2014 Şubat Anneleri

Arkadaşlar ben de bi sey danismak istiyorum bugün oglumu aile hekimine goturmustum biraz hastaydi. Hemsiremiz flor vernikten bahsetti ayin 28 inde imis. daha onceden okulda ogrencilerime yapildigi icin az bucuk biliyordum. Sabahtan da dis doktoruna gitmistim dolgum vardi tesadüf bu ya ona bu uygulamayi sormustum. O da 3-4 yasindan sonra yapalim dedi. Simdi ben saglik ocaginda bunu yaptirayim mi? 8 tane disi var

Arkadaşlar ben de bi sey danismak istiyorum bugün oglumu aile hekimine goturmustum biraz hastaydi. Hemsiremiz flor vernikten bahsetti ayin 28 inde imis. daha onceden okulda ogrencilerime yapildigi icin az bucuk biliyordum. Sabahtan da dis doktoruna gitmistim dolgum vardi tesadüf bu ya ona bu uygulamayi sormustum. O da 3-4 yasindan sonra yapalim dedi. Simdi ben saglik ocaginda bunu yaptirayim mi? 8 tane disi var
O ne canım bence önce flor vernik ne ondan bahsetmelisin neyle alakali anladigim diş ama bilgim yok

Azılar bu kadar mı kotu... Bizim 6 dişimiz var. Ağzı akıyor ama aşırı değil. Yandık desenize... Havalar düzeldi parka gidiyoruz. Çok seviniyor Zeynep. Salıncaktan inmiyor. :)
masallah zeynebee:nazar:..mina salincagi cok seviyor cikardigimizda agliyor...

Ya bu çakileri artık 1 dk boş birakamicaz sabah kalktik kakasını yaptı altını aldım mutfakta kahvaltı hazırladım gel dedim yine kaka yapmış aldım bezi biraktim salonda gittik mutfaga yedik tekrar geldim salona şarja koyduğum telefonu yere düşurmus şarj olmuyo zaten eşimle ortak kullanıyoruz şarjı oda bozdu aldım tel ve şarjı oda oda geziyorum prizleri yüksek olsun diye ceylin de sepetinde duran bezlerinden almış oynuyo sonra gel uyutiyim derken salonda bıraktığım bezin ucundan tutmuş zevkle silkeliyo hemen aldım attım odasından örtü alırken bi baktım yerde kapalı ıslak mendil aaa derken salona gelmemle elinde koca bir bok parcasıyla geziyo nasıl bagirdim hemen yıkadım heryerini iyiki ağzına almamış yememis offf tam caki ne yapıcaz bilmem
Ayy canim seni anliyorum..minada cekmecede benim farimi goz kalemimi cikarmisti gorsen halinin halini...mahvetmisti...ben topluyorum o dagitiyor.

Aynen dagitici kurcaliyici ortaligi birbirine katiyo durulu camasir dusmani cekasa camasir ser dakka basi indirir asa cekmeceleri bodaltir kilit taktik az cekilip acilmiyo kucuk parmaklariyla yine aliyo icinden cogu bagli kitli dolaplarim surgulu delirtiyo beni butun esarplarimi tek hamlede indiriyo zeyneeeeeeep deyincede gule gule kaxiyo kiziyom yok baroyom guzelce anlaanlatiyorum yik zevk aliyo resmen bi gun toplamasam valla bascak yer kalmaz evde alt konsumda surekli ariyo ses oluyo diye cildirmama az kaldi :(((

Hiç Birimiz yalnız değiliz hepimizin bebeği aynı şeyi yapiyo:eek:

Demekki normal:KK53:

Şimdi ben daha çok perisan im eskiden her yere kilit almıştım:KK51:
Malesef silkeleye ve vura vura kırdı tüm.kilitleri:110:

Bittim iyce herseyi dokuyo kiriyo:KK51:

