- 23 Şubat 2015
- 616
- 807
- 43
- 44
Herkese slm.. Eveet gunun en abuk sorusu.. Kizlar araniz da tekrar sigaraya baslayan var mi?
Ayy ne heycanli canım çoğu vardır abisinden göbek bakim seti alırsın beşiği çarşaf şampuan pembişş bi kaç örtü falan eksigin yok bencekizlar simdi ben 30. haftada saylirim. oglum 20 aylik ama ben unuttum almam gereken seyleri. mesela 6 takim elbise, tirnak makasi, tarak, kulak temizleme cubugu, havlu aldim. küvet ve kovasi olarak abisininkileri kullanacagim. abisi artik kullanmayacak. baska neler alayim kafam karisik. okul ev isi derken. kizima ve kendime vakit ayiramiyorum.bir de kiz icin ayri alinmasi gereken bisey var mi ?
canım emzirmiyorsun dimi kızını? bence başlamamaya çalış. kendin içinde zararlı.Eskiden kullaniyordum. Hamilelikte biraktim, sonra da hic icmedim. Tabii bu bana bolca kilo olarak geri dondu
Ve son gunlerde canim tekrar cok sigara istemeye basladi. İcmek istemiyorum ama.... Kendimden de korkuyorum..
kızlar nerdesiniz?bir ses verin
Burdayım canım.kızlar nerdesiniz?bir ses verin
seeeeeeeesssss
Herkese gunaydiiin. Ya bu ev isi ne nankor birsey.. Hergun biryerleri toplayip temizliyorum, yine de is bitmiyor. Ne temizlik, ne camasir, ne yemek bulasik derdi bitiyor.. Yoruldum yav. Bakalim ise baslayinca ne halt edicem
Canım aynen orayı topluyorum, burayı sil süpür yıka temizle as katla. Bitmiyor işte.seeeeeeeesssss
Herkese gunaydiiin. Ya bu ev isi ne nankor birsey.. Hergun biryerleri toplayip temizliyorum, yine de is bitmiyor. Ne temizlik, ne camasir, ne yemek bulasik derdi bitiyor.. Yoruldum yav. Bakalim ise baslayinca ne halt edicem
Ya hakikaten nolucak bu uyku isi yaa. Hadi simdi evdeyim de, bu sipa ben ise baslayinca da boyle geceleri durmadan kalkarsa ben ne halt edicem??Ay ev işi demeyinnnn. .2 çocuk ve bitip tukenmeyen ev işi. .üstüne birde uykusuzluk. .Sabır sabir ya sabir
Canım benim is guc beni yormuyorda uykusuzluk feci yoruyor..her sabah 5:45 te uyaniyoruz..kurulu saat gibiyiz..isterse geç yatsin mutlaka o saatte uyanıyor. ..sabaha kadarda en az 2 kere uyaniyoruz meme diye..Ya hakikaten nolucak bu uyku isi yaa. Hadi simdi evdeyim de, bu sipa ben ise baslayinca da boyle geceleri durmadan kalkarsa ben ne halt edicem??
Uyuyor simdi hanimefendi,
Dur ben gidip sunun bir totosunu isirayim
herkese günaydın ve bizim oğlan yılın ilk gribini olmaya başladı
burdayım canım, geçmiş olsun canım. En kısa sürede atlatırsınız canım.Kizlaaaar, herkes nereye kayboldu yine
Taube , lip, speedygonzales, annekizaski, yasakhayal,esrademir... Ve yazmadigim diger arkadaslar nerelerdesiniz??
canım geçmiş olsun..büyük bir ihtimal diştir..benim ilk çocuğumda ateşten başka birşeyi yoktu..babası boğazına,kulağına,ciğerine baktı hiçbirşey yoktu..annem dediki azı dişini çıkarıyordur..eee 6 çocuk anası doktordan daha tecrübeliKızlar merhaba, emir ateşli. Diş mi çıkartıyor bilemiyorum. Uyuyor şuan. Zaten uyanık olsa bile kafa kalkmıyor. Uyanınca bakacağım ağzına. Sadece ateş var. Burun akıntısı falan yok.
ayyyy ya bebeler grip oluyor,analar deli oluyor.onlar hasta olacağına biz olalım yaa..geçmiş olsun canım benim.herkese günaydın ve bizim oğlan yılın ilk gribini olmaya başladı
ben hep burdayım canımKizlaaaar, herkes nereye kayboldu yine
Taube , lip, speedygonzales, annekizaski, yasakhayal,esrademir... Ve yazmadigim diger arkadaslar nerelerdesiniz??
canım geçmiş olsun..büyük bir ihtimal diştir..benim ilk çocuğumda ateşten başka birşeyi yoktu..babası boğazına,kulağına,ciğerine baktı hiçbirşey yoktu..annem dediki azı dişini çıkarıyordur..eee 6 çocuk anası doktordan daha tecrübelibir baktıkki gerçekten dişmiş..inşallah seninkide diştir canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?