2014 Şubat Anneleri

Bunu nasıl engelleyebilirim çok mutlu yeni bi keşif yaptığı icin kiyamiyorum ama korkuyorum

Valla cevaplariniz beni çok rahatlattı daha menenjit asisi olmadık yeni olucaz doktora karşı güvenim kayboldu zaten 2 doz ve burda yapilcak diyince ticari yaklaştı.eczaneden alırım sağlık ocağında vurdururum. Bende bebekligimizi düşündüm biz her ay doktorami gittik böyle aşılar mi vardı şu çiçeği olduk geçti hem haklısınız hastaneler mikrop yuvası

eczane konusunda bir şey diyemem en kötü bir doktora gideceğin zaman al doktoruna yaptır ,
benim doktorum mesela istediğin zaman al gel dedi 13. ayında aldık gittiğim muayene edelim mi dedi yok dedim.
sadce aşıyı vurdu ücret falan almadı 10 dakikalık bir şey ,
telefon ile sorabilirsin sekreteri varsa ona yok ise kendisine muayene ettirmeden aşı yapar mısınız diye ?
bizim kız çok ağlıyor doktorum bile hasta olmadıkça gelme kızım dedi boşuna ağlatmayalım çocuğu bir şey merak edersen ara sor demişti.

Bunu nasıl engelleyebilirim çok mutlu yeni bi keşif yaptığı icin kiyamiyorum ama korkuyorum

ben açıkçası baş edemedim oyuncak sepetine çıkıyor yapma etme dedim ,
ama şimdi inmesini öğretiyorum sonuçta oraya çıkmasa başka yere çıkıyor

eczane konusunda bir şey diyemem en kötü bir doktora gideceğin zaman al doktoruna yaptır ,
benim doktorum mesela istediğin zaman al gel dedi 13. ayında aldık gittiğim muayene edelim mi dedi yok dedim.
sadce aşıyı vurdu ücret falan almadı 10 dakikalık bir şey ,
telefon ile sorabilirsin sekreteri varsa ona yok ise kendisine muayene ettirmeden aşı yapar mısınız diye ?
bizim kız çok ağlıyor doktorum bile hasta olmadıkça gelme kızım dedi boşuna ağlatmayalım çocuğu bir şey merak edersen ara sor demişti.

ben açıkçası baş edemedim oyuncak sepetine çıkıyor yapma etme dedim ,
ama şimdi inmesini öğretiyorum sonuçta oraya çıkmasa başka yere çıkıyor
Canım doktora girmek için parayi verip sıraya giriyosun öyle giriyorsun odaya yani öbür türlü kabul etmezler heralde yada ordaki ebeler vursun derler zaten hastane ve doktor 2 doz öneriyor onlara laf anlatamicam. Eczane ecza deposundan getirttiriyo buzdolabında durması gerekiyosa hemen dolaba koyuyo sağlık ocagiyla yanyana zaten titizler yani

Günaydın kızlar Nasılsıniz? Bu ay menenjit asimiz var ya sağlık ocagini aradım fikir almaya ebemiz çok iyi samimiyiz. Doktorumuzun 2 dozluk bi aşı olduğunu özel olduğu için Hastanede yapıldığını söyledi dedim . Hayır 1 yaştan sonra tek doz dedi yeni bir aşı 1 senelik aşı şu an çocukların %1 i asili şu çiçeği gibi yaygın bi hastalık değil ama olur olur sizi bulur direk beyni etkileyen felç Allah korusun ölüme giden bi hastalık dedi bu aşı %80 korur dedi. Bizde yaparız tek doz şeklinde hastaneler ticari yaklaşıyor dedi 1 yaşından sonra ölene kadar bi vakitte yapılabilir bi zamanı yok ama 10 yas altı çocuklara öneriyoruz dedi. Yani nedir bu karışıklık hastane 2 doz der tek dozu varken kime guvencez birde ne zamana kadar kontrola gitcez ? Ayıptır söylemesi biraz sikisigiz doktora muayene parası verip 2 dk da kilo boy ölçülüp hersey iyi demesi için vermek istemiyorum olmayan parayi ne zaman bitecek Dr kontrolleri bilen varmı?
canım ben emirin menenjit aşısının 2. dozunuda martın sonunda yaptırmıştım. yani şimdi kurtuldum. ama bencede sağlıkocakları daha güvenli.