Bi yuvaya baslasaydi orda enerjisini atar yorulur belki evde uslu olurdu:KK22:

yok canım ya çıldırmak üzereyim sabah 7.15 ayakta gece kaçta yatarsa yatsın hiç değişmiyor böyle olunca ben ağresifleşiyorum kızıyorum eşime çatıyorum çok bişey istemiyorum 9 da kalksın ya ne olur sanki....

bende bilmiyorum canım gel dişine bakıyım deyince ağzını kilitliyor ama acayip salya var ayaga birkalkıyor yere kadar düşüyor.

selin artık elleri her yerde valla bir görsen benim girmediğim dip bucak her yerde her şeyin içinde,iyi ki aüzına almamış canım.[/QUOTE
Merhaba
7;15 gayet iyi bence benim büyük oğlum hep 6-6,5 civarında kalktı yuvaya başlayana kadar şimdi 4,5 yaşında hala bile 9 da kalktığı belki 1 ya da 2 kez olmuştur:) 6,5 -7 gibi uyanır. yani durumunuza şükredin diye söylüyorum :)
14 aylık olup sabah 9 a kadar uyuyan bebeğe ben hiç rastlamadım ama vardır herhalde nadir de olsa:)

Mesajımda problem oldu yeniden yazayım:)
Ben de erken kalkarım aslında belki benimkiler bana çekmiştir:)
Umarım sizin bebişiniz büyüdükçe uykuyu seven bir çocuk olur da sabah 9 lara kadar uyur
Gerçi okul başlayınca bir de uyandırma derdi çıkacak okula yetişme derdi vs
Her evresi ayrı bir macera:) sağlıkla büyütelim inşallah hepimiz yavrularımızı..

Umarım sizin bebişiniz büyüdükçe uykuyu seven bir çocuk olur da sabah 9 lara kadar uyur
Her evresi ayrı bir macera:) sağlıkla büyütelim inşallah hepimiz yavrularımızı..
Celinesel benim oğlum mesala 11 buçuk ne gibi yatar sa 9 bucukta ne kalkar..bende erken kalkmasını istiyorum aslında..dediğin gibi kreş ve okul dönemi zorluk çekilmez uyandirmakta ne:eek:

Erken yatıp erken kalkmak gibisi varmi:KK45:

Celinesel benim oğlum mesala 11 buçuk ne gibi yatar sa 9 bucukta ne kalkar..bende erken kalkmasını istiyorum aslında..dediğin gibi kreş ve okul dönemi zorluk çekilmez uyandirmakta ne:eek:

Erken yatıp erken kalkmak gibisi varmi:KK45:
Minada erkende uyusa gecte uyusa sabah 8 uyaniyor...

Sonunda canim kizim 3 4 adim atti..cok guzel bi duygu onu oyle gorunce cok duygulandim..bu ani dort gozle bekliyorduk...darisi zeynep ve ezginin basina...
Maşallah... Geçen hafta Zeynep de adım atmıştı. Bu hafta yere bırakınca hemen emekleme pozisyonuna geçiyor. Yurumeye hevesli bir çocuk değil. Ha yurudu ha yurur derken oturuyor geri. Bugün ablamlardaydık. Koydum yere hooop kucağa... Kucakta gezdirdim butun gün. Yuruyunce daha rahat ederiz inşallah. Belim boynum koptu valla. Ama tahminim bir aya kalmaz yururler...

Cuma gecesi kayinvaldeme geldik kaliyoruz gorumcemde iki cocuguyla geldi esimin ananeside vvar bu gecede teyzesi geldi tuvalet bile dolu oturcak yer yok :)))) ve bugun enterasan bisi oldu gorumcemin kanamasi olmus mecbur solemsolemek zorunda kaldi hamileymis biri 6 biri 3 yasinda 2 oglu var doktora goturduler hemen bisry yokmus cok sukur saglikli bebek distamis kanama ama ne cesaret birinin alti bezlenirken biri oldu 2. Bezleniyo daha eh sunnet olcaklar ooo ole iste tasasi beni tuttu :))) allah kolaylik versin valla isi cok zor cocuklarada siylememis iyice arastir etkilenmicekleri srkilde soyle dedim biz bile sok olduk zaten ilki cok kotu olmustu hassas bi cocuk dan diye soyledi kardesiniz olcak diye umarim kolay atlatirlar... ne kadar uzulmustum ilk ikisinde cok sukur kizim olduda rabbim kurtardi o boynu bukuklukten... bi tuhaf oldum neden yazdim bilmiyorum paylasmak istedim rabbim herkeze evlat nasip etsin

