- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Cok gecmis olsun taubeBugun kizimi allah kurtardi. Pil bogazinda kaldi zorla cikardim ama ben ne bicim bagiriyorum bide evde yalnizdim..kizim morarmisti...aklima geldikce deliriyorum..suan bile agliyarak anlatiyorum..ne olursunuz bebislere cok dikkat edelim....allah bebislerimizi koru....
kiz masallah zeynebe ne guzel oynuyor. bizimji kumy avuclayip agzina doldurur,kovayi da basina gecirirdi :))Hava ne guzel parkta kumda oynadikki biz yupiiiiEki Görüntüle 1468699
Bugun kizimi allah kurtardi. Pil bogazinda kaldi zorla cikardim ama ben ne bicim bagiriyorum bide evde yalnizdim..kizim morarmisti...aklima geldikce deliriyorum..suan bile agliyarak anlatiyorum..ne olursunuz bebislere cok dikkat edelim....allah bebislerimizi koru....
Kızlar iyi geceler
çok uzun zamandır yazamadim da okuyamadim da.Ev de değildim. Umarim herkes ve kuzucuklar iyidir.
Yaklaşık bir ay oldu eşim işten ayrıldı anlaşmazlıklar yaşadı sirketle. Özel sektörde çalışıyor. Bilenler vardır ben de ücretsiz izindeyim. Memleketleri ziyaret ettik su an ben kendi memleketimdeyim eşim Afyon Dinara iş görüşmesine gitti.2gune karar vermemiz gerekiyor. Hic giedim
bilen r mı nasıl bir yerdir ??
Mina da oyle herseyi agzina koyar ama yutmazdi bende cok rahattim..heleki pil aklima gelmezdi anlik bisey..camin zeynebe dikkar et...sagol canim insaah yasatmasin hicbir bebege....
Eşim orda üniversite okumuş ,
söylediği tek şey halkı çok iyi ama üniversiteli ise kötü gözle bakıp yobaz oluyorlar diyor.
sen orada yaşayan birisine mutlaka gene sor
ayyy kuzucum gelmiş geçmiş olsun, her bulduklarını ağızlarına atıyorlar canım hepimizin başında işte, kendini üzme Allah kurtarmış, bir fakire yardım et, sadaka ver, Allah'a şükret dua et, yüreğini gönlünü ferahlatır...Bugun kizimi allah kurtardi. Pil bogazinda kaldi zorla cikardim ama ben ne bicim bagiriyorum bide evde yalnizdim..kizim morarmisti...aklima geldikce deliriyorum..suan bile agliyarak anlatiyorum..ne olursunuz bebislere cok dikkat edelim....allah bebislerimizi koru....
selam keping,taubem canım benim okuyunca çok kötü oldum..çok geçmiş olsun..yüce Rabbim korumuş..Allahım birdaha kötü şeyler yaşatmasın..unutmaya çalış olayı..birde diyeceğim şu bebişlerimiz büyüyene kadar işide gücüde temizliğide batsın diyorum ben..inan benim evim pırıl pırıldı ama şimdi bir görsen her yer her yerde..yapacak birşey yok bir kaç ay daha böyle geçsin sonra su her yeri temizler diye avutuyorum kendimi..su olsunda gerisi fasa fiso..inan hiçbir iş yapamaz oldum..bir saniye dur durağı yok..abisi ne yapsa oda aynısını yapıyor..televizyon ünitesine çıkıyor,altına tabure alıp her yere çıkıyor..geçen tuvalet fırçasını alırken yakaladım..daha neler neler anlatsam roman olur..offfff valla ömrüm gitti..aman gözümüzü ayırmayalım..tekrar geçmiş olsun taubemmm
Canım çok geçmiş olsun ya Allah korumuş
Hadi ya zor bir yer pek iç açıcı değil o zaman ben aslinda yaşadığım yerden okulumdan çok memnunum ama eşim haklı olarak bayağı problem yaşadı orada ki isin de imkanlari çok iyi doğru kararı veririz inşallah
Sağol canım en önemlisi kuzum zaten bakalım hayırlısıcanım bence çocuğu da düşünün, afyon dinar biraz kapalı bir yer, kuzenimin eşi polis orada oturdular bir süre, kızı camdan baktırtmazdı eşi zaten orada çok sıkılımışlardı, sosyal imkanı fazla olmayan bir yer...eşine Allah hayırlı kapılar açar inşallah,
taubecim uygun oldugun bir zaman ayrintilu yazsana. nasil cikardin, yuttugunu nasil farkettin.. allah korusun ama baska birisinin de basina gelebilir. ne yapacagimizi bilelim..Mina da oyle herseyi agzina koyar ama yutmazdi bende cok rahattim..heleki pil aklima gelmezdi anlik bisey..camin zeynebe dikkar et...sagol canim insaah yasatmasin hicbir bebege....
