geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca bizde çok kötü oluyoruz seni anlıyorum ailen yakında değilse çocuklarıda al beraber parka gidin markete gidin yemeğe gidin en azından değişiklik olur yoksa gerçekten insan bazen bunalıyorgünaydın kızlar..elif biraz daha iyi fakat bu sefer abisi sabaha kadar ateş içindeydi..2 kere kustu..yine her zaman ki gibi babamız nöbetteydi..bayramda memleketteydik..sanırım mikrop kaptık ailece..evin hem erkeği hem kadını olmak o kadar yıpratıyorki beni..5 yıllık evlilik ve ev hapsi..sanırım kendimi çok ihmal ettim..çocuklarıma çok düşkünüm..yemeleri içmeleri,giymeleri,eğitimi derken hayat geçiyor..çok mu abartıyorum?
bu arada speedy nerde?en son çarşamba günü yazmış..inşallah bir sorun yoktur..
günaydın kızlar..elif biraz daha iyi fakat bu sefer abisi sabaha kadar ateş içindeydi..2 kere kustu..yine her zaman ki gibi babamız nöbetteydi..bayramda memleketteydik..sanırım mikrop kaptık ailece..evin hem erkeği hem kadını olmak o kadar yıpratıyorki beni..5 yıllık evlilik ve ev hapsi..sanırım kendimi çok ihmal ettim..çocuklarıma çok düşkünüm..yemeleri içmeleri,giymeleri,eğitimi derken hayat geçiyor..çok mu abartıyorum?
günaydın kızlar..elif biraz daha iyi fakat bu sefer abisi sabaha kadar ateş içindeydi..2 kere kustu..yine her zaman ki gibi babamız nöbetteydi..bayramda memleketteydik..sanırım mikrop kaptık ailece..evin hem erkeği hem kadını olmak o kadar yıpratıyorki beni..5 yıllık evlilik ve ev hapsi..sanırım kendimi çok ihmal ettim..çocuklarıma çok düşkünüm..yemeleri içmeleri,giymeleri,eğitimi derken hayat geçiyor..çok mu abartıyorum?
Yok yaptirmiycam canim. Grip asisina kesinlikle karsiyim. Olsun grip nolucak ki. Bagisikligi nasil gelisecek..herkese günaydın hayırlı cumalar bişey sormak istiyorum bebeğinize grip aşısı yaptıracakmısınız ya ben kararsız kaldım
herkese günaydın hayırlı cumalar bişey sormak istiyorum bebeğinize grip aşısı yaptıracakmısınız ya ben kararsız kaldım
Burada konu olunca benim de aklıma geldi şimdi doktora yazdım whatsapptan. Özel bir probelmi yoksa onermiyorum yaptırmayın dediherkese günaydın hayırlı cumalar bişey sormak istiyorum bebeğinize grip aşısı yaptıracakmısınız ya ben kararsız kaldım
canım aynı durumdayız ben zaten yoğunum diyorum sürekli ev işi bebek hamilelik ve bitmeyen ütüm var her gün işe ütülü kıyafet hazırla ayakkaısına kadar ilgileniyorum ama yetmiyor sanırım biraz dağınık olmalı ama eşlere vakit ayırmalıyız kendimi eve hapis gibi hissediyorum ya.Kızlar anladigim kadariyla herkes kendini unutmuş vaziyette.bu arada birşeyin altını çizmek istiyorum..Bu çok önemli bir konu..Kızlar bebekler hala çok küçük bizlere ihtiyacı var..Fakat ben iki çocuğa yetecegim diye eşimi iyice unuttum..sizlerde durum ne? Aslında çok hata yapıyorum ama inanın ne uyudugumdan ne yedigimden ne gezdigimden hicbirseyden anlamıyorum. .ne olacak bu böyle. .adam söylenmeye başladı. .ne zamandır sarılıpta uyudugumu bilmiyorum dio..akıl verin. .
Kızlar anladigim kadariyla herkes kendini unutmuş vaziyette.bu arada birşeyin altını çizmek istiyorum..Bu çok önemli bir konu..Kızlar bebekler hala çok küçük bizlere ihtiyacı var..Fakat ben iki çocuğa yetecegim diye eşimi iyice unuttum..sizlerde durum ne? Aslında çok hata yapıyorum ama inanın ne uyudugumdan ne yedigimden ne gezdigimden hicbirseyden anlamıyorum. .ne olacak bu böyle. .adam söylenmeye başladı. .ne zamandır sarılıpta uyudugumu bilmiyorum dio..akıl verin. .
memleketlerde var galiba bu. çünkü birzde memlekette mikrop kaptık. salgın var. ama biz orada olup atlattık bu hastalığı. fathede geçmiş olsun diyorum. ahhhh canım benim dahada zor. çocukların okulu, emir mete, birde ikizlerim 8. sınıftalar bu sene teog rsteresi, okulu, kitabı, dershanesiydi derken günler geçip gidiyogünaydın kızlar..elif biraz daha iyi fakat bu sefer abisi sabaha kadar ateş içindeydi..2 kere kustu..yine her zaman ki gibi babamız nöbetteydi..bayramda memleketteydik..sanırım mikrop kaptık ailece..evin hem erkeği hem kadını olmak o kadar yıpratıyorki beni..5 yıllık evlilik ve ev hapsi..sanırım kendimi çok ihmal ettim..çocuklarıma çok düşkünüm..yemeleri içmeleri,giymeleri,eğitimi derken hayat geçiyor..çok mu abartıyorum?
canım bu arada speedy nerde?en son çarşamba günü yazmış..inşallah bir sorun yoktur..
kıpır kıpır canim. karnimda hic durmuyor. memet ali ise büyüyorcunku cok huysuz ve inatciöyle canım ya ne kadar konuşsak koşsak boş rabbimin yazdığının önüne geçilmiyor.
selam canım.bebiş nasıl.
biraz once bu konuyla ilgili yazi okudum ve hayirherkese günaydın hayırlı cumalar bişey sormak istiyorum bebeğinize grip aşısı yaptıracakmısınız ya ben kararsız kaldım
canım aslında bende yaptırmak istemiyorumda eşim ısrar ediyor ensar geçen sene sürekli grip oldu arkasından bronşite çevirdi hava verdik antibiyotik kullanmak zorunda kaldık ve tabiki öksürükle birlikte bizim bitmek bilmeyen kusmalarımız arkasından tartışmalar kavgalarbiraz once bu konuyla ilgili yazi okudum ve hayir
hooşgeldin canım bebiş nasıl?Merhaba arkadaslar beni hatirladiniz mi bilmiyorum uzun zamandir giremedim tasinma yerlesme yeni duzen yeni okul derken anca duze cikabildim ve foruma bi girdim hakseveri ve zeynep i duydum sok oldugum Allah im ne buyuk aci Allah komseye yasatmasin gorusen var mi haksever ile nasillar
Canim iyiyiz cok sukur Allah acilarini gostermesin ama cok zor buyuyor bana saniye saniye yapisik bir kizim var ne oyuncakla oynuyor ne tv seyrediyor sadece bana yaposik yasiyor ve bu benim yasam kalitemi cok bozuyor sizin benisler nasil hareketliler mi?hooşgeldin canım bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?