2014 Şubat Anneleri

evet canım duydum. üç hafta sonraya da gün aldım 2li taram yapılacak. öyle işte. sen de benim gibi şaşkınık var mı?

canım içini ferah tut olabilir bazen öyle. 11 haftalık duyan bile var.

evet canım duydum. üç hafta sonraya da gün aldım 2li taram yapılacak. öyle işte. sen de benim gibi şaşkınık var mı?

Cok bide cok halsiz ve uykuluyumdaha vucud hazir degil cok hissediyorum bunu ne bedenim nede ruhum aslinda hayirlisi cok saskjniz tuhafiz esim seviniyo ama :))

Ben 2li 3 lu testleri yaptirmiyorum aldirmicaksa bi anne o testler anca uzuntu sacmalik bence aldircaksa da onun vicdanina kalmis yoksa musale edilcek degiscek bisry degil kesin sonuclar degil zeyneptede yaptirmamistim. Sekr testi bile zararli diyolar artik

canım içini ferah tut olabilir bazen öyle. 11 haftalık duyan bile var.

Hayirlisi olsun canim cuma kesinlesir artik

Kızlar grip olduğunuzda bebişlerinizi nasıl koruyorsunuz kendinizden? Eşim gripti. O Zeynep e fazla yaklaşmadı ama sanırım bana bulaştı. Benim fazla yaklaşmama gibi bir durumum olamaz haliyle:) maske taksam zaten burun tıkalı hiç nefes alamıyorum. Ne yapsam? Bu ara salgın çok fena

canım haberini bekliyorum merakla.

ben alistiramadim kahvaltiyasevmiyor agzindan cikariyor ya da kaciyor kac uol debedim ve deniyorum ama yok yok yok hadi azicik peynir falan yiuor ama yumurtadan resmen nefret ediyor kipe meselesine gince ileride kendi karar versin diyorum benim alerjim var sadeve altin takabiliyorum ki onu da takmiyotum bi de basinda toma bile durdurmuyor yolup atiyor biraz rahat bir tiptir kendisi kupeyi de almaya calisir diye korkuyorum

canım ben de ensarda 1 aylık hamileyken karnımda seyrime devinme hissediyordum tabi doktorum inanmadı gazdır dedi bence öyle değil resmen hissediyordum seninkide kıpırdanmaya başlamıştır

aynı ü
aynı ölçüsüne göre yaptım ama kaşık maması gibi oldu tarihide geçmemiş teneke kutu benimkide

Hayirli cumalar hayirli kandiller kizlar :)

Suan doktordayim tahlilerimi gostericem sabah fasulyemi gordum gec dollenmeymis 7+4 saglikli kalbinide duydum cok sukur. Cok halsiz surekli uykuluyum dedim tiroid vardi zeynepte onu soyledim tahlil verdi onlari gostericem iste baska yaramazlik yok sene bitmeden aralk basi dogum gozukuyo hayirlisi bakalim nasil bi seruven bizi bekliyo :)))

canım çok sevindim çook mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağına alırsın ay valla kendim hamileymiş gibi heyecanlandım ya

Selam kızlar dün ceylosun menenjit aşısını yaptırdım sonunda sağlık ocağında kendimde tetanos oldum 4. Dozu .sonra ebe dediki simir vermek ister misin 2 ay süren tarama mız var hemen yan odada aaaa hazırlıksız pat diye nasıl olur ki dedim kasılma olur dediler ayyy yattım simir verdim iyi oldu aradan çıktı ama gerildim sizde sağlık ocagini za sorun belki vardır böyle bi uygulama yaptırın

Vauuuuuuuv zeynebi kocaman opuyor ve alkisliyoruz
biz hala alcaktan surunmeye devam ediyoruz )
huzunbaz ve benim sipamdan baska yurumeyen kalmadi yav. Biz de kabullendik artik

Valla bakın görün bir günde yuruyecek. Ben dun sitede 14 aylık bir bebek gordum hala dişi çıkmamıştı:) ben de 18 aylık yurumuşum:) ama Zeynep geç yuruduğu için mi bilmem daha dengeli yuruyor. Çok düşmedi şimdiye kadar maşallah. Allah saklasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…