2014 Şubat Anneleri

gunaydın herkese güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle kızlar
bugün 11.haftaya girdik :16::16::16::16:

sosyoloji tekrar geçmiş olsun canım allah şifasını versin

Günaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. :16: İş yerinde feci bir yoğunluk vardı. Kaç gündür doğru düzgün giremedim. Aramıza yeni katılıp, özelden msj atan arkadaşları listeye ekledim. Hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzdeki hafta eşim bir operasyon geçirecek, 1 hafta yokum. Telefondan girmeye çalışırım.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Bebişleri de sizleri de çok öpüyoruz :21::16::16:

canım sen de kendine cok iyi bak.dikkat et:34:özletme kendini:16:

cok geçmiş olsun bu arada:31:

Son düzenleme:
günaydın canım nasılsın:16:

iