- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
evet canım duydum. üç hafta sonraya da gün aldım 2li taram yapılacak. öyle işte. sen de benim gibi şaşkınık var mı?Ay ayni ruh halinde ve durundayiz arti sen calisiyosun allah kolaylik versin ben cuma gidicem kalbini duymaya saka gb 2014 subat 2015 aralik annesiyiz ikimizde ikimizinde ilki tedaviyle zor oldu ikinci beles :))) ay inanmiyorum ya tebrikler canim ins. Hayirli olur ikimiz icinde optummm. Sen kalbini duydun mu?
8 haftalık canım. ama sezeryan olduğu için erken doğum olacak mecburen.canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kaç haftalık hamilesin canım?
canım içini ferah tut olabilir bazen öyle. 11 haftalık duyan bile var.Ben zeynebi 5. Haftada gordum Ama vajinal muaneydi 3 ay ole bakildi fakultede bana sonra karnimdan bakildi. Doktorda kese 7 haftalik gorunuyo ama kalp diduyulmuyo dedi ozele gittim ama oranin utrasyonlari cokta iyi degil herelde. Kesin oolsun diye 2 hafta sonra gel dedi. Bakalim cuma ne olucak
evet canım duydum. üç hafta sonraya da gün aldım 2li taram yapılacak. öyle işte. sen de benim gibi şaşkınık var mı?
canım içini ferah tut olabilir bazen öyle. 11 haftalık duyan bile var.
canım haberini bekliyorum merakla.Cok bide cok halsiz ve uykuluyumdaha vucud hazir degil cok hissediyorum bunu ne bedenim nede ruhum aslinda hayirlisi cok saskjniz tuhafiz esim seviniyo ama :))
Ben 2li 3 lu testleri yaptirmiyorum aldirmicaksa bi anne o testler anca uzuntu sacmalik bence aldircaksa da onun vicdanina kalmis yoksa musale edilcek degiscek bisry degil kesin sonuclar degil zeyneptede yaptirmamistim. Sekr testi bile zararli diyolar artik
Hayirlisi olsun canim cuma kesinlesir artik
ben alistiramadim kahvaltiyasevmiyor agzindan cikariyor ya da kaciyor kac uol debedim ve deniyorum ama yok yok yok hadi azicik peynir falan yiuor ama yumurtadan resmen nefret ediyor kipe meselesine gince ileride kendi karar versin diyorum benim alerjim var sadeve altin takabiliyorum ki onu da takmiyotum bi de basinda toma bile durdurmuyor yolup atiyor biraz rahat bir tiptir kendisiGünaydın kızlar Nasılsıniz biz kahvaltımızı yaptık tahin pekmezini yedi ceyloş dudaklar rujlu gibi geziyo yine yemek işi var hergün aynı kızlar size bişey sorcam kızı olanlar kulakları ne zaman deldirceksiniz daha küçük zaten en az 2 yaş olsun diyorum ama anlamadan da olsun diyorum siz ne düşünüyorsunuz?
canım ben de ensarda 1 aylık hamileyken karnımda seyrime devinme hissediyordum tabi doktorum inanmadı gazdır dedi bence öyle değil resmen hissediyordum seninkide kıpırdanmaya başlamıştırKizlar benim karnim en az 7 aylik gb deliricem gaz mi cocuk mu bilmiyorum bide bole fildir fildir bisi var icimde zeynebi 5/6 ayda zor hissediyodum cocuk olamaz fiyorum ama resmen donuyo gb :) kafayi mi yedim bilmiyorum. Simdiden sezeryan yerim cizliyo bazen nasil sisince acir allah bilir
Bide herkez bu sene ikiz senesi diyo cidden korku filmi gb cumayi bekliyorum arkadasim ikiz dogurdu 12 gunluk dun gormeye gittik 2 dakka alamadim kucama huhuu( nasil basa doncez :)
Bide o arkadasim hep tek dediler cinsecinsiyetini ogrenmeye gidince gorduler iikiz oldugunu tam şok yani pofff allah bilir hayirlisini verir ins.
aynı üB
Ben hep Hipp kullandım. Biberondan geçiyor sorun yok. Ama karton kutu değil de teneke kutu kullanıyorum çünkü kıvamları farklıymış. Fazla mı koydun acaba suyuna göre? Ya da son kullanmantarihine baktın mı? İyi çalkalamak gerekiyor yoksa topak oluyor. Suyu 40 dereceyi geçerse de topak oluyor.
canım çok sevindim çook mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağına alırsın ay valla kendim hamileymiş gibi heyecanlandım yaHayirli cumalar hayirli kandiller kizlar :)
Suan doktordayim tahlilerimi gostericem sabah fasulyemi gordum gec dollenmeymis 7+4 saglikli kalbinide duydum cok sukur. Cok halsiz surekli uykuluyum dedim tiroid vardi zeynepte onu soyledim tahlil verdi onlari gostericem iste baska yaramazlik yok sene bitmeden aralk basi dogum gozukuyo hayirlisi bakalim nasil bi seruven bizi bekliyo :)))
Saol canim darisi basina o zaman :)))canım çok sevindim çook mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağına alırsın ay valla kendim hamileymiş gibi heyecanlandım ya
allah göstermesin bende 3 tane var allah isteyene versinSaol canim darisi basina o zaman :)))
Devlet 3 cocuga para veriyo onuda kacirmissin bitane daha belese yapma o zaman :)))allah göstermesin bende 3 tane var allah isteyene versin
Sosyoloji yurume durumları ne alemde? Zeynep koşuyor vallahi. 1 günde yurumeye başladı. :)
Vauuuuuuuv zeynebi kocaman opuyor ve alkisliyoruz
biz hala alcaktan surunmeye devam ediyoruz)
huzunbaz ve benim sipamdan baska yurumeyen kalmadi yav. Biz de kabullendik artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?