2014 Şubat Anneleri

Sağol canım. Iki defa şu toplandı. Iki defa doktor patlattı. .Halen yarası geçmemiş. .buarada Mina da çok idrar ini yapıyordu sonra baktım idrar kokmaya başladı. .hastaneye goturduk idrari enfeksiyon kapmis ti. ..

Çok geçmiş olsun..

Eki Görüntüle 1653281 Büyümüşmuyuz? Sizce zayıf mi çok yemiyo artık en son 2 ay önce 10.500 kg idi.
aynıyız canım kötü tarafı benimkide seninki gibi zayıf olduğunu fotograflardan göstermiyor.ben oğluma minikkkk diye sesleniyorum o da anne diyemiyor bana nuneeeeee diye sesleniyor. arada birde küçük g.t diyorum( ama içimden)

canım çok geçmiş olsun. grip olmuşsunuz.

anneler iki sorum var benim oğlan azılardan birer tane çıkardıktan sonra köpek dişlerini çıkarıyor. normalde 4 +4 azının çıkıp sonra köpek dişinin çıkması gerekmiyor muydu. ikincisi benim oğlan ayna karşısına geçp geçip yüzünü eciş bücüş yapıyo normal midir?

Yok canim bizim de 4 azidan sonra köpek disleri cikti o son azilar 2 yas civari cikiyor. Aynada da kendini inceliyirdur ya bizimki de kendini opuyor yaliyor aynada. Aynanin halini sen düşün

Benimkide aynı canım senin oglanla ceylin aynı gidiyo 4 azı çıktı köpekler patladı en arka 4 azı kaldı geriye çıkmayan normal bu sanırım Benimkide aynada guluyo göz kiriyo yan dönüyo yavaş yavaş gülüşünü değiştiriyor çok tatlı oluyo yüzlerini inceliyolar

bizimki üstten 2 alttan 2 azı çıkarıp sora köpek dişlerini çıkardı. normal sıralama da bu diye biliyorum. ama çocuğa göre de değişiyor. sorun yok yani... bir de yüzünü eciş bücüş yapması da normal... bizimki de yapıyordu bir ara... kendini, mimiklerini tanıyor annesi napsın... :) ayna onlara değişik geliyor.

m bizimde sizin gibi oldu canım. bgeçe gün emirin eline bisküvi verdim, ayna karşısına geçip aynadaki bisküviyi almaya çalışıyordu. çok sevimliler maşallah.

Kızlar oğlum olacakmış bugün öğrendim. :) 12 haftalık daha...
Hayirli olsun canım çok sevindim 2 cins evlat tadını tadcaksin ne güzel şimdi isim düşün bakalim benim esimde kardes demeye başladı bende bazen isiniyorum bu fikre bazen değil

Canım benim Rabbim saglikla sihhatle kucağına almayi nasip etsin inşallah. ilki kız ikincisi erkek olan anneler çok şanslı oluyor..bizde tam tersi abimiz nefes aldirmiyor..ablalar anaç ruhlu oluyor..rahat edersin inşallah. .tekrar hayırlı olsun canim

Cok gecmis olsun, herkes hasta galiba..
Biz son bir aydir yer yataginda ailecek uyuyoruz. Hatta bayramda annemlerdeydik, bizim sipa onlarda gelip yatsin istiyor. Herkes uyumadan yatmak yoooook !!

Kiz ne ici, ben evde bagirinip duruyorum ceviz dotluuuuu diye ezos da alusms, donup bakiyor cok tatli oldu bu sipalar

Oooo hadi gozun aydin.. Ee isim dusunmeye basladin mi

Yok daha dusunmedim hiç. Bakalım şimdi erkek fikrine bir alışayım, yavaş yavaş onu da dusuneyim. Ama isim önerisi olan varsa paylaşsın lutfennn

kızlar birkaç şey paylaşayım yemek konusunda aklıma gelmişken..belki fikir olur

sabah kahvaltıda bazen patatesleri küçük küçük küp küp olacak şekilde doğarayıp kızartıyorum..elife çatal veriyorum tek tek yiyor

geçen 2 sap pırasayı yemeklik soğan şeklinde doğradım..(diğer şekilde yiyemeyeceği için)kıymayla kavurup üstüne yarım çay
bardağı pirinç koydum..birazda baharat(tatlı toz kırmızıbiber,karabiber,nane),domates salçası ekleyip hafif kavurmaya devam ettim 1 dakika boyunca..sonra sıcak su koyup yemeğini yaptım..elif bayıldı valla..

yaz boyunca kıymalı yada köfteli türlü yemeği yedik haftada 2 kere..(patlıcan,kabak,fasulye 3lüsünden birini seçip patatesle türlü yaptım küçük küçük küçük küp küp doğrayıp yaptım hepsini ama..(mesala patlıcanla patates,kabakla patates,fasulyeyle patates gibi)minik minik olunca yiyor benimki

haslanmış tavuğu çivi başı büyüklüğünde doğrayıp tel şehriye çorbası yapıyorum..haşlanmış tavuğun suyundanda yarım kepçe koyuyorum.

bugünde kavrulmuş kıymaya mercimek,pirinç,bulgur koyup hafif 1 dakika kavurdum salçayla ..yine baharat koydum..sıcak su ekleyip ezogelin çorbası yaptım,limon ve bir diş sarımsak eşliğinde..

tereyağlı pirinç pilavı yapıyorum üstüne kavrulmuş baharatlı kıyma koyuyorum 2 tatlı kaşığı kadar..

makarna yaptığımda kendi yiyor..patates kızartması gibi..

aklıma geldikçe yazarım..

baharatı,limonu,sarımsağı çok seviyor..zaten yemeği yemek yapan bence bunlar..hiç tatsız tutsuz şeyler yedirmedim ek gıdaya başladığımızdan beri..

bu arada bebişi konuşan var mı?birde inek sütüne geçen varsa nasıl başardı bunu benimki memeci olduğundan reddediyor

Canım bizde hertürlü kendimize yaptığımızdan yemekten yediriyorum yemezse eziyorum yoğurtla falan süt konusu küçük meyveli sütler den veriyorum muzlu Çilekli bayiliyo emiyoda hala market sütüne pekmez bak ekleyipte veriyorum

Paylaştığım için tşkler. .Mina doğru düzgün yemek yemiyor..Halen anne süte çok bağlıdır. .Bu gidişle onu sütten kesicem. Yapışık ikiz gibiyiz..buarada Mina anne gel baba gel.anne baba gitti diyor.git burdan diyor.anne aç. Anne kalk anne bak vs konuşuyor.

Ellerine sağlık... İyi fikir oldu. Biz de yeni başladık süte. İçmiyordu Zeynep. Önce kakaolu ile başladık ona yapınca ben kendime de yapıyorum hmmm çok güzelmiş diye ozendirip içirdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…