- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
hoşgeldinnnnnnnnnn...... nasılsınız.....heyoooo ben geldim sosyolocikim kepingcan nabersiniz...ve diger herkes selamlar efenim
canım açıkçası göbek bakım setini unutmuştum çok sağol canım yaaaa.Ayy ne heycanli canım çoğu vardır abisinden göbek bakim seti alırsın beşiği çarşaf şampuan pembişş bi kaç örtü falan eksigin yok bence
hoşgeldin aramıza bende mehmet alinin ve inşallah nehirin annesi pınar. bizde pendikte oturuyoruz.:) aynı gelişim sürecindeyiz oğlumda 7 şubat doğumlu.Merhaba ben yeni katıldım aranıza kızım Liya 10.02.2014 doğumluüsküdar bağlarbaşında yaşıyoruz. başlığı görünce sohbete dahil olmak istedim yemesinde zaman zaman sıkıntı yaşasakta genel olarak fena değil diyebilirim henüz konuşması tam açılmadı anne gel baba babanne annane dede hala amca diyor tanıdıklarının isimlerini öğrenip söylüyor bebek ayı fkn diyor ver hayır su diyor ve istediği şeyi işaret edip bu diyor ama daha fazlası yok herşeyi anladığından eminiz ailecek sadece kelimelere dökemiyor hayırlısıyla konuştuğu günleri de görürüz inşallah hepinize sevgiler :))
Evet canım artık iyice akıllandılar.kızlar dün çok mutlu oldum. bilirsiniz belki oğlum anne diyemiyor nune diyor demiştim.dün sabah su bitmiş evde su almaya gittim geldiğimde asansörde bir ses 'anne anne anne' önce anlamadım anlam veremedim (belkide şoka girdim) asansör kapısı açıldı oğlum eşimin kucağında anne anne anne diyor. ne yapacağımı bilemedim. annen ölsün sana, kurban olayım dedim dedim durdum. ama akşama kadar anne dedi sürekli. anladım ki çocuklar da neyi yapıp neyi yapamadıklarını biliyorlar ve yapamazlarsa üzülüyorlar. anlamazlar demeyin arkadaşlar inanın anne demesinden daha çok onun bir işi başarırken ki sevincini yaşadım. bugün de eşim karpuz almaya gidelim mi dedi hıhı dedi. ama eşim 3 saat oyalandı. o sırada agresifleşti, oyun oynamadı, bizimle konuşmak istemedi. çocuklarımız büyüyor kızlar:)
İse yaradigima sevindim canım aklıma gelirse yazarım yinecanım açıkçası göbek bakım setini unutmuştum çok sağol canım yaaaa.
Canım hoşgeldin. Nerelerdeydin. Gün eşimin nasildirheyoooo ben geldim sosyolocikim kepingcan nabersiniz...ve diger herkes selamlar efenim
Canim aramiza hosgeldin.Merhaba ben yeni katıldım aranıza kızım Liya 10.02.2014 doğumluüsküdar bağlarbaşında yaşıyoruz. başlığı görünce sohbete dahil olmak istedim yemesinde zaman zaman sıkıntı yaşasakta genel olarak fena değil diyebilirim henüz konuşması tam açılmadı anne gel baba babanne annane dede hala amca diyor tanıdıklarının isimlerini öğrenip söylüyor bebek ayı fkn diyor ver hayır su diyor ve istediği şeyi işaret edip bu diyor ama daha fazlası yok herşeyi anladığından eminiz ailecek sadece kelimelere dökemiyor hayırlısıyla konuştuğu günleri de görürüz inşallah hepinize sevgiler :))
ooo kimler gelmiş canım hoşgeldin. .sünnetiniz hayırlı olsun..kendini ozlettinMeraba kislar
Uzun bi aradan sonra geldim aranizakabul ederseniz
Hasta olan kuzulara geçmiş olsun.
İkinci kuzularını bekleyenlere hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum
Sayenizde topik hep aktif kalmis
Ellerinize parmaklariniza saglik
ooo kimler gelmiş canım hoşgeldin. .sünnetiniz hayırlı olsun..kendini ozlettin
günaydın kızlar..elifin bu uykusuzluğu ne olacak bilmiyorum..geçte yatsa erkende yatsa sabah 5-6 arası uyanıyor..annem memeden kes gece uyanmaz ozaman diyor..herşeyi denedim ama memede ısrarlı..kızlar eltim kızını memeden sabır taşı denilen birşeyle kesmiş..aktardanmı eczaneden mi ne almış..ezip memeye sürüyormussun,çok acıymış 12 saat etkiliymiş..bir kere emmek istemiş bakmış acı birdaha yanaşmamış..bakalım şubata kadar bekleyeceğim olmazsa bende yapacağım..
bu arada speedy gonzales yok ortalıkta..inşallah kötü birşey yoktur..
