yok. Günlük 400 cc inek sütü içiyo uyurken.
Kahvaltı benim mücademle bide muz yediriyom küçük kase pekmezli yoğurt hep böyle günlük beslenmesi
Ama hiç istekli yemiyor dakikalarca ağzında tutuyo suyla yutuyo ancak
Böle yapmasam kilo almaz verirdi ancak
Iki gün sonra aşıya gidecez bakalım nolmus kg si
Kis reyyan çocuk çatlar tabi bi içmeye 400 cc icmiyo gün boyu okadar i buluyo. Yani 3 biberon da toplam bu cc yi buluyo.olsun canım hissettiğin yaş önemli bide bence uykuya kesin çözüm bul yoksa iş hayatına dönünce çok sıkıntı çekersin agresif olursun ve kendini yıpratırsın uyumazsan dahi yatağa gir belki alışır bünye.bide 2 yaş hiç kolay olmuyor çevremden biliyorum 2 yaş sendromu diye bir şey var ve eminim oda gelir beni bulur...
canım ben bebekliğinden beri saf zeytin yağı verdiğim için ben yiyemiyorum ama oğlan bayılıyor alıştı dediğin gibi tereyağını çorbaya koyuyorum ama hiç muhallebisine koymamıştım fikir için sağol :) erken uyuma diş döneminden kaynaklı olabilir ağrısı ağır geliyorsa kendini uykuya veriyor olabilir bir dönem muhammed in uyutamadım baktım diş geliyor üstü dişi çıkarken de bir şey mi oldu diye kontrol ediyordum çünkü uyanmıyordu ve yemek yemiyordu.
canım zeytin yağı birebir en iyisi o ara ara poposunu açık bırak bide ıslak mendil yerine su ve pamuk kullan bunlara izin vermiyorsa ıslak mendili ve bezini değiştir bazı bezler bebbeğe yaramıyor geçmiş olsun.
canım bir anda 400cc çok fazla 2 eşit parça halinde ver mesela bir biberon sabah bir biberon yatarken süte üvenip yemek yemiyor olabilir önce yemek yedir sonra süt bide yoğurda pekmez katma biri demir biri calsiyum ya birbirinin değerini yok eder ayrı ayrı ver yada meyveli ver ceviz koy mesela pekmeze bu ara muhammedin yemesi düzeldi biraz daha sorunsuz yiyor ve çok mutluyum artık yumurta yiyor ama sadece az pişmiş olarak..
Çok Sevdiğim arkadaşımı yönlendirdiğim bir yer var ama detayını çok bilmiyorum nedir ne değildir Bahçeci tüp merkezi Cevahir in arkasında görüşebilirArkadaşlar selamlar,
Konumuzla pek de ilgisi olmayan bir konuda sizden bilgi almak istiyorum. Benim bir arkadaşım tüp bebek denemek istiyor da bazı sağlık sorunları var onlar bitsin sonra gidecek, yani bir kaç aya başlayacak. Ancak hangi doktora gideceğini bilemiyor, istanbulda önerebileceğiniz, tüp bebekle hamile kalmış olanlarınız var mı? Süreç anladığım kadarıyla oldukça zorlu dolayısıyla doktor çok önemli, sizden öneriler alsam eğer bu süreci geçirmiş olanınız varsa daha sağlıklı olur gibi geldi de.. Şimdiden teşekkür ederim.
Ay icim urperdi canim allah korysun benim kizim cok sokuyo agzina herseyi kapak kazagindaki dugme boncuk gb sryleri kopariyo oyuncaklardakileri ip toka ne bubulursa hemen agzinda yutmuyo diye seviniyorum ama anlik bisey rabbim korusun bida yasatmasin canimBugun kizimi allah kurtardi. Pil bogazinda kaldi zorla cikardim ama ben ne bicim bagiriyorum bide evde yalnizdim..kizim morarmisti...aklima geldikce deliriyorum..suan bile agliyarak anlatiyorum..ne olursunuz bebislere cok dikkat edelim....allah bebislerimizi koru....
Mina da oyle herseyi agzina koyar ama yutmazdi bende cok rahattim..heleki pil aklima gelmezdi anlik bisey..camin zeynebe dikkar et...sagol canim insaah yasatmasin hicbir bebege....Ay icim urperdi canim allah korysun benim kizim cok sokuyo agzina herseyi kapak kazagindaki dugme boncuk gb sryleri kopariyo oyuncaklardakileri ip toka ne bubulursa hemen agzinda yutmuyo diye seviniyorum ama anlik bisey rabbim korusun bida yasatmasin canim((
Çok geçmiş olsun... Benim de en çok korktuğum durumlardan biri... Bir de ütüye çok dikkat etmek gerekiyor. Sadece elini kolunu uzatır yanar diye değil. Ütü kablosunun sarkması da teklikeli... Çeker indirir Allah korusun... Ütü yaptıktan sonra mümkünse sıcakken yukarda biryerde tutmayıp bir yere kilitlemek gerekiyor. Allah'ım onları korusunnnnBugun kizimi allah kurtardi. Pil bogazinda kaldi zorla cikardim ama ben ne bicim bagiriyorum bide evde yalnizdim..kizim morarmisti...aklima geldikce deliriyorum..suan bile agliyarak anlatiyorum..ne olursunuz bebislere cok dikkat edelim....allah bebislerimizi koru....
Bugun kizimi allah kurtardi. Pil bogazinda kaldi zorla cikardim ama ben ne bicim bagiriyorum bide evde yalnizdim..kizim morarmisti...aklima geldikce deliriyorum..suan bile agliyarak anlatiyorum..ne olursunuz bebislere cok dikkat edelim....allah bebislerimizi koru....
Bugun kizimi allah kurtardi. Pil bogazinda kaldi zorla cikardim ama ben ne bicim bagiriyorum bide evde yalnizdim..kizim morarmisti...aklima geldikce deliriyorum..suan bile agliyarak anlatiyorum..ne olursunuz bebislere cok dikkat edelim....allah bebislerimizi koru....
Kızlar iyi geceler
çok uzun zamandır yazamadim da okuyamadim da.Ev de değildim. Umarim herkes ve kuzucuklar iyidir.
Yaklaşık bir ay oldu eşim işten ayrıldı anlaşmazlıklar yaşadı sirketle. Özel sektörde çalışıyor. Bilenler vardır ben de ücretsiz izindeyim. Memleketleri ziyaret ettik su an ben kendi memleketimdeyim eşim Afyon Dinara iş görüşmesine gitti.2gune karar vermemiz gerekiyor. Hic gitmedim görmedim bilen var mı nasıl bir yerdir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?