Canım doktora girmek için parayi verip sıraya giriyosun öyle giriyorsun odaya yani öbür türlü kabul etmezler heralde yada ordaki ebeler vursun derler zaten hastane ve doktor 2 doz öneriyor onlara laf anlatamicam. Eczane ecza deposundan getirttiriyo buzdolabında durması gerekiyosa hemen dolaba koyuyo sağlık ocagiyla yanyana zaten titizler yani

ECZANELER artık iğne yapmıyor ondan dedim. tanıdık ise bleki yapar
yada aşıyı alıp sağlık ocağına yaptırırsın

merhaba arkadaşlar muhammedin 7 dişi çıktı hiç böyle salyası olmamıştı şimdi bir salya akıyor anlatamam size de öyle mi bir de burnu hiç durmuyor hafif üşüttük sanırım kızlar nerdesiniz......

OLMAZ MI ?
azı dişini çıkarıyordur bizim azı da inanılmaz akıyordu
valla canım bakıyorum kabarma yok ama huysuzluk tam gaz devem bide sabah 7 de uyanıyor çıldıracam ya kaçta yatsa sabah 7 de ayakta inşallah kolaylıkla çıkarır kuzucuklar bu dişleri...

merhaba arkadaşlar muhammedin 7 dişi çıktı hiç böyle salyası olmamıştı şimdi bir salya akıyor anlatamam size de öyle mi bir de burnu hiç durmuyor hafif üşüttük sanırım kızlar nerdesiniz......
Bizde burun akmiyo ama yatağı salya icinde:eek:
Bi azi çıktı 4 azi acayip şiş kizarik uyku yok yeme yok:KK51:

Huzursuzluk çok bagiriyo herseye kızıpo_O

valla canım bakıyorum kabarma yok ama huysuzluk tam gaz devem bide sabah 7 de uyanıyor çıldıracam ya kaçta yatsa sabah 7 de ayakta inşallah kolaylıkla çıkarır kuzucuklar bu dişleri...
Reyyan erken kalkınca erken yatiyomu:eek:

Emirde erken kalktığında erken yatiyo :eek:

Bu düzeni seviyorum hem günde uzun oluyo benim için daha iii oluyo:eek:

Mesala dün 11 bucukta yatti sabah 9 bucukta kalktı öğlen olmuş gibi hiç sevmiyorum oyle:KK48:

Azılar bu kadar mı kotu... Bizim 6 dişimiz var. Ağzı akıyor ama aşırı değil. Yandık desenize... Havalar düzeldi parka gidiyoruz. Çok seviniyor Zeynep. Salıncaktan inmiyor. :)

Eklentiler

• WP_20150416_007.webp
    WP_20150416_007.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 112
Ya bu çakileri artık 1 dk boş birakamicaz sabah kalktik kakasını yaptı altını aldım mutfakta kahvaltı hazırladım gel dedim yine kaka yapmış aldım bezi biraktim salonda gittik mutfaga yedik tekrar geldim salona şarja koyduğum telefonu yere düşurmus şarj olmuyo zaten eşimle ortak kullanıyoruz şarjı oda bozdu aldım tel ve şarjı oda oda geziyorum prizleri yüksek olsun diye ceylin de sepetinde duran bezlerinden almış oynuyo sonra gel uyutiyim derken salonda bıraktığım bezin ucundan tutmuş zevkle silkeliyo hemen aldım attım odasından örtü alırken bi baktım yerde kapalı ıslak mendil aaa derken salona gelmemle elinde koca bir bok parcasıyla geziyo nasıl bagirdim hemen yıkadım heryerini iyiki ağzına almamış yememis offf tam caki ne yapıcaz bilmem

selinceylin,

bu konuda sağlık ocaklarına güvenmek gerekiyor. hastaanelere değil... benim annem hemşire babam doktor... tek doz menenjit yapılacak... ayrıca ben 1 yaş kontrollerinden sonra Zeynep hastalandığı halde hiç doktora gitmedim. yani rutin kontrollere çok da gerek yok. eğer çocukta bir sorun görmüyorsan gitme artık. çocuklarımızın doktoru önce biz annelereiz... annene babana sor... seni hastalanmadıkça doktora götürmüşler mi? yok. ben bir de hastanede hasta çocuklardan mikrop kapmasından da korkuyorum. o yüzde sık götürmeyeceğim... Allah hepsine sağlık ve uzun ömür versin.