Geçmiş olsun canım. .Bu arada hayırlı olsun..Selam kızlar ,
1 ekimden beri izinliyim abimi evlendirdik. çok şükür buda bitti önce görümcem sonra abim zor oldu. ama bitti..
Üstüne havalardan hasta olduk Nisa Duru ishal bende grip oldum bide üstüne alerjik bronşit var bende tıkandım. 3 gün raporlu yattım evde bugün iş başı yaptım.
Hepinizi öperim.
Geçmiş olsun canım. .Bu arada hayırlı olsun..
ben subat a kadar emzirecegim sonra dedigim sabir taşını alacağım. .bakalım hayirlisi
Ooooo kimler gelmiş,Meraba kislar
Uzun bi aradan sonra geldim aranizakabul ederseniz
Hasta olan kuzulara geçmiş olsun.
İkinci kuzularını bekleyenlere hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum
Sayenizde topik hep aktif kalmis
Ellerinize parmaklariniza saglik
canım hayırlı olsun. iyide bi bebek ne kadar gürültü yapabilir ki? acaba orada bu konuda dahamı hassaslar ki? (komşuluk olmanızdan bahsediyorum)Sağlık bakımından ıy keping im şükür şimdilik..iki hafta önce sunnette oldu şükür atlattik.kolay geçti iyileşme dönemi ne.
Konuşma basit şeyler.al aç anne baba allah alla alla.yiğenim in adı.anneanne. alo allah bir maya,mama Pepe bebe cogunu hiç anlamıyorum..
Yeme uyku sorunu hiç çözülmedi.20 kere uyanir..çok huzursuz uyuyo hep bağırarak kalkar..yemesini çözemedim.dünyada sudan başka şey sevmiyo yemiyo.herseyi red ediyor atiyo yada bi lokma yi bi saat ağzında tutuyo..çok aşırı hareketli.zıplayan hoplayan evin icin de kosarak giden Bi bebek.komsularla çok sorun yaşıyoruz.polislik olacaktıkyeme konusunda dr ikna olmadı.kilosu boyu listede emsallerine gore fazla çıktı.yemese bole olmaz dedi.saçı saglikli gorunuyo belli cabuk uzuyo dedi.çocukta vitamin eksikligide yok dedi.ek olarak vitamin bile vermedi.benim mücademle 4 kaşık yoğurt.bi kaşık krem.peynir ve tahin yiyen bi bebek.başka yok. PEDİATRİYE GİDİN DEDİ. yemesinde size göre sorun varsa dedi
Bide enerjisi çok fazla evde atamiyo kreşe verecektim hepsi dolu gelecek yil agustosta basliycak ins..belki yemesi düzelir ve enerjisini atar orda herkes tavsiye etti kreşe ver diye.dr da..
Durum bole kisaca
Jelibonum komşular biraz hasaslar ama benim oglanda çok hareketli.bide fırlatma yere herseyi vurma huyu var.bi çok tabağına bardagimi kırdı..aksama kadar koşuyor evde..onlarda rahatsız oluyo.bende oğlanı durduramiyomkiOoooo kimler gelmiş,
canım hayırlı olsun. iyide bi bebek ne kadar gürültü yapabilir ki? acaba orada bu konuda dahamı hassaslar ki? (komşuluk olmanızdan bahsediyorum)
Selam kızlar ,
1 ekimden beri izinliyim abimi evlendirdik. çok şükür buda bitti önce görümcem sonra abim zor oldu. ama bitti..
Üstüne havalardan hasta olduk Nisa Duru ishal bende grip oldum bide üstüne alerjik bronşit var bende tıkandım. 3 gün raporlu yattım evde bugün iş başı yaptım.
Hepinizi öperim.
Canim cok geçmiş olsun.hayirli olsun.allah mesut etsin.Selam kızlar ,
Hepinizi öperim.
Seninle aynı durumdayız. Bende artık sütten kesmeyi düşünüyorum. Çok zorlanıyorumgünaydın kızlar..elifin bu uykusuzluğu ne olacak bilmiyorum..geçte yatsa erkende yatsa sabah 5-6 arası uyanıyor..annem memeden kes gece uyanmaz ozaman diyor..herşeyi denedim ama memede ısrarlı..kızlar eltim kızını memeden sabır taşı denilen birşeyle kesmiş..aktardanmı eczaneden mi ne almış..ezip memeye sürüyormussun,çok acıymış 12 saat etkiliymiş..bir kere emmek istemiş bakmış acı birdaha yanaşmamış..bakalım şubata kadar bekleyeceğim olmazsa bende yapacağım..
bu arada speedy gonzales yok ortalıkta..inşallah kötü birşey yoktur..
hoşgeldin canım.heyoooo ben geldim sosyolocikim kepingcan nabersiniz...ve diger herkes selamlar efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?