2014 Şubat Anneleri

canim sen bilirsin ama cilekli sut verme bence. cunku icinde hangi marka olursa olsun zararli bir madde varmis.

süt konusu konusulmus benimki hergun kucuk bir sut iciyor. yaklasik iki aydir boyle. pinardan baskasini icmiyor ama. birde kucuk ve pipetli olacak☺ama iste sadece sutle olmuyor. yemek yemesi lazim ama yemiyor. kepingin soyledigi pek cok seyi yaptim ama nafile. sofraya oturuyor tamam yiyecek diyorum bir bakiyorum cümlem daha bitmeden kalkip gidiyorama Allah var sarma tarzi seyleri ve kofteyi seviyor. ama ben calisan biriyim nasil surekli sarma sarayim ki

Ben sarar sana yollarım canım.

Merhaba ben yeni katıldım aranıza kızım Liya 10.02.2014 doğumlu üsküdar bağlarbaşında yaşıyoruz. başlığı görünce sohbete dahil olmak istedim yemesinde zaman zaman sıkıntı yaşasakta genel olarak fena değil diyebilirim henüz konuşması tam açılmadı anne gel baba babanne annane dede hala amca diyor tanıdıklarının isimlerini öğrenip söylüyor bebek ayı fkn diyor ver hayır su diyor ve istediği şeyi işaret edip bu diyor ama daha fazlası yok herşeyi anladığından eminiz ailecek sadece kelimelere dökemiyor hayırlısıyla konuştuğu günleri de görürüz inşallah hepinize sevgiler :))

aramıza hoşgeldin canım

Meraba kislar

Uzun bi aradan sonra geldim aranizakabul ederseniz
Hasta olan kuzulara geçmiş olsun.

İkinci kuzularını bekleyenlere hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum

Sayenizde topik hep aktif kalmis

Ellerinize parmaklariniza saglik

hoşgeldin canım..maşallah kuzuna..

hoşgeldin canım..bebiş napıyor,inşallah iyidir..konuşuyor mu?

hoşgeldin canım..maşallah kuzuna..

hoşgeldin canım..bebiş napıyor,inşallah iyidir..konuşuyor mu?
Sağlık bakımından ıy keping im şükür şimdilik..iki hafta önce sunnette oldu şükür atlattik.kolay geçti iyileşme dönemi ne.
Konuşma basit şeyler.al aç anne baba allah alla alla.yiğenim in adı.anneanne. alo allah bir maya,mama Pepe bebe cogunu hiç anlamıyorum..

Yeme uyku sorunu hiç çözülmedi.20 kere uyanir..çok huzursuz uyuyo hep bağırarak kalkar..yemesini çözemedim.dünyada sudan başka şey sevmiyo yemiyo.herseyi red ediyor atiyo yada bi lokma yi bi saat ağzında tutuyo..çok aşırı hareketli.zıplayan hoplayan evin icin de kosarak giden Bi bebek.komsularla çok sorun yaşıyoruz.polislik olacaktıkyeme konusunda dr ikna olmadı.kilosu boyu listede emsallerine gore fazla çıktı.yemese bole olmaz dedi.saçı saglikli gorunuyo belli cabuk uzuyo dedi.çocukta vitamin eksikligide yok dedi.ek olarak vitamin bile vermedi.benim mücademle 4 kaşık yoğurt.bi kaşık krem.peynir ve tahin yiyen bi bebek.başka yok.PEDİATRİYE GİDİN DEDİ.yemesinde size göre sorun varsa dedi
Bide enerjisi çok fazla evde atamiyo kreşe verecektim hepsi dolu gelecek yil agustosta basliycak ins..belki yemesi düzelir ve enerjisini atar orda herkes tavsiye etti kreşe ver diye.dr da..
Durum bole kisaca

Son düzenleme:

Canim ben de hep kendi yediklerimizden verdim ezgiye. Ama bizim soyle bir sorunumuz var ki, 13-14 ayliktan beri bizim elimizden yemek yemiyor. Bu cok sikintili bir durum. Kasik catal tutmayi iyi beceriyordu ama sonucta 14 aylik bir bebegin kendini beslemesi coook zor. Simdi epey beceriyor, ama hickimseden yemez. Corba falan yemesi epey sikintili bizde. Her ogunde 1 takim kiyafet kesin degisiyor ee bosuna hergun camasir yikanmiyor bizim evde
Aramiza hos geldiiin. Daha ne kadar konussun annesi. Benim kizim 7-8 farkli sekilde anne diyor, hepsi bu
Onunla da her isini hallettiriyor sipa

Oooo aman efendim cistak cistak, siz buralarin yolunu bilirmiydiniz kirmizi halilar mi sersek

Afet Sosyolojim haberini aldim

Yaaa takipteyim seni kuzum, nerelerdeysen arar bulurum
Amannn sunnet mi oldu oglusun. Hayirli olsun..
Saol iyki varsın.oldu teyzesi şükür atlattik.gerçekten küçük yaşta sunnet olayı harika çok acı hissetmedi.kudurdu gü halde çabuk iylesti.keşke dahada küçükken yaptirsaymisim dedim

heyoooo ben geldim sosyolocikim kepingcan nabersiniz...ve diger herkes selamlar efenim

Hoşgeldiniz canımm. .valla kız memede bende sana msj atmaya çalışiyorumm..yapışık ikiz gibiyiz.sen nasılsın bebis nasil anlat bakalım. .yasakhayal ve jack inşallah cee eee yapmaya gelmediniz.Haksever den sonra burayı ayakta tutmaya çalışıoz. .bakalım nereye kadar gidecek

Canım benimm bebisinin maşallahi var..biraz dikkatli olmak lazım maşallah çok hareketliymis. .bende oğlumu 11 aylıkken sünnet ettirmiştim. .iyi oluyor küçük yaşta. .hayırlı olsun bu arada..gitmeyin artık. .Günde 1 mesaj yazın yeter..haksever gidince öksüz kaldık. .inşallah aralık annesi olup tekrar gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…