Cuma gecesi kayinvaldeme geldik kaliyoruz gorumcemde iki cocuguyla geldi esimin ananeside vvar bu gecede teyzesi geldi tuvalet bile dolu oturcak yer yok :)))) ve bugun enterasan bisi oldu gorumcemin kanamasi olmus mecbur solemsolemek zorunda kaldi hamileymis biri 6 biri 3 yasinda 2 oglu var doktora goturduler hemen bisry yokmus cok sukur saglikli bebek distamis kanama ama ne cesaret birinin alti bezlenirken biri oldu 2. Bezleniyo daha eh sunnet olcaklar ooo ole iste tasasi beni tuttu :))) allah kolaylik versin valla isi cok zor cocuklarada siylememis iyice arastir etkilenmicekleri srkilde soyle dedim biz bile sok olduk zaten ilki cok kotu olmustu hassas bi cocuk dan diye soyledi kardesiniz olcak diye umarim kolay atlatirlar... ne kadar uzulmustum ilk ikisinde cok sukur kizim olduda rabbim kurtardi o boynu bukuklukten... bi tuhaf oldum neden yazdim bilmiyorum paylasmak istedim rabbim herkeze evlat nasip etsin

Benim ablam da ikinci çocuk için işte aynı şeyden endişe esiyor. Onun da oğlu çok hassas... Hep kız isterdi. İnşallah ikinci kız olur. Oğluna hamileyken daha cinsiyetini oğrenmeden hep kızım diye severdi :)

Benim ablam da ikinci çocuk için işte aynı şeyden endişe esiyor. Onun da oğlu çok hassas... Hep kız isterdi. İnşallah ikinci kız olur. Oğluna hamileyken daha cinsiyetini oğrenmeden hep kızım diye severdi :)
Ins bizim gorumceminkide kiz olur yoksa kiz olana kadar dogurcak sanirim :))) benm kizimida cok sever

canım bende tüm okul hayatım boyunca erken uyandım hatta hafta sonları alışkanlık hastalık gibi aynı saatte uyandım ama vucudum dinlenmek istiyor artık bebek yoruyor yemek temizlik ve hala bebek görmesi ağırlıyorum ben..inşallah tüm bebekler dediğin gibi sağlıkla büyür canım...

maşallah prensese artık bir o yana bir bu yana yürür canım.
Sonunda canim kizim 3 4 adim atti..cok guzel bi duygu onu oyle gorunce cok duygulandim..bu ani dort gozle bekliyorduk...darisi zeynep ve ezginin basina...

merhaba arkadaşlar muhammedin 7 dişi çıktı hiç böyle salyası olmamıştı şimdi bir salya akıyor anlatamam size de öyle mi bir de burnu hiç durmuyor hafif üşüttük sanırım kızlar nerdesiniz......
canım emir metein ilk 2 dişinde olmuştu. sonra hiç olmadı. 6 dişimiz var bizimde.

valla canım bakıyorum kabarma yok ama huysuzluk tam gaz devem bide sabah 7 de uyanıyor çıldıracam ya kaçta yatsa sabah 7 de ayakta inşallah kolaylıkla çıkarır kuzucuklar bu dişleri...
canım ben o konuda şanslıyım galiba. emir mete saat 08:30 yada 09:00 gibi bazende 09:30 gibi kalkıyor. tabi arada 07:30'da oluyor ama geneli böyle. Muhammet gece kaçta yatıyor canım?

Back
X