2014 Şubat Anneleri

yatağı ayırmak baya büyük bir sorunmuş iyi ki 6 aylıkken ayırmışım odasını diyorum, zaten doğduğundan beri hiç birlikte yatmadık belki misafirliğe gittiğimizde 4-5 kez yatmışızdır.

ben de yüksek yerlerden nasıl inileceğini öğretiyorum bu ara. bizimki dümdüz yürür gibi boşluğa doğru adım atıyor, tabi karşısında hep kendisini tutacak bir anne var. artık tutmuyorum bırakıyorum gidiyorum uzağa, paşa paşa dötünü dönüp iniyor minnak...dötünü iyice bir ısırdım dün akşam, ama biraz abartmışım bana dönüp yüzünü ekşitti bir ara...normalde bacaklarını ve ayaklarını öpüp ısırınca kıkır kıkır güler... babası da maçtaydı, anne kız takıldık beraber evde, saklambaç oynadık, çok eğlenceliydi...

kiz cocugu ama basketbol ve futbol oynuyoruz bayiliuor anneler tavsiye ederim oyuncaklarini hep o toplar basket diyorum oyuncak sepetine atiyo sonra da alkis yaoiyor kendine biz de veraber yatiyoruz ve hic ayirmak istemiyorum

kiz cocugu ama basketbol ve futbol oynuyoruz bayiliuor anneler tavsiye ederim oyuncaklarini hep o toplar basket diyorum oyuncak sepetine atiyo sonra da alkis yaoiyor kendine biz de veraber yatiyoruz ve hic ayirmak istemiyorum
Bizde beraber yatiyoruz bende hiç ayırmak istemiyorum belki doru değil ama elimde degil

Cocugun da suçu yok kendi yatağında yatardi yanına aldım alistirdim

Şimdi iki saatligine yatağa koysam uyansada aglasada yanıma alsam diye uyumadan beklerim

Bizde tuhaf olan beraber yatiyoruz ama hiç sarılmayız yatamazki çok çabuk sikiliyo biri dokununca aramızda hep mesala olur yatarken

SAÇIMI boyatmak istiyorum kızlar ya

ben geçen hafta kestirdim çene hizasında modern bir kesim , hem de birkaç paket balyaj-ışıltı attırdım. bu değişiklik bana iyi geldi, resmen kezban modundaydım 2 senedir, saçlar simsiyah bele kadardı...saçıma bakamıyor, hep topuz yapıyordum. daha önceden her gün yada 2 güne bir banyo yapan ben, haftada 2 kez banyo yaptığıma şükreder olmuştum. bir de hamilelikte hiç dökülmeyen ve ışıl ışıl parlayan saçlarım, bebek doğduktan sonra iyice kötüleşti, döküldü ön kısmı, cansızlaştı, ışıltısı gitti...bu yüzden saçlarınız kestirin ve boyatın kızlar korkmayın... ama emzirirken boyatmak sıkıntı olabilir benim balyaj paketleri saç derime değmiyordu ama yıkama aşamasında şampuanlanırken kuaförüm bir şey sürdü, ben de sordum kimyasal bir şey olmadığını söyledi. yine de huylandım emzirdiğimi söylemişim zaten. hamilelikte boyatmak şurda dursun saçını bile kestirmeyen, hatta zararlı diye şampuan bile kullanmayan özel zaytinyağlı sabunla kafasını yıkayan ben, tabii ki bu durumdan çok huylandım.o an kafama sürülen şeyin ne olduğunu da bilmediğim için mecbur bekledim. umarım zararlı bir şey değildir.

arkadaşlar bebişinizle uyuyorken eşinizle ilişkiniz sekteye uğramıyor mu? bizimki çocik kendi odasında olduğu halde sekteye uğradı valla hiç ilk zamanlarımız gibi değil...
Uğramaz mi hiç ayda 1 modundayiz zorla çocuk uyancak diye kulak telsizde çok zor çoook

Haksever suya nişasta mı döküyorsun nasıl oluyor bu oyun? bir de o toplardan nerede buluruz? özel bir ismi falan var mı?
teşekkürler...

