2014 Şubat Anneleri

canım ishal başladımı acaba? salgın var galiba. biz köydede oğlum, kuyeğenimbenhasta olduk. ishali başladı mı canım?

aman canım dikkat. ben hepsinş banyo dolabının üstüne koydum ve kapı pek açık durmaz. bende bilemedim canım. biz buradad bebeklerden konuşuyoruz. onları okursa nasıl etkilenir bilemem.

Cok gecmis olsun. Umarim simdi daha iyidir. Pamuklara da sarsak,bazen hastaliklara engel olamiyoruz..
Bu arada kizina da masallah, onlar nasil konusmalar oyle benim sipayi yollayayim yanina da, azicik feyz alsin

aman canım dikkat. ben hepsinş banyo dolabının üstüne koydum ve kapı pek açık durmaz. bende bilemedim canım. biz buradad bebeklerden konuşuyoruz. onları okursa nasıl etkilenir bilemem.

AYNEN bende yok edeceğim..
kendisini iyi hissedeceği zaman mutlaka gelecektir.
belki ayşe sare doğunca yeni anne olarak katılır aramıza yeniden büyütürüz bebek hep beraber

geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur kızınızın... uzun zamandır sadece okuyorum hiç yazacak fırsat bulamadım.. ama bu gece çok darlandım... yeri gelmişken evet deterjan olayına aman dikkat.. dün yüreğim ağzıma geldi..mutfakta eşimle telde konusurken kızım da lavabonun altındaki plastik kaplarla oynuyordu dolabın en dibinde de bulşaık deterjanı ve cif jel vardı.. iki dakika arkamı dönmüştüm bi baktım cif şişesi elinde kapak açık ve ağzına götürmüş allahtan şişede çok çok az vardı ağzına dökülmemiş ama şişenin kenarlarında kalan detrjan üst dudağının içine bulaşmış ve anında tahriş etti kanattı.. zaten görmemle çığlık atıp elinden almam bir oldu hemen bol suyla yıkadım ağzının etrafını içini ellerini.. mahvoldum ya şişe dolu olsaydı bi damlası boyle kanattıysa nolurdu yavrum diye...şimdi artık açık bırakmıyorum kilitliyorum dolabı.. hatta işim yoksa mutfagı da kilitliyorum... sonra bi de ağzını yıkadım banyodan çıktık koşa koşa mutfaga gitti yine masanın üzerinde tost makinesi vardı sıcaktı bu sefer de onu elledi yine bi refleksle çektim elini ama parmağının ucu değdi azıcık.. iki saniye arkamı dönemiyorum. yalnızım çok zor... bu aralar herşeye inat herşeye bağırarak ağlama modunda zaten... yerlere atıyo kendini.. çok sinirlerim bozuk...

çok sağol canım..ya vallahi ruh hali olarak beni anlatmışsın..bak saate biz kalkalı kaç saat oldu..vallahi artık tuvalete gidebilsem şükrediyorum..şu yazıyı yazarken bile üstüme çıkıyor al beni diyor..kendime ayırdığım 5 dakikam bile yok..kuaföre bile çocuklardan biriyle gidiyorum..kimsem yok burda..zaten yazlık bölgedeyiz..kış olunca terkediliyor buralar..anlayacağın tırlatmaya başladım..dünden beri elif birşey yemiyor..az öncede ishale çevirdi..üşüttü diyor babası..eşimde zaten birgün ev birgün nöbet..sürekli çocuklarlayım..diğeri 46 aylık..kreş açılacak 20 güne kadar..onuda oraya vereceğim..bari oda bende rahat nefes alalım..çok kopuk oldu yazıklarım ama artık anlamışsındır az çok..bu arada günümüzün çoğu memede geçiyor..görsen kırklı bebek sanarsın..bebekler bile bu kadar emmiyordur..şimdi yine geldi kucağıma meme diye ağlıyor..yine yazarım sende yaz yinede..öptüm canım

canım ishal başladımı acaba? salgın var galiba. biz köydede oğlum, kuyeğenimbenhasta olduk. ishali başladı mı canım?

canım sabah kakası ishaldi..ateşide varhiçbirsey yemiyor..anne git diyor,eliylede yemeği itekliyor..

canım allah korumuş kızını. çok dikkatli olmak lazım evet. bende elinde sabunla yakaladım bir kez. gözüne sürmüştü ve ağzına sokmaya hazırlanacakken gözü yandı ağladı. ayyy yüreğim ağzıma geldi ilk baş ya yutmuşsa diye.

allah yardım etsin canım. çok zor gerçekten. diğeride çok büyük değil, ilgi ister. canım memeden kesmeyi düşünüyor musun?

canım sabah kakası ishaldi..ateşide varhiçbirsey yemiyor..anne git diyor,eliylede yemeği itekliyor..
canım eşin doktor galiba ama yinede bir doktora gitseniz, ishali şiddetlenirse. ateşide varmış. ne olur ne olmaz. mikrop olabilir belki.

allah yardım etsin canım. çok zor gerçekten. diğeride çok büyük değil, ilgi ister. canım memeden kesmeyi düşünüyor musun?

canım eşin doktor galiba ama yinede bir doktora gitseniz, ishali şiddetlenirse. ateşide varmış. ne olur ne olmaz. mikrop olabilir belki.

canım memeden kesmeyi çok düşündüm ve çok şey yaptım ama hala meme demekte ısrar ediyor..artık ellemiyorum..ben 3 gün önce rahatsızlandım..benim geçirdiğim rahatsızlığın aynısı geçiriyor galiba..valla eşime diyorum ama o bu konuda rahat..bulunduğum yerde tek uzman doktor eşim..diğerleri pratisyen..yapacak birşey yok..ateşi ara ara yükseliyor hemen düşüyor..iştahsız..ağzını açmıyor..daha köpek dişlerimizin hiçbiri yok..yerleri kıpkırmızı belkide onlar çıkıyordur..şimdi ağlaya ağlaya uyudu..yemiyor diye sinirlendim..dünden beri aç yavrum..ancak meme emiyor..anne olmak çok zor ya..

meme konusunda bende çok dertliyim hala kesemedim

çok geçmiş olsun ben tüm rafları boşaltıp dezgahın üstüne yıgınak yaptım ama nafile yine ulaşıyor ve kendine kaşla göz arası zarar vermeyi başarıyor ne kadar dikkat etsekte tek başına bakmak çok zormuş aylradır hışım çıktı gündüz uyumayan bir oğlum var 5 dk kimseye emanet edecek ne arkadaşım var nede ailem sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.bide bu ara kanepenin sırtından yada yan tarfından iniyor hop ediyor düşecek diye aklım çıkıyor...

canım anladım. eşin doktorsa o aman bir nebze rahatsınız. canım dişte canım. olabilir ama sanırım

canım şu ara en hareketli dönemleri galiba. aman dikkat diyorum/diyorum birbirimize ama allah isteyince ne kadar korusakta oluyor bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…