2014 Şubat Anneleri

bende artık tatilde kesmeyi planlıyorum 18 aylık oluyor
gece uyanması falan beni çok yormaya başladı bu zamana kadar işte sağdım annem evde içirdi ama artık sıcaklarla bunalıyorum

çok şükür canım normale dönmüş düşündüğün için sağol inşallah sende hayırla sağlıkla kucagına alırsın.

Canm merak ettim seni bebek nasil iyimi
aynı durumu arkadaşım yaşadı oğlu ağzına yemek sokmuyordu zor oldu ama memeyi kesti şuan oğlan açıktığı için herşeyi yiyor kar zarar dengesinde yatmiyorsa kesin derim anne sütü yararlı ama bir müddet sonra değerinde azalma oluyor.

canım başınız saoğlsun öncelikle geçmiş olsun birde. bazı çocuk çabuk atlatır. bazısı ise çok zorlanır. siz yine şanslıymışsınız. çok tatlı dır denizde yerim ben onu.

başın sağolsun canım.

Bi kizimiz daha olucak mis kizinin adi ne dedi zeynep dedim buda ayse dedi :)))
hayırlı olsun canım. ben bile merak etmiştim. kesinmi peki?
canım evet yanıyorlar genelde. emzirmeyi ne zaman bırakmayı düşünüyorsun canım.

hayırlı olsun canım. ben bile merak etmiştim. kesinmi peki?

canım evet yanıyorlar genelde. emzirmeyi ne zaman bırakmayı düşünüyorsun canım.

selamlar canım,
emzirmeyi yavaş yavaş günde 2, sonra 1 e düşürerek bırakmayı düşünüyorum ama bu aralar yeni doğan gibi bana yapışıyor ben kaçtıkça ağlıyor napacağımı şaşırdırm. süt iznim 4 ağustos ta bitiyor zaten artık öğlenleri eve gidemiycem.
yazın sütten kesmek anne için zor olurmuş diye duydum, ateş yapıyor ya, bakalım kendi bırakmayacak olursa ekim kasım gibi ben bıraktırırım herhalde.
bu arada bende doğru dürüst süt müt yok, sağsam günde 1 su bardağı ancak çıkar, çocuk boş emmekten de keyif alıyor emzik gibi kullanıyor beni.

canım başınız saoğlsun öncelikle geçmiş olsun birde. bazı çocuk çabuk atlatır. bazısı ise çok zorlanır. siz yine şanslıymışsınız. çok tatlı dır denizde yerim ben onu.
başsağlığı dileğin için sağol canım,
evet bizim kız denizi kumu pek sevdi, kova burcu ondan mıdır acep?

evet canım doğru söylüyorsun, annem der ki eskiden bazı çocuklar hiç yemek yemez, gidip annesini emer oynamaya gidermiş, bu çocuklar da zayıf olurmuş tabi yeterli besin alamadıkları için, bu yüzden artık her şeyi yemeye başlayınca sütten kesmek gerekirmiş. bizimkinin artık azı dişleri çıktı, her şeyi yiyebiliyor, yoğurt da yemeye başladı, ben sütten kesmek istiyorum artık. yazın bitmesini bekliyorum.

canım az kalmış izin sonuna. allah yardımcın olsun.

bizimki gece çok uyanmıyor diş sancısı falan yoksa, belki 1 defa uyanır. ama emzirirken ben de çok terliyorum, artık sütün hiç bir faydası yok gibi geliyor, bir de emzirmek beni de çok yoruyor artık vücudumun hali kalmadı hiç.

arkadaşlar hepinize şimdiden iyi bayramlar. biz bu akşam memlekete gideceğiz. telefondan alıntı yapamıyorum nedense sadece normal yazabiliyorum. şimdiden hoşça kalın. ne zaman döneceğimiz belli değil fakat ağustos 2 ye kadar oradayız.

Allah ağız tadı versin, bayramınız güzel geçsiin inşallah, hayırlı yolculuklar...

