günaydın canım nasıl katılınıyor ay ben hiç bilmiyorum bizim burası bambaşka yaHerkese günaydın, kızlar ben facebok gurubuna katıldım ama oradaki sohbet hiç buradaki gibi değil. Bilmiyorum burada ayrı bir samimiyet var.
Canım pijama az olmuş bence. Elbiseye hiç gerek bile yoktu aslında. Ben de heveslenip birsuru elbise almistim kız bebek diye ama sadece 1 tanesini 1 kerecik giydirdi. Zaten en minicikler, elbise tamam çok şirin ama içinde rahat edemiyor ki bebis. Bir de kış bebeği olacak zaten havalar soğuk.anneler yeni bebek icin 3 pijama 2 tulum 3 de elbise aldim. ayrica iki ic zibin , iki battaniye, agiz bezi ve terbezleri iki tane takimlardan ayri sapja aldim sizce yeter mi. abisinin elbiselerini ben dagitmisim bende saniyordum baktim bir iki tane hatira diye sakladiklarim var gerisini dagitmisim. kac takım almustim ona huc harirlamuyorum. ayrica bugun cilekli elbiseler vcar ya kizina ondan aldim☺birimizin maasi ev taksidine gidiyor tek maasla iki cocuk uc yetiskin yetistiremeyiz diye fazla masrafta yapmayayim diyorum. ne dersiniz sizce yeter mi elbiseler
Herkese Günaydın canim bencede elbiseye gerek yoktu soğukta rahat etmicez ki ben ceylise patik li alt citcitli üst takımları oluyordu ya onlardan 5 takımı falan vardı içinin atletiyle ayriyeten kısa corapta giydiriyodum bana yetiyodu çünkü terlemesi kusmasi falan olmuyodu kirden değil zevkten degistiriyodum 2 tanede minik yeleği vardı Penye .biz hepsini sakliyoruz kv saklıyor diğer oğluna bize kime lazım olursa diyeanneler yeni bebek icin 3 pijama 2 tulum 3 de elbise aldim. ayrica iki ic zibin , iki battaniye, agiz bezi ve terbezleri iki tane takimlardan ayri sapja aldim sizce yeter mi. abisinin elbiselerini ben dagitmisim bende saniyordum baktim bir iki tane hatira diye sakladiklarim var gerisini dagitmisim. kac takım almustim ona huc harirlamuyorum. ayrica bugun cilekli elbiseler vcar ya kizina ondan aldim☺birimizin maasi ev taksidine gidiyor tek maasla iki cocuk uc yetiskin yetistiremeyiz diye fazla masrafta yapmayayim diyorum. ne dersiniz sizce yeter mi elbiseler
dimi ama niye dağıttığınız bebeişlerin kıyafetlerini :) selam kızlar ben ben bebeğe bişey almayauı düşünmüyorum zaten abisinden bir dünya alt takım vs kaldı sadece 1 tane yeni hastane çıkışı alacam o kadar,bu arada muhammed iyi oldu ama yemiyor şu dişeri perişan etti ama dondurma görünce dayanamıyor bu soğukta bizim burası soğudu artık dindin diye bağırıyor :)Canım pijama az olmuş bence. Elbiseye hiç gerek bile yoktu aslında. Ben de heveslenip birsuru elbise almistim kız bebek diye ama sadece 1 tanesini 1 kerecik giydirdi. Zaten en minicikler, elbise tamam çok şirin ama içinde rahat edemiyor ki bebis. Bir de kış bebeği olacak zaten havalar soğuk.
Tulum da bence pek kullanışlı değil. Ama patikli alt ust takımlardan 10 -15 takım falan vardı benim, ancak yetiyordu. Bebis kurduğu zaman tam takım değiştiriliyor, hemen yıka kurut zir olur. Bence patikli takımlardan ve iç zibindan birkaç takım daha al. Gerçi hediye falan da çok gelir başlarda ama hazırlıklı olmakta fayda var.
Bizim şubat annelerinin bu kadar hızlı olup 2. ileri yapacagini bilseydik, kıyafetleri dagitmazdik kızbak kaç kişiye lazım oldu tekrar
Hosgeldiiin, başımızın sütünde yerin var.merhaba ben de 2014 şubat annesiyim aranıza kabul eder misiniz?
merabalar napıyorsunuz bebişler nasıl ensar dünden beri huysuz sürekli mızılıyor galiba grip oluyor bide bişey sorcam ensar 1 haftadır kapalı ortamlara giremiyor mesala alışveriş merkezinde bebek odasına mescid gibi öyle yerlere girdimi çıldırmış gibi sarılıp ağlıyor neden olabilir sizce
çalışıyorum, kızım 21 aylık oldu. o doğduktan sonra bütün dünyam o oldu desem yeridir.