Ayy canım çok çok geçmiş olsun zaten piller zehir gibi olduğu için zararlı diye eline bile vermiyorum atık pilleri topluyorum bi kutuda Allah korumuş korkunu düşündüm de çok dikkat edelimBugun kizimi allah kurtardi. Pil bogazinda kaldi zorla cikardim ama ben ne bicim bagiriyorum bide evde yalnizdim..kizim morarmisti...aklima geldikce deliriyorum..suan bile agliyarak anlatiyorum..ne olursunuz bebislere cok dikkat edelim....allah bebislerimizi koru....
selam keping,
bizimki de masa örtüsünü çekmeye başladı, sandalyeleri tutup çekiyor, bugün oynarken kafasını vurdu, her an bir kazaya açıklar, ben de temizliği hiç dert etmiyorum, mutfağım hep temizdir topludur ama diğer yerler çok umurumda değil, birkaç güne bir lavabo ve tuvaleti temizlerim, 2 haftada bir temizlikçi geliyor 100 tl veriyorum, fazla deterjan kullandırtmıyorum, çamaşır suyu filan çok zararlıymış ve diğer kokusu keskin deterjanlar da öyle, çocuğa kıyamıyorum, onu odasından çıkarmıyoruz zaten temizlik olduğu gün, diğer zamanlarda da haftada 1-2 kez süpürge tutuyorum, camlar filan da hiç umurumda değil, misafir gelmek isterse de zaten çalıştığım için kabul etmiyorum, temizlik sonrası bir güne buyur ediyorum. napayım bir süre böyle olacak...
Çok geçmiş olsun... Benim de en çok korktuğum durumlardan biri... Bir de ütüye çok dikkat etmek gerekiyor. Sadece elini kolunu uzatır yanar diye değil. Ütü kablosunun sarkması da teklikeli... Çeker indirir Allah korusun... Ütü yaptıktan sonra mümkünse sıcakken yukarda biryerde tutmayıp bir yere kilitlemek gerekiyor. Allah'ım onları korusunnnn
çok kötü oldum ya
Alllah korusun dediğin gibi bunların ne yapacağı belli olmuyor çok dikkat etmek lazım
taubem canım benim okuyunca çok kötü oldum..çok geçmiş olsun..yüce Rabbim korumuş..Allahım birdaha kötü şeyler yaşatmasın..unutmaya çalış olayı..birde diyeceğim şu bebişlerimiz büyüyene kadar işide gücüde temizliğide batsın diyorum ben..inan benim evim pırıl pırıldı ama şimdi bir görsen her yer her yerde..yapacak birşey yok bir kaç ay daha böyle geçsin sonra su her yeri temizler diye avutuyorum kendimi..su olsunda gerisi fasa fiso..inan hiçbir iş yapamaz oldum..bir saniye dur durağı yok..abisi ne yapsa oda aynısını yapıyor..televizyon ünitesine çıkıyor,altına tabure alıp her yere çıkıyor..geçen tuvalet fırçasını alırken yakaladım..daha neler neler anlatsam roman olur..offfff valla ömrüm gitti..aman gözümüzü ayırmayalım..tekrar geçmiş olsun taubemmm
kiz masallah zeynebe ne guzel oynuyor. bizimji kumy avuclayip agzina doldurur,kovayi da basina gecirirdi :))
anaaaaam cok gecmis olsun canim. icim urperdi..
Cok gecmis olsun taube
Rabbim korumuş ins bidaha asla böyle zor durumlar yasanmaz
Bizede bide ders oldu ağzına herseyi goturuyolar daha dikkatli olmamiz gerekiyo demekki
Kizlar iyi dilekleriniz icin cok sagolun...rabbim hicbir zaman yasatmasin hicbir bebege...tum bebeklerimiz rabbim korusun..Canım çok geçmiş olsun ya Allah korumuş
Hadi ya zor bir yer pek iç açıcı değil o zaman ben aslinda yaşadığım yerden okulumdan çok memnunum ama eşim haklı olarak bayağı problem yaşadı orada ki isin de imkanlari çok iyi doğru kararı veririz inşallah
Sagol canim..evet piller cok zararli kizm kumandanin kapagini acmis pillerini cikarmis..dusun agzindan cikarirken pil oldugunu gorunce sok oldum..Ayy canım çok çok geçmiş olsun zaten piller zehir gibi olduğu için zararlı diye eline bile vermiyorum atık pilleri topluyorum bi kutuda Allah korumuş korkunu düşündüm de çok dikkat edelim
Sagol canim bugun esime dedim sadaka ver..omrumden omur gitti.ayyy kuzucum gelmiş geçmiş olsun, her bulduklarını ağızlarına atıyorlar canım hepimizin başında işte, kendini üzme Allah kurtarmış, bir fakire yardım et, sadaka ver, Allah'a şükret dua et, yüreğini gönlünü ferahlatır...