Ben yanlis yapmis olabilirim bizimki katilasmadi yada suya tokat atmaktan firsat olmadi miktari ayarlayamadim canim zeynepte ayni bence dene zeynep baya bi sitres atti atsin devirsin suyla oynamayi sevdi simdi lavaboda hemen ellerini vuruyo nabtin annecim diyince ellerini yere vuruyo :)

Canim yatana yatirinca iletisime gecmiceksin goz temasi kurmucaksin los isik olucak emzir op kokla iyi geceler de bi rutin olustur uykudan once gep ayni seyleri yap ben muhallebi yediriyorum altini aliyorum yuzunu ayaklarini yikiyorum bicamaeini giydiriyorum emziriyorum opuyorum yatiriyorum yanina oturup elini tutuyorum pi pis diyorum donuyo donuyo donuyo bi agliyo su veriyorum done done uyuyo en sonunda pes etme sen bi kere dedigini yapatsan ikincide o daha kararli olur ve uyucak bitti sen once bi emin ve kararli ol asla almicam de kafanda bitir

bide kedi himmm cocuklar hayvanlara bayiliyo sokakta kedi pesindeyiz bizde dusunemiyorum evde oldugunu yer herelde :))) bide kediyle mi uyuyo ayyy :)))

Ana yine iyi pat devir dokmemis

Ben bunu asla yapamam 3 sn içinde legen ters döner
Bence yap benimkide hircin seviyo bole seyleri seninkide sever varsin doksun amac mutlu etmek banyoda yapabilirsin sende; )
arkadaşlar bebişinizle uyuyorken eşinizle ilişkiniz sekteye uğramıyor mu? bizimki çocik kendi odasında olduğu halde sekteye uğradı valla hiç ilk zamanlarımız gibi değil...

Esimin kuzu gb bekledigi cok oluyo :))) yazik ya onlarada bide benimki sultan padisah gb adamdi suan saltanati kaptirdi ne bulursa sukrediyo eskiden acimiyodu onca zor bebek olmasina ragmen simdi cok hareketli diye aciyo bana sikayet geliyo babadina dusun :)

Ne renk istiyosun

bakır düşündüm sonra dibi kendi saçım olsun kalanı sarı tonları olsun dedim kararsızım

Uyku problemimimizi dr a söyledim odayi ayirana kadar bu sorun çözülmez dedi bu yaz sonu ayircam emzirdigim müddetce uyumucak biliyorum

darısı başıma bir gaz gelse belki yaparım gerçi benim için erken uyuması yeterli şuan gece 4 te yatmayı untttuk ya şükür

aynen saçlarım ombreli şuan zaten 6 aylıkken yaptırdım ama 5 yıldır dipboyası yaptırmadım
şimdi karar verirsem akşama gidip değişiklik yapacağım

Zeynep benim bi uzvum gb oldu ya tv felanda acmayinca iyice kanki olduk

uğruyor malesef ama bu nerede yattığı ile alakası yok aslında hayatımızda 3 . bir şey var ,
odasına yatırıyoruz genelde yada o bizim yatakta biz başka yerde

aynen saçlarım ombreli şuan zaten 6 aylıkken yaptırdım ama 5 yıldır dipboyası yaptırmadım
şimdi karar verirsem akşama gidip değişiklik yapacağım

Bende bisiler yapsam iyi olcak mevsimden midir nedir dokuluyo hic sevmiyorum kizili kizil mi yapsam :))))

uğruyor malesef ama bu nerede yattığı ile alakası yok aslında hayatımızda 3 . bir şey var ,
odasına yatırıyoruz genelde yada o bizim yatakta biz başka yerde

Aynen ya ahh nerde eski gunler bide biz cocuk icin ugrastik senelerce ayyy yaptiklarimiza saysinlar :))) bide benimki yola gidiyo saati uydur cocuk uyusun adam yorgun olmasin ama genelde ben fedakarlik yapiyorum organizasyonu ayarlayip birini uyutup bitbirini seviyorum :)))

herkese gunaydiiiin. sabah kuzucukla fingirdesirken bir baktim 2 azi disi birden cikmis. sok oldum resmen. 1 tanesi tamamen cikmis, digerinin yarisi yolda :)) nasil farketmedim yaa. zavallimin parmakllari bosuna hep agzinda degilmis..
10 disimiz oldu ama hala yurumuyoruz :)))

herkese mrrhaba. uzun zamandır giremiyorum. yazmakyla ilgili sorun yaşıyorum. dün menenjit aşaması olduk. başka bir haber yok.

bizim 6. yolda. yürümede zamanla olur canım. 1-2 ayı daha var. canım hiçmi sıralamıyor?koltuktan tutunarak falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…