2014 Şubat Anneleri

hoşgeldin aramıza bende mehmet alinin ve inşallah nehirin annesi pınar. bizde pendikte oturuyoruz.:) aynı gelişim sürecindeyiz oğlumda 7 şubat doğumlu.

kızlar dün çok mutlu oldum. bilirsiniz belki oğlum anne diyemiyor nune diyor demiştim.dün sabah su bitmiş evde su almaya gittim geldiğimde asansörde bir ses 'anne anne anne' önce anlamadım anlam veremedim (belkide şoka girdim) asansör kapısı açıldı oğlum eşimin kucağında anne anne anne diyor. ne yapacağımı bilemedim. annen ölsün sana, kurban olayım dedim dedim durdum. ama akşama kadar anne dedi sürekli. anladım ki çocuklar da neyi yapıp neyi yapamadıklarını biliyorlar ve yapamazlarsa üzülüyorlar. anlamazlar demeyin arkadaşlar inanın anne demesinden daha çok onun bir işi başarırken ki sevincini yaşadım. bugün de eşim karpuz almaya gidelim mi dedi hıhı dedi. ama eşim 3 saat oyalandı. o sırada agresifleşti, oyun oynamadı, bizimle konuşmak istemedi. çocuklarımız büyüyor kızlar:)

Evet canım artık iyice akıllandılar.

Canim aramiza hosgeldin.

ooo kimler gelmiş canım hoşgeldin. .sünnetiniz hayırlı olsun..kendini ozlettin

günaydın kızlar..elifin bu uykusuzluğu ne olacak bilmiyorum..geçte yatsa erkende yatsa sabah 5-6 arası uyanıyor..annem memeden kes gece uyanmaz ozaman diyor..herşeyi denedim ama memede ısrarlı..kızlar eltim kızını memeden sabır taşı denilen birşeyle kesmiş..aktardanmı eczaneden mi ne almış..ezip memeye sürüyormussun,çok acıymış 12 saat etkiliymiş..bir kere emmek istemiş bakmış acı birdaha yanaşmamış..bakalım şubata kadar bekleyeceğim olmazsa bende yapacağım..

bu arada speedy gonzales yok ortalıkta..inşallah kötü birşey yoktur..

Selam kızlar ,

1 ekimden beri izinliyim abimi evlendirdik. çok şükür buda bitti önce görümcem sonra abim zor oldu. ama bitti..
Üstüne havalardan hasta olduk Nisa Duru ishal bende grip oldum bide üstüne alerjik bronşit var bende tıkandım. 3 gün raporlu yattım evde bugün iş başı yaptım.

Hepinizi öperim.

bende hala emziriyorum.
ama artık yavaştan kesmeyi düşünüyorum. mesela bir süre akşam işten çıkınca yatana kadar emzirmemeyi deneyeceğim.
bakalım neler olacak.
sonra uyumadan önce emmesini keseceğim. sonra gece komple gündüz zaten yokum emmiyor..

Geçmiş olsun canım. .Bu arada hayırlı olsun..
ben subat a kadar emzirecegim sonra dedigim sabir taşını alacağım. .bakalım hayirlisi

Ooooo kimler gelmiş,
canım hayırlı olsun. iyide bi bebek ne kadar gürültü yapabilir ki? acaba orada bu konuda dahamı hassaslar ki? (komşuluk olmanızdan bahsediyorum)

Ooooo kimler gelmiş,

canım hayırlı olsun. iyide bi bebek ne kadar gürültü yapabilir ki? acaba orada bu konuda dahamı hassaslar ki? (komşuluk olmanızdan bahsediyorum)
Jelibonum komşular biraz hasaslar ama benim oglanda çok hareketli.bide fırlatma yere herseyi vurma huyu var.bi çok tabağına bardagimi kırdı..aksama kadar koşuyor evde..onlarda rahatsız oluyo.bende oğlanı durduramiyomki

Bide çok bagiriyoo acayip bidekilde

Enerjisi acayip cok

Yan komsuda şikayetçi.dahada ileri gitti ogluma küçük şeytan dedi

Alttakide olmadı çocuk yerine şikayet ederim elinden aldirrim dedi..yani baya sorun yaşıyoz

Simdilik biras ses etmiyolar

Tamam onlarada hak veriyom oğlum sakin uysal bi cocuk degil ama dahada küçük ceza versem anlamaz kiziyorum anlamiyo

Canim cok geçmiş olsun.hayirli olsun.allah mesut etsin.

Seninle aynı durumdayız. Bende artık sütten kesmeyi düşünüyorum. Çok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…