ben de en son 7 aylıkken ve 9 aylıkken götürmüştüm kontrole. doktora gitmeyi hiç sevmiyorum stres oluyorum... 1 yaş aşıları için aile hekimliğine gitmiştim. 5 dk da halloldu. doktora gidince sıra bekliyorsun vs sinir oluyorum...bu ara menenjit aşısı alıp yaptırmayı düşünüyorum.

Ya bu çakileri artık 1 dk boş birakamicaz sabah kalktik kakasını yaptı altını aldım mutfakta kahvaltı hazırladım gel dedim yine kaka yapmış aldım bezi biraktim salonda gittik mutfaga yedik tekrar geldim salona şarja koyduğum telefonu yere düşurmus şarj olmuyo zaten eşimle ortak kullanıyoruz şarjı oda bozdu aldım tel ve şarjı oda oda geziyorum prizleri yüksek olsun diye ceylin de sepetinde duran bezlerinden almış oynuyo sonra gel uyutiyim derken salonda bıraktığım bezin ucundan tutmuş zevkle silkeliyo hemen aldım attım odasından örtü alırken bi baktım yerde kapalı ıslak mendil aaa derken salona gelmemle elinde koca bir bok parcasıyla geziyo nasıl bagirdim hemen yıkadım heryerini iyiki ağzına almamış yememis offf tam caki ne yapıcaz bilmem
Hahahha çook guldum. İşyerinde kahkaha patlattım. Millet niye gülüyorsun diyor. Anlatamadım tabi:)

yok canım ya çıldırmak üzereyim sabah 7.15 ayakta gece kaçta yatarsa yatsın hiç değişmiyor böyle olunca ben ağresifleşiyorum kızıyorum eşime çatıyorum çok bişey istemiyorum 9 da kalksın ya ne olur sanki....
Reyyan erken kalkınca erken yatiyomu:eek:

Emirde erken kalktığında erken yatiyo :eek:

Bu düzeni seviyorum hem günde uzun oluyo benim için daha iii oluyo:eek:

Mesala dün 11 bucukta yatti sabah 9 bucukta kalktı öğlen olmuş gibi hiç sevmiyorum oyle:KK48:
bende bilmiyorum canım gel dişine bakıyım deyince ağzını kilitliyor ama acayip salya var ayaga birkalkıyor yere kadar düşüyor.
Azılar bu kadar mı kotu... Bizim 6 dişimiz var. Ağzı akıyor ama aşırı değil. Yandık desenize... Havalar düzeldi parka gidiyoruz. Çok seviniyor Zeynep. Salıncaktan inmiyor. :)
selin artık elleri her yerde valla bir görsen benim girmediğim dip bucak her yerde her şeyin içinde,iyi ki aüzına almamış canım.

yok canım ya çıldırmak üzereyim sabah 7.15 ayakta gece kaçta yatarsa yatsın hiç değişmiyor böyle olunca ben ağresifleşiyorum kızıyorum eşime çatıyorum çok bişey istemiyorum 9 da kalksın ya ne olur sanki....

Canım ceylin de 7 de kalkıyo yanlız değilsin önceden akşam 9 9 30 yatardi artık o saatte değişti taa 11 bazen 11bucuk uyuyo ama sabah tık 7 de ayakta babası ise giderken kalkıyo bende kızıyorum ses yapma ayiltma diyorum eşime sessiz gitse de uyaniyo ise gitseydim eminim 9 a 10 a kadar uyurdu

canım yok hafta sonu da inan evde ses felan olmuyor yine kalkıyor ben ramazan ayını nasıl geçiricem şimdiden onu düşünüyorum

Back
X