2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlar..elif biraz daha iyi fakat bu sefer abisi sabaha kadar ateş içindeydi..2 kere kustu..yine her zaman ki gibi babamız nöbetteydi..bayramda memleketteydik..sanırım mikrop kaptık ailece..evin hem erkeği hem kadını olmak o kadar yıpratıyorki beni..5 yıllık evlilik ve ev hapsi..sanırım kendimi çok ihmal ettim..çocuklarıma çok düşkünüm..yemeleri içmeleri,giymeleri,eğitimi derken hayat geçiyor..çok mu abartıyorum?
bu arada speedy nerde?en son çarşamba günü yazmış..inşallah bir sorun yoktur..

geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca bizde çok kötü oluyoruz seni anlıyorum ailen yakında değilse çocuklarıda al beraber parka gidin markete gidin yemeğe gidin en azından değişiklik olur yoksa gerçekten insan bazen bunalıyor

herkese günaydın hayırlı cumalar bişey sormak istiyorum bebeğinize grip aşısı yaptıracakmısınız ya ben kararsız kaldım

Selam burdayım..
yazdığını okuyunca kendimi gördüm sanki. bende öyleyim çünkü kendimi inanılmaz ihmal ediyorum.
sürekli ev , iş , kız hatta eşimi de ihmal ettiğimi bile düşünüyorum. işten çıkıo taksi ile geçiyorum eve eşim gelip alana kadar saat 08:0 oluyor akşam aman dertlendim gene

bu arada evde 1 kişi hasta oldu mu herkese geçiyor bide iki çocuk kardeşinden kapmışyır yada dediğin gibi mikrop olabilir
ishal falan var mı.
tatil dönüşü biz mahvolmuştuk hatırlarsan

Cok gecmis olsun.. Vallahi canim pek cogumuz ayni dertten muzdaribiz. Bazen ben de cok abarttigimi dusunuyorum, ezos yemek yemediyse, iyi uyumadiysa tum gun bana da zehir oluyor. Sanki mutlulugum onun iyi doymasina,uyumasina bagli hale geldi..
Zaten kendimi resmen koyverdim. Son 3 ayimiz. Ocak ayinda ise donuyorum,sosyal hayat diye bisey kalmadi,kendime hic vskit ayirmiyorum. Kuafor,alisveris hicbirisi yok. Resmen ezgi odakli yasiyorum.ne zaman birseyler almaya ciksam, ezosa alisveris yapip donuyorum
Ama artik bunlara o kadar alistim ki, garipsemiyorum ve pek de sikayetci degilim

Kızlar anladigim kadariyla herkes kendini unutmuş vaziyette.bu arada birşeyin altını çizmek istiyorum..Bu çok önemli bir konu..Kızlar bebekler hala çok küçük bizlere ihtiyacı var..Fakat ben iki çocuğa yetecegim diye eşimi iyice unuttum..sizlerde durum ne? Aslında çok hata yapıyorum ama inanın ne uyudugumdan ne yedigimden ne gezdigimden hicbirseyden anlamıyorum. .ne olacak bu böyle. .adam söylenmeye başladı. .ne zamandır sarılıpta uyudugumu bilmiyorum dio..akıl verin. .

canım aynı durumdayız ben zaten yoğunum diyorum sürekli ev işi bebek hamilelik ve bitmeyen ütüm var her gün işe ütülü kıyafet hazırla ayakkaısına kadar ilgileniyorum ama yetmiyor sanırım biraz dağınık olmalı ama eşlere vakit ayırmalıyız kendimi eve hapis gibi hissediyorum ya.

Hahaha valla beni yazmışsın :) ben de bir kere adama yanaşayım dedim. Onda da yeniden hamile kaldım. Şimdi yine uzağız :) 10 haftalık oldu bu arada hamielliğim

memleketlerde var galiba bu. çünkü birzde memlekette mikrop kaptık. salgın var. ama biz orada olup atlattık bu hastalığı. fathede geçmiş olsun diyorum. ahhhh canım benim dahada zor. çocukların okulu, emir mete, birde ikizlerim 8. sınıftalar bu sene teog rsteresi, okulu, kitabı, dershanesiydi derken günler geçip gidiyo

Slm kızlar. .hasta olan çocuklara çok geçmiş olsun..Mina da bi haftadır hastadir.idrarinda enfeksiyon çıktı. .ateşini zor düşüruyorduk. .yemeden tamamen kesildi..kızımı gören aaa minaya ne olmuş çok zayıflamis diyorlar..

biraz once bu konuyla ilgili yazi okudum ve hayir
canım aslında bende yaptırmak istemiyorumda eşim ısrar ediyor ensar geçen sene sürekli grip oldu arkasından bronşite çevirdi hava verdik antibiyotik kullanmak zorunda kaldık ve tabiki öksürükle birlikte bizim bitmek bilmeyen kusmalarımız arkasından tartışmalar kavgalar

Merhaba arkadaslar beni hatirladiniz mi bilmiyorum uzun zamandir giremedim tasinma yerlesme yeni duzen yeni okul derken anca duze cikabildim ve foruma bi girdim hakseveri ve zeynep i duydum sok oldugum Allah im ne buyuk aci Allah komseye yasatmasin gorusen var mi haksever ile nasillar

hooşgeldin canım bebiş nasıl?

Kız laaa ar gündelikci ruhum kabarik bütütün camları panjurlari sildim perdeleri yikadım utuledim astım belim koptu geçen günde bütün mutfak dolaplarıni iç dış kapak sildim içinin kapitone örtülerini yıkadım serdim offf daha yapasım var ama halim yok kış temizliği olsun dedim bidaha bi süpürür gecerim ceylinim yavrum bana zorluk cikarmiyo yanımda geziyo arada mizirdaniyo o kadar gündelik giden kadınlara Allah güç versin paraları helal valla siz ne yapıyorsunuz bebisler nasil ben aynı eşim 2. İşe gidiyo evde yanlizim kızla. Geçen eski kurucumun yeni açtığı krese gittim ziyarete çok güzel yapmış montessori anaokulu hersey montessori sinifi oyuncakları falan çocuk gelsin sınıf açılsın beni cagircak ceylinle gitcem inşallah kaliteli bi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…