Mina gece cok uyaniyor sabah uyandigimda heryerim tutulmus vucudumun hali kalmiyor ustelik oructa tutuyorum hepten mahvolmusum..beni gorenler cok zayiflamissin diyorlar..benim arkadasta kizini sütten kestikten sonra kizi yemek yemeye baslamis..evet herkes diyor bu yaz kesme havalar sicaktir ekim kasimda kes diyorlar bakalim artik..allah yardimcimiz olsun...

Canim iyi yolcular...iyi bayramlar.

Canım benim okurken sanki kendimi gördüm

Anneler merhaba nasılsınız? Akrabalarinin aradinda vefat edenler varmis. Basiniz sagolsun. Reyyancigim hayirli olsun, hasta olan bebislerimizde bir daha insallah hic hastalanmazlar.
Ancak geçmişi okuyabildim. Biz bugün tatilden döndük çok güzeldi. Iki günlüğüne herşey dahil e gittik. Ilk defa böyle bir yere gidiyoruz. Çok sukur yemekleri çok güzeldi ve en önemlisi tertemizdi. Rahat rahat oglum havuza girdi. Açıkçası ben hiç dinlenmedom ama onun mutluluğu yetti. Çocuk havuzunda çocuklarla oynadı. Hepsi ondan büyüktü neredeyse. Bizimki çocukça konuştu onlarla seneye yine aynı yere uzun süreli gitmek istiyoruz. Ordaki türkler ilk defa geldik burasını ayarladik deyince çok şanslısınız biz burayı baya gezmeler sonucu keşfettik dediler. Tek kötü tarafı turist çocuklar içecek bardaklarini bazen havuza koyup oyun oynadılar. Dillerini bilmediğim için müdahale edemedim. O bardakları kullanmadigim için rahatım ama başkaları kullanincada oglum oniki gibi uyudu iki saatte ben dinlenmeye çalıştım. Akşam da onda uyudu. Uyurken ben odaya gidene kadar bebek arabasında yyatirdim. Bebek arabasının üstüne de ıslak havlulari elbiseleri attım öylece uyudu. Bazen kasmamak gerekiyor gerçekten. Zorla çıkardım kaç defa yemek bile yetmiyordu suya gircem diye ☺ eğer tatil planiniz varsa aksatmayin çok iyi oluyor.

Bir kız da benden hak sever ☺ama kesin değil dedi. Dua et oğlumun kızkardeşi olsun.
Hayirli olsun canım kızın ömrü uzun Bahtı güzel olsun tüm bebislerin. Tatile nereye gittiniz canım isim versene temiz ve güzelmiş madem ben oldumu söyle 1 hafta istiyorum dinlenmek iyi gelir

Hotel esra canım didim altinkum. Denize uzak ama. Alman ve rus ve bekarlar alınmıyor. Ingiliz türk ıskoç ve finlandiya geliyormuş. herkes ailesiyle cocuklariyla. Kimse kimseye yan gozle bile bakmiyor. Ben cok memnun kaldim. Tam benlikti. Restoranin yanindaki lavabo biraz pisti. O da elbiselerini degistirmek icin kullaniyo turistler o yuzden. Yemek 6 cesit cikiyor meze ve salatalar haricinde en az 7 - 8 de tatli cesidi vardi. Ha bir de corbalar. Benim oglan yiyen biri degil buna ragmen yedirecek biseyler bulabildim.

aslında sadece gece versen sabah yemek yemez mi artık günde 1 yumurta yemeleri lazım maşallah dişlerine biz 8 dişte kaldık çıkmıyor çok huysuz bu yüzden inşallah kolay olur memeden kesme.
canım seni özleyecem kendine çok iyi bak güzel bir tatil geçirin inşallah hayırlı bayramlar.
canım hayırlı olsun kızınız darısı bize :)
Bir kız da benden hak sever ☺ama kesin değil dedi. Dua et oğlumun kızkardeşi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…