Allah a çok şükür büyüyüp gidiyor, burada ikinci bebek haberleri var maşallah, ben de kızım beni zorladıkça bu düşünceden kaçsam da, yenidoğan bebekleri görünce özeniyorum. çok kararsızım bu konuda. siz neler düşünüyorsunuz?
Canım bloguna baktık ceylinle beraber ceylin nisayi öptü ekrandan canim ya ben resim koymustum büyüdük diye bende bekliyorum isterseniz bidaha koyarimSelam kızlar ,
yoğun bir gün geçiriyorum. ama gene de bir selam vereyim dedim. ya aslında çocukların şimdiki hallerini çok merak ediyorum.. hadi benim kızı blogtan gören vardır ama sizinkiler ne durumda
Canım geçmiş olsun, hemen ıhlamur, portakal suyu takviyesi ne başla. 2-3 ay önce ezgi de öyleydi. Altını değiştirmek için falan bebek bakım odasına girdiğimizde ağlamaktan kızarıyordu. Hele o alt acma unitesine yatirmak mumkun degildi. Birkaç sefer girip sadece kucağında tuttum, sonra kendiliğinden geçti.
Kızına kim bakıyor? Ben ücretsiz içindeyim hala. Ocak ayında ise dönüyorum. Sonra yaza kadar annem bakacak, sonra da kreş. Kendi adıma cevap vereyim, ben 2. Bebek düşünmüyorum. Zaten yasim 37. Enerjinin ancak kızına yetiyor. Bakacak kimse de yok. En iyisi, tüm imkânlarımizi ve enerjimizi ezgi için kullanalım dedik esimle
Senin kızının adı ne
Canım bloguna baktık ceylinle beraber ceylin nisayi öptü ekrandan canim ya ben resim koymustum büyüdük diye bende bekliyorum isterseniz bidaha koyarim
günaydın canım bu arada aramıza hoşgeldin uyku tulumu için biraz erken galiba geçen bende giydirdim terledi bende şaşırdım ne giydireceğimi sabaha karşı soğuk oluyor bende elektrik sobası yakıyorum dün ince kadife tulum giydirdim pek terlemedi bide aranızda emzik kullanan varmı ne zaman bıraktırmalıyızgünaydın sevgili anneler, nasılsınız?
ben uykusuzum ama yine de çok şükür:)
kızım gece uyku tulumunda terlediği için uyandı, üstünü değiştirdim yanımızda uyudu sonra. benim kokumu alınca da 1 kez daha uyandı, normalde yatağında uyuyor. siz ne giydiriyorsunuz gece?
ben tek uzun kollu body, pijama altı. bir de ince baharlık uyku tulumu. ama yine de terliyor. uyku tulumu giydirmeyip de üstüne bir pike örtsem onu da açıyor. sabaha karşı soğuk oluyor, üşür diye korkuyorum. ne yapacağımı bilemedim.
Hoşgeldin canim aramıza .ben içine Kolsuz citcitli atlet niyetine üstüne Penye pijama takimi giydiriyorum evet üstünü örtüyor aramızda yatiyo uyandıkça ortuyorumgünaydın sevgili anneler, nasılsınız?
kızım gece uyku tulumunda terlediği için uyandı, üstünü değiştirdim yanımızda uyudu sonra. benim kokumu alınca da 1 kez daha uyandı, normalde yatağında uyuyor. siz ne giydiriyorsunuz gece?
ben tek uzun kollu body, pijama altı. bir de ince baharlık uyku tulumu. ama yine de terliyor. uyku tulumu giydirmeyip de üstüne bir pike örtsem onu da açıyor. sabaha karşı soğuk oluyor, üşür diye korkuyorum. ne yapacağımı bilemedim.
Canım biz emzik kullanıyoruz geçenlerde babamda kalırken kaybettik orda yazmıştım burdada 3 gün emzik siz kaldık ilk gece çok agladi işaret etti durdu 3 günde unuttu sonra emzik bulundu ama şimdi çok düşkün değil geceleri çoğu kez atiyo zaten çok vermiyorum yani ilk günler zor oluyorda sonra alisiyolar canimgünaydın canım bu arada aramıza hoşgeldin uyku tulumu için biraz erken galiba geçen bende giydirdim terledi bende şaşırdım ne giydireceğimi sabaha karşı soğuk oluyor bende elektrik sobası yakıyorum dün ince kadife tulum giydirdim pek terlemedi bide aranızda emzik kullanan varmı ne zaman bıraktırmalıyız
günaydın sevgili anneler, nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?