canım ben 10 aylıkken bir tek tavuk yedirdim. 12 aylık falandı yumurtaya başladım. 1 yaşından önce zararlı diye duymuştum ama tavuğu eskiden beri yiyiiyorumz. hatta 7-8 aylıkkende yemişti birkaç kez. ama sen bu konuyu 2014 eylül-ekim anneleri topiklerinede sorabilirsin. ordan daha iyi cevaplar gelebilir.Merhaba hanımlar.size bişey danışmak istiyorum.çocuklarınıza yumurta ve tavuk yediriyormusunuz?9 aylık bi oğlum var.haliyle hergün yumurta yedirmem lazım ama çevrem yedirme kuş gribi salgını varmış diyorlar siz napıyorsunuz merak ettim.şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
aynı durumdayız ya her zaman 10 da uyuyan çocuk gece 12 de zor uyuyor ağlayarak sabaha kadar 5,6 kere uyanıyor bide ağladı mı kusuyor ağlatmamak için napacağımızı şaşırdık vallayahu delircem. emirin uyku düzeni alt üst. mesela dün gece gece 01:00'da uyudu, 7-8 kez uyandı, 10-15 dk durup yine uydu ve sabah 06:30'da uyandı abisiyle ablası okula gidecekken. dişte çıkarmıyor şimdilik görebildiğim kadarıyla ama bilemedim. gün içindede bütün gününü mızmızlık ya da kucak ta geçirmek istiyor. bugün öğlen 45 dakika uyudu. uykusuzluktan akşam gözleri kırazdı, ağladı ağladı ama uyumadı. en sonunda kendisi ağlarken uyuyakaldı. bi yeride ağrımıyor zaten.
Araba tekeri donduruyordan kastın ne biraz açar mısın? Butun çocuklar yapar onu bisiklet pedalı araba tekeri vs. Ama ne kadar sureyle donduruyor. Anormal gibi hissettiğin biy mi var? Babam doktor ya hemen sorarım istersen biraz açık yazarsanvalla şimdiden böyleyse 2 yaşını düşünemiyorum bana neler yapar :)çok teşekür ederim duan için bu ara bende muhammedin çoğu kelimesini anlamıyorum ama olsun
özge merhaba canım yazını tek tek okudum inan o kadar haklısın ki ama şartlar farklı tedaviye başlamak zorundayım burada anlatamadığım nedenler var elimden geldiğince oğluma yetmeye çalışıyorum tabi yetmediğim anlarda oluyor hamilelik zor bir süreç ama olmasını istiyorum tabiki veren rabbim vermese üzülmem nasıl olsa muhammedim var derim planlıyarak gittiğimiz için eşim tatile girecek yaz dönemi eskisi kadar okula gitmeyecek yada muhammed de gidecek okulun çok güzel bahçesi var enerjisini atacak orada :) hakkımızda hayırlısı bende sana dua ediyorum inşallah bu bebişin uslu olur yormaz seni bol bol sütün olur ve uykuyu seven biri olsun :)
ya bu çocuk var ya sinir ediyor beni neden araba tekeri döndürüyor ya bu şeklilde olup normal sağlıklı bebeği olan var mı kızlar çevrenizde korkutuyorlar dr git diyorlar sizce gidiyim mi...
Merhaba hanımlar.size bişey danışmak istiyorum.çocuklarınıza yumurta ve tavuk yediriyormusunuz?9 aylık bi oğlum var.haliyle hergün yumurta yedirmem lazım ama çevrem yedirme kuş gribi salgını varmış diyorlar siz napıyorsunuz merak ettim.şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
ahh canım kıyamam. çok zormuş hakkatten. birde hamilelik işte. ben böyle bile zor zapdtediyorum emir'i. yalnız balkon olayına çok güldüm. sezon mevzusu.
yahu delircem. emirin uyku düzeni alt üst. mesela dün gece gece 01:00'da uyudu, 7-8 kez uyandı, 10-15 dk durup yine uydu ve sabah 06:30'da uyandı abisiyle ablası okula gidecekken. dişte çıkarmıyor şimdilik görebildiğim kadarıyla ama bilemedim. gün içindede bütün gününü mızmızlık ya da kucak ta geçirmek istiyor. bugün öğlen 45 dakika uyudu. uykusuzluktan akşam gözleri kırazdı, ağladı ağladı ama uyumadı. en sonunda kendisi ağlarken uyuyakaldı. bi yeride ağrımıyor zaten.
