2014 Şubat Anneleri

Cok gecmis olsun taube

Rabbim korumuş ins bidaha asla böyle zor durumlar yasanmaz

Bizede bide ders oldu ağzına herseyi goturuyolar daha dikkatli olmamiz gerekiyo demekki

Hava ne guzel parkta kumda oynadikki biz yupiiiiEki Görüntüle 1468699
kiz masallah zeynebe ne guzel oynuyor. bizimji kumy avuclayip agzina doldurur,kovayi da basina gecirirdi :))

anaaaaam cok gecmis olsun canim. icim urperdi..

Mina da oyle herseyi agzina koyar ama yutmazdi bende cok rahattim..heleki pil aklima gelmezdi anlik bisey..camin zeynebe dikkar et...sagol canim insaah yasatmasin hicbir bebege....

Canım çok geçmiş olsun ya Allah korumuş
Eşim orda üniversite okumuş ,
söylediği tek şey halkı çok iyi ama üniversiteli ise kötü gözle bakıp yobaz oluyorlar diyor.
sen orada yaşayan birisine mutlaka gene sor

Hadi ya zor bir yer pek iç açıcı değil o zaman ben aslinda yaşadığım yerden okulumdan çok memnunum ama eşim haklı olarak bayağı problem yaşadı orada ki isin de imkanlari çok iyi doğru kararı veririz inşallah

ayyy kuzucum gelmiş geçmiş olsun, her bulduklarını ağızlarına atıyorlar canım hepimizin başında işte, kendini üzme Allah kurtarmış, bir fakire yardım et, sadaka ver, Allah'a şükret dua et, yüreğini gönlünü ferahlatır...

selam keping,

bizimki de masa örtüsünü çekmeye başladı, sandalyeleri tutup çekiyor, bugün oynarken kafasını vurdu, her an bir kazaya açıklar, ben de temizliği hiç dert etmiyorum, mutfağım hep temizdir topludur ama diğer yerler çok umurumda değil, birkaç güne bir lavabo ve tuvaleti temizlerim, 2 haftada bir temizlikçi geliyor 100 tl veriyorum, fazla deterjan kullandırtmıyorum, çamaşır suyu filan çok zararlıymış ve diğer kokusu keskin deterjanlar da öyle, çocuğa kıyamıyorum, onu odasından çıkarmıyoruz zaten temizlik olduğu gün, diğer zamanlarda da haftada 1-2 kez süpürge tutuyorum, camlar filan da hiç umurumda değil, misafir gelmek isterse de zaten çalıştığım için kabul etmiyorum, temizlik sonrası bir güne buyur ediyorum. napayım bir süre böyle olacak...

canım bence çocuğu da düşünün, afyon dinar biraz kapalı bir yer, kuzenimin eşi polis orada oturdular bir süre, kızı camdan baktırtmazdı eşi zaten orada çok sıkılımışlardı, sosyal imkanı fazla olmayan bir yer...eşine Allah hayırlı kapılar açar inşallah,

Sağol canım en önemlisi kuzum zaten bakalım hayırlısı

Mina da oyle herseyi agzina koyar ama yutmazdi bende cok rahattim..heleki pil aklima gelmezdi anlik bisey..camin zeynebe dikkar et...sagol canim insaah yasatmasin hicbir bebege....
taubecim uygun oldugun bir zaman ayrintilu yazsana. nasil cikardin, yuttugunu nasil farkettin.. allah korusun ama baska birisinin de basina gelebilir. ne yapacagimizi bilelim..

kizlar benim kizim hala yurumuyor yaaa.. hic niyeti de yok gibi :)) havalar da duzeliyor. evimiz 4. kat kucakta indir cikar. bel fitigi olycam az kaldi...

Ayy canım çok çok geçmiş olsun zaten piller zehir gibi olduğu için zararlı diye eline bile vermiyorum atık pilleri topluyorum bi kutuda Allah korumuş korkunu düşündüm de çok dikkat edelim

selam lipim,kesinlikle haklısın...insanın tuvaleti ve mutfağı temizse gerisi çok önemli değil..bir evde önemli olan bu ikisi..valla bugün abisinin oyuncak sepetinden oyuncak alıp alıp gitti..bende heralde oturma odasına götürüyor dedim..diğer odaların kapıları mutlaka kapalı olur..sonra bu 3 yada 4 kere sevinç çığlıkları ata ata gitti..arkasından takip ettim birde ne göreyim oyuncakların hepsini çamaşır makinesine doldurmuş..ya inan 1 dakika dur durağı yok..

benimde en çok korktuğum deterjan,ay Allah korusun açıp içecek diye hepsini kaldırdım..şuan için sürekli takipteyim..konuşmaya başlayınca zaten çoğu şeyi anlıyorlar..Allahım hepsini korusun..

çok kötü oldum ya
Alllah korusun dediğin gibi bunların ne yapacağı belli olmuyor çok dikkat etmek lazım
kiz masallah zeynebe ne guzel oynuyor. bizimji kumy avuclayip agzina doldurur,kovayi da basina gecirirdi :))

Cok gecmis olsun taube

Rabbim korumuş ins bidaha asla böyle zor durumlar yasanmaz

Bizede bide ders oldu ağzına herseyi goturuyolar daha dikkatli olmamiz gerekiyo demekki
Kizlar iyi dilekleriniz icin cok sagolun...rabbim hicbir zaman yasatmasin hicbir bebege...tum bebeklerimiz rabbim korusun..

