2014 Şubat Anneleri

kızlar kızıl saç iki taraftada olmazsa bebekte olmaz dimi benim kayınvalidem kızıl saçlı bebğimin öle olmasını inşallah istemiorum pis kocam korkutuyor beni:)bizim tarafta kimsede yok öle bişi

canım ya düşündüğün şeye bak:)
valla anne-baba kapkara olup da sarışın doğan çocuk gördüm. anne-baba kahverengi gözlü olup da masmavi gözlü doğan çocuk gördüm. bizim eski komşumuz anne sarışın-baba esmer oğulları da kızıl saçlı çok tatlı bir bebekti. her şeyin hayırlısı olsun, sen öyle şeyler hiç düşünme şu an...

merhaba kızlar bugün çok yoğundum hiç uğrayamadım azcık bakayım dedim konu dikkatimi çekti
ben koyu kahve saçlı buğday tenliyim ,eşim açık kumral tenli orta kahve saçlı
kızımız pelin sarışın mavi gözlü açık tenli
her an herşey olabilir yani hayırlısını isteyelim sağlıklı hayırlı olsun

merhaba canım bende bulantıyla uğraşıyordum 3 gündür iyiyim Allaha şükür. ben midem bulandığı zaman tuzlu çubuk kraker, balık kraker yiyorum, naneli şeker ve elmada iyi geliyor canım. kahvaltı yapmadan sadece çubuk kraker yediğim bile oluyor.
inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın canım korkma içini ferah tut...

şimdi bebe yağıyla yağlandım kaşınmaktan helak oldum yahu.. beyaz tenliyim yağ sürerken farkettim nasıl da damarlanmış göğüslerim şaştım kaldım sizin de öyle mi kızlar:26:

Benimde öyle canım büyüdükleri için damarlanıyor, ben desteksiz sütyen kullanmaya başladığım için pek mutluyum

Yok canım yengende kaşar domates var sadece yakınız gerçekten sercan tarafındayım ben..sen çalışıyordun dimi, bir de ben senin gittiğin dr u sormuştum canım ya söylemiştin ama unutmuştum

ne tesadüf benimki de üst katta, bende yaşadım benzerini, artık umursamıyorum böyle kabullendim . Aslında şunu gördü bu işi (bulantılar ) bilmeyen, yaşamayan anlamıyor .
Ben bir dönem annem kalmıştım! Sırf bana baksın diye yaa. Tuhaf şekilde sadece annemin yemeklerini bi derece..yiyebiliyordum kadın tepsiyle yatağıma getiriyordu yataktan kalkamıyordum ilkinde o derece.. Hatta bana nazlı gelin diyenler bile olmuştu

ben kızımda hamile kaldığımda 58'dim, doğuma giderken 73

Ayy bak ben de korkmaya başladım şimdi. Ben en son 24 Haziran'da gördüm. Kooossskooocaaaaaa 17 gün Benim de 22 Temmuz'da kontrolüm var, inşallah iyidir bebişlerimiz yaa...

Bence telaş yapmayın, yurt dışında totalde maksimum 3-4 kez ultrasona giriyorlar, bir süre sonra zaten bizim kontroller ayda 1'e çıkacak son haftalara kadar öyle.
Beni de doktorum en son 15 gün sonra gel diye göndermişti, haftaya gidicez bakalım

slm kızlar,ya yokluğumda o kadar çok şey yazıyorsunuz ki oku oku bitmiyor insan yoruluyor ya, bu kadar çok kaynatmayın lütfen sonra aklım sizde kalıyor

:):) canım espiri bi yana kocacım gcık etti beni:)

Aman canım kendini engellemeye çalış hayvanlardan uzak dur demişti doktor bana hstalık kapma iihtimalimiz çok yüksekki bi arkadaş hayvan dışkıısından mikrop kapmış sürekli enfeks,yon bakteri vs...sorunları yaşıyor...uzak durmaya çalış sende...

bende ayni durumu yasadim canim bebek olmadini damarin attini bildim halde çok hecanlandim ya

hiç unutmam yine kızımda çift çizgiyi gördüğüm günün ertesi karnıma bakmıştım, ben nefes alıp veriyorum ve hani atar damarlar atınca pıt pıt seyrelir ya, göbeğime baktım seyiriyor aaa demiştim bebeğin kalbi atıyo bi anlık saflık çok gülmüştük sonra

fadikk ve spse ne zaman gelsem burda olabiliyorsunuz ne güzel bende de engeller olmasa da gelebilsem keşke imreniyorum size...geldim biraz okudum gene gitmek zorundayımm...offf...size ii muhabbetler olmayanların yerine de tadını ççıkarın muhabbetin..

Kızlar az önce doktordan geldim. çok şükür fasulyemizin kalbini duyduk. kesenin içinde minicik görünüyordu.

Kahve akıntım devam ediyor zaten bi iş yapmıyordum tamamen istirahate çekildim.

bir sorunda bebeğim 6+1 görünüyor.gebelik hesaplayıcısındada 7+3 görünüyor. yani sat asıl 18 mayısken 29 mayısmış gibi 10 gün geriden gidiyor. yumurtam inatçı olduğu için geç döllenme olmuş. sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim:44: varmı benle aynı sorunu yaşayanlar.sat gününü 28 mayıs sayıcaz dedi doktorum, doğumun biraz daha geç olcak dedi..

b12 düşüktü 12. haftadan sonra iğne olucam şuan vurunamazmışım.. küçük olması endişelendirdi beni umarım kazasız belasız atlatırız. pcde çok oturamıyorum fırsat buldukça gelcem kendinize iyi bakın, benim gibi gebeliği geç seyredenlerden moral bekliyorum

Ben de imrendim...evde oluşum en erken 19:45 ..
Bu arada serum şart olabiliyor ben de 2 sefer almıştım, korkma serum gerekiyorsa iyi bile geliyor kendine geliyorsun. Yine de inşallah gerek kalmadan toparlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…