Çok sağolun kızlar ya, benim ilk gebeliğim de boş GEBELİKTİ, kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bebeğimin orda olduğunu bi şekilde hissetmek istiyorum o yüzden kendimi dinliyorum sürekli,
Dün ilginç birşey yaşadım, gece yattım yatağa elimi karnıma götürdüm bebişim annesini hissetsin diye, tam o anda bi atım hissettim,
Bu atım tabii ki de bebekle alakalı değil barsaklarımın hareketi ya da seyirmedir ama ilginç oldu aynı anda olması:)
aşk olsun....almayacam işte bende o kadar...çağla şikel değilim ama çağlayım yine de ...6 kiloyla yırtcam ohh yandan yandan
Çok sağolun kızlar ya, benim ilk gebeliğim de boş GEBELİKTİ, kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bebeğimin orda olduğunu bi şekilde hissetmek istiyorum o yüzden kendimi dinliyorum sürekli,
Dün ilginç birşey yaşadım, gece yattım yatağa elimi karnıma götürdüm bebişim annesini hissetsin diye, tam o anda bi atım hissettim,
Bu atım tabii ki de bebekle alakalı değil barsaklarımın hareketi ya da seyirmedir ama ilginç oldu aynı anda olması:)
keşke hepimiz ideal olan kiloda kalabilsek. ben 53,5 ile hamile kaldım ama şimdi 51.5 kiloyum. bakalım doktor kontrolüne kadar nasıl olacağım. Annem böyle giderse sana serum filan takacaklar korkarım diyor. Şimdi yiyemiyorum diye üzülüyorum, sonra çok yiyorum diye üzülürüm. :)
işten erken arkadaşlara çok imrendim şimdi. ben 18.30'da çıkıyorum.
keşke hepimiz ideal olan kiloda kalabilsek. ben 53,5 ile hamile kaldım ama şimdi 51.5 kiloyum. bakalım doktor kontrolüne kadar nasıl olacağım. Annem böyle giderse sana serum filan takacaklar korkarım diyor. Şimdi yiyemiyorum diye üzülüyorum, sonra çok yiyorum diye üzülürüm. :)
selam herkese,
ben en son 29 haziran da kontrole gitmiştim, çok şükür normaldi her şey. diğer randevum tatilden döndükten sonra 3 ağustos'ta. her şey yolunda mı diye de çok merak ediyorum, tatile gitmeden önce bir görmek istiyorum aslında.
sizlerin doktor kontrolleri hangi periodlarda?
selam herkese,
ben en son 29 haziran da kontrole gitmiştim, çok şükür normaldi her şey. diğer randevum tatilden döndükten sonra 3 ağustos'ta. her şey yolunda mı diye de çok merak ediyorum, tatile gitmeden önce bir görmek istiyorum aslında.
sizlerin doktor kontrolleri hangi periodlarda?
Allah yardımcın olsun canım yaa....nişanlıyken ben bi iş yerinde calıyodum anlatsam ağlarsın oturup...nasıl dayanmışım...sabrın sonu selamet ama yine özeldeyim ama kadir kıymet bilen insanlarla çalışıyorum cok şükür
bende 4-5 gün önce 46,5 geldim...49.3 le hamile kaldım....Allah yardımcımız olsun...alırız sonradan fazlasıyla bblim hanımın dediği gibi
ben 27 haziranda gitmiştim. şimdi kontrolüm 22 temmuzda.
inanmıyorum aramızda 20 kilo fark var :O
kışın hasta olup da ilaç kullanmayayım diye bünyeyi baya bi güçlendirdim tabii 60'tan 70 kiloya çıktım...şimdi de hiç kasmıyorum, nasıl olsa ileride verilir kilolar, yalnız ben zayıf olanların en az 25-30 kilo aldıklarını duymuştum.
hiç merak etme canım şu dönemler geçip de iştahın açılınca her şey istediğin gibi olur...
Ayy bak ben de korkmaya başladım şimdi. Ben en son 24 Haziran'da gördüm. Kooossskooocaaaaaa 17 günBenim de 22 Temmuz'da kontrolüm var, inşallah iyidir bebişlerimiz yaa...
bence bizi 2'li test zamanını hesaplayarak çağırmışlar arkadaşım.
merhaba herkese bulantilarim basladi biraz ve sabahlari hic birsey yiyemiyorum cozum onerisi olarak elma ve soda dediler deniycem. uzun bir aradan sonra bugun ilk defa kahvalti yapabildim cok mutluyum o yuzden. nezaman acilcak ki istahim acabayarin kalp atisini dinlemeye gidicez esimle birlikte insallah bir sorun cikmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?