Ayy canım çok çok geçmiş olsun zaten piller zehir gibi olduğu için zararlı diye eline bile vermiyorum atık pilleri topluyorum bi kutuda Allah korumuş korkunu düşündüm de çok dikkat edelim
Sagol canim..evet piller cok zararli kizm kumandanin kapagini acmis pillerini cikarmis..dusun agzindan cikarirken pil oldugunu gorunce sok oldum..

Sagol canim bugun esime dedim sadaka ver..omrumden omur gitti.

taubecim uygun oldugun bir zaman ayrintilu yazsana. nasil cikardin, yuttugunu nasil farkettin.. allah korusun ama baska birisinin de basina gelebilir. ne yapacagimizi bilelim..
canim baktim mina geyirmeye basladi hemen yanina gittim anladim bogazinda bisey kalmis kizimi o halde gorunce ne yapacagimi sasirdim heleki o durumlarda ben cesaretsizim elimi boagzina koydum cikarmak icin cikararmadim ve ben halen bilmiyorum bogazinda ne var dedim galiba tokasidir..minanin kafasini asaga egerek bacaklarini tutum elimide agzina sokarak cikardim aman allahim ne goreyim pil sok oldum mina mosmor olmustum dusun kizimi dis kapaya kadar getirdim komsularim yardim etsin diye cok sukur cikara bildim ama omrumden omur gitti..ben ne bicim bagriyorum.allah kurtardi kizimi..

kizlar benim kizim hala yurumuyor yaaa.. hic niyeti de yok gibi :)) havalar da duzeliyor. evimiz 4. kat kucakta indir cikar. bel fitigi olycam az kaldi...
Benim kizimdq halen yurumuyor bize tutunarak ayaga kalkiyor iki elini birakiyor oylece desteksiz ayakta duruyor ama adim atamiyor...

SEN GENE araştır 7 sene öncesi bu dediğim şimdi belki daha iyidir

çok büyük geçmiş olsun allahım korumuş bir daha yaşatmasın rabbim önemli olan şuan iyi olması canım sende unutmaya çalış üzme kendini.

ay ne bilim canım ya benim oğlan suyu görünce çölde kalmış gibi saldırıyor bir anda tüm biberonu bitiriyor ya acaba hepsini mi içiyor dedim :)
canım başka bişeyt denesen mesela muhammed poğacayı çok seviyor dünde ilk defa sarma yedi ımmm ımm diyerek ben boğazında kalır dedim ama arkadaş eline verdi kopararak yedi sarmayı.bide benim oğlan her şeyi yer ama 10 kg yiyor kilo almıyor anlamadım ben ,sadece diş döneminde yemiyor mesela geçen dişi çıkarken tam 3 hafta yemedi inşallah muhammed emir bia an önce iştahlı bir bebek olur.

canım yürümeye yardımcı araçlar var düşünürsen bu ilk yüklediğim varya onun tahtaları var ya da muhammedin atı var onun başından tutarak yürümeyi öğrendi sonra onu kaldırdım kanepe arasını düşmesin diye kapatmıştım onları genişlettim bir 2 kere düştü ağladı baktı olmuyor adım atmaya başladı kızın doğum tarihi küçükse vakti vardır daha bide yürüme eğzersisi yapın mesela önüne al kazağından tut ben arkandayım de düşmesine izin verme biz öyle yaptık.

Canim bende agzina atma ayma dedim dinlemedi ordaki oynayan kucuk kizlar agzina yapma boyle biyle diye gosterdiler onlari dinledi anneden bisey ogrenmiyolar cocuklar ne yapsa tekrar ediyo:)

canim arladasin kizida yurumedi yasini gecti dedimki tulbent baglayalim koltuk altindan cunku korkuyodu salamiyodu kendini elinden tutunca biyere tutununca yuruyo bir iki adim atiyodu yurume aparatlari gb oluyo tulbent te oyle oyle alisti guveni geldi kendine belki sizede ise yarar dene derim :) yada tadini cikar yuruyunce belin daha cok kopuyo cunku :///

Ay aglicaktim seni dusunemiyorum (( bizde hafa sonu yemege gittik siparisi beklerken zeynebe yogurtunu yedirdim durmuyo diye tuzlugu kurdan filan verdim bi ogurmeye basladi hemen rengi degisti odum koptu hemen elime aldim ters gogus kafesinin alti midenin ustundeki araya yumruk yapip elini bastircaksin hava boslugu orda nefes cikiyo bogaz aciliyo hemen kustu cikardi posetini koparmis yutmus anam odum koptu. Bende sonradan fena oluyorum kurtariyorum sonra dozlerimin bagi cozuluveriyo ilk yardim dersi alnak sart vidyo izlemek lazim bebekler icin. Esimi 2 kere olmus sanip birakmislar kenara bogazi darmis cok allah korusun ya bir nusubet bin nasiatten iyimis diyolar ya aynen oyle

canım emir genelde karıştırmayı seviyor. koltuk tepelerinede yeni yeni başladık. gerçekten muhammet emir rekor kırmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…