canim baktim mina geyirmeye basladi hemen yanina gittim anladim bogazinda bisey kalmis kizimi o halde gorunce ne yapacagimi sasirdim heleki o durumlarda ben cesaretsizim elimi boagzina koydum cikarmak icin cikararmadim ve ben halen bilmiyorum bogazinda ne var dedim galiba tokasidir..minanin kafasini asaga egerek bacaklarini tutum elimide agzina sokarak cikardim aman allahim ne goreyim pil sok oldum mina mosmor olmustum dusun kizimi dis kapaya kadar getirdim komsularim yardim etsin diye cok sukur cikara bildim ama omrumden omur gitti..ben ne bicim bagriyorum.allah kurtardi kizimi..taubecim uygun oldugun bir zaman ayrintilu yazsana. nasil cikardin, yuttugunu nasil farkettin.. allah korusun ama baska birisinin de basina gelebilir. ne yapacagimizi bilelim..
Benim kizimdq halen yurumuyor bize tutunarak ayaga kalkiyor iki elini birakiyor oylece desteksiz ayakta duruyor ama adim atamiyor...kizlar benim kizim hala yurumuyor yaaa.. hic niyeti de yok gibi :)) havalar da duzeliyor. evimiz 4. kat kucakta indir cikar. bel fitigi olycam az kaldi...
Bugun kizimi allah kurtardi. Pil bogazinda kaldi zorla cikardim ama ben ne bicim bagiriyorum bide evde yalnizdim..kizim morarmisti...aklima geldikce deliriyorum..suan bile agliyarak anlatiyorum..ne olursunuz bebislere cok dikkat edelim....allah bebislerimizi koru....
canım yürümeye yardımcı araçlar var düşünürsen bu ilk yüklediğim varya onun tahtaları var ya da muhammedin atı var onun başından tutarak yürümeyi öğrendi sonra onu kaldırdım kanepe arasını düşmesin diye kapatmıştım onları genişlettim bir 2 kere düştü ağladı baktı olmuyor adım atmaya başladı kızın doğum tarihi küçükse vakti vardır daha bide yürüme eğzersisi yapın mesela önüne al kazağından tut ben arkandayım de düşmesine izin verme biz öyle yaptık.Kis reyyan çocuk çatlar tabi bi içmeye 400 cc icmiyo gün boyu okadar i buluyo. Yani 3 biberon da toplam bu cc yi buluyo.
Yok istahsizligin sütle alakası yok.dogali istahsiz bi bebek. Sütü bi aydır veriyorum.
Mesala en son akşam 9 gibi süt içiyo. Gece hiç İçmez. Sabah 8 gibi kalkar yani 12 saat aç kahvaltiyi zorla yedirrim.hic sevmedi ek gidayi sevdiği bi yiyecek yok
Mücadelede 10 buçuk kg yaptim
Yoksa 8 kg de kalirdi
kizlar benim kizim hala yurumuyor yaaa.. hic niyeti de yok gibi :)) havalar da duzeliyor. evimiz 4. kat kucakta indir cikar. bel fitigi olycam az kaldi...
kiz masallah zeynebe ne guzel oynuyor. bizimji kumy avuclayip agzina doldurur,kovayi da basina gecirirdi :))
anaaaaam cok gecmis olsun canim. icim urperdi..
canim arladasin kizida yurumedi yasini gecti dedimki tulbent baglayalim koltuk altindan cunku korkuyodu salamiyodu kendini elinden tutunca biyere tutununca yuruyo bir iki adim atiyodu yurume aparatlari gb oluyo tulbent te oyle oyle alisti guveni geldi kendine belki sizede ise yarar dene derim :) yada tadini cikar yuruyunce belin daha cok kopuyo cunku :///kizlar benim kizim hala yurumuyor yaaa.. hic niyeti de yok gibi :)) havalar da duzeliyor. evimiz 4. kat kucakta indir cikar. bel fitigi olycam az kaldi...
canim baktim mina geyirmeye basladi hemen yanina gittim anladim bogazinda bisey kalmis kizimi o halde gorunce ne yapacagimi sasirdim heleki o durumlarda ben cesaretsizim elimi boagzina koydum cikarmak icin cikararmadim ve ben halen bilmiyorum bogazinda ne var dedim galiba tokasidir..minanin kafasini asaga egerek bacaklarini tutum elimide agzina sokarak cikardim aman allahim ne goreyim pil sok oldum mina mosmor olmustum dusun kizimi dis kapaya kadar getirdim komsularim yardim etsin diye cok sukur cikara bildim ama omrumden omur gitti..ben ne bicim bagriyorum.allah kurtardi kizimi..
canım emir genelde karıştırmayı seviyor. koltuk tepelerinede yeni yeni başladık. gerçekten muhammet emir rekor kırmış olabilir.Bencede hayatımda ilk defa bu kadar korktum çok dustu ama o düşüş felaketti burnu kanamış ti
Bence emir mete uslu bi bebek sadece iki dedi düşmüş cunku
Bizimki düşmede rekor kiriyo şükür hep basit şeylerle atlatti çok şiddetli dusmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?