ayy canım emirin abiside öksürerek ağlar, arada kusardı. bebeklikleri zaten kusmakla geçti. oğlum birde gazlıydı. 40 günlükken emekliyordu, gazı çıkınca aynı zamanda kusardı.aynı durumdayız ya her zaman 10 da uyuyan çocuk gece 12 de zor uyuyor ağlayarak sabaha kadar 5,6 kere uyanıyor bide ağladı mı kusuyor ağlatmamak için napacağımızı şaşırdık valla
geçmiş olsun canım. bizdede nike var. bir tane daha var ama markası çok bilindik bir şey değil.herkese günaydın benim oğlan nezle olmuş sürekli mızmız peşimde ağlayarak dolaşıyo hiç bişey yemiyo ve kusuyo kusan bebek ne kadar zormuş ya ben ensara ayakkabı olarak nıke ve polarisin ortapedik ayakkabısını aldım ikisindende memnunum senin ayakkabı markasını 1,2 kişiden duymuştum rahat diyolardı
ay canım allah yardımcın olsun. canım sen bursanın hangi ilçesinde yaşıyorsun?Sabah saglik ocana gittim arayip duruyodu ebe kayit oldum kan verdim zor tuttuk zeynebi 5 dakkada kurdesan döktü nabicam hic bilmiyorum bunlarlatek gittim zor oldu kimi bulayim her seferinde nabicam bilmiyorum evimi kiraya verip kayinvaldemlerin oradan kiralk mi bulsak diyoruz bilmiyorum pisman olursam diye korkuyorum tek te bakamam korkuyorum zeynep Zor bi cocuk 2. Nasil olcak oda belli degil bilmiyorum kafam vok karisik (
kızlar selamlar,
hamilelik sonrası saç dökülmesini benim gibi hala yaşayan var mı, kuaföre gittikçe sinir oluyorum hepsi bir seyler diyip ürün satmaya çalışıyor. ama saçım da ciddi dökülüyor yani. eski halimi bilmeyip de beni yeni tanımaya başlayan kişiler doğum sonrası saçın mı döküldü diye soruyor hep. ne yapayım bir akıl verin. doktora gidecem artık
pınar hanım ben her gün veriyorum yumurta ama yerli yumurta oluyorum bulunduğum yer müsait oğlum çok seviyo çünkü. bu arada aramızda tekrar hamile olnalar var sanırım tebrik ederim umarım planlıdır.Merhaba hanımlar.size bişey danışmak istiyorum.çocuklarınıza yumurta ve tavuk yediriyormusunuz?9 aylık bi oğlum var.haliyle hergün yumurta yedirmem lazım ama çevrem yedirme kuş gribi salgını varmış diyorlar siz napıyorsunuz merak ettim.şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun canım. allah yardımcın olsun.anneler hamilelik, tiroit birde üşütmüşüm. hiç halim yok bugün biraz daha iyiyim. bu arada bişeyler yazın ya özlüyorum sizleri
canım bence doktora git. benim saç dökülmelerimde vardı tiroit çıkmıştı. öğrencimin birinde de aynı problem vardı kız bildiğin kel olacak hastaneye yönlendirdim onu tiroit ve b12 vitamini eksikliği demişler. önce sağlık ocağında bir baktır istersen.
selam anneler bişey sormak istiyorum bebişlerin yemeklerini blendırdan geçiriyormusunuz ben ensara püre veriyorum ya biraz katı olunca boğazına kaçıyor sonrada kusuyor yinede eline alıştırmak için veriyorum sizce ne yapmalıyım
ay canım allah yardımcın olsun. canım sen bursanın hangi ilçesinde yaşıyorsun?
anneler hamilelik, tiroit birde üşütmüşüm. hiç halim yok bugün biraz daha iyiyim. bu arada bişeyler yazın ya özlüyorum sizleri
selam anneler bişey sormak istiyorum bebişlerin yemeklerini blendırdan geçiriyormusunuz ben ensara püre veriyorum ya biraz katı olunca boğazına kaçıyor sonrada kusuyor yinede eline alıştırmak için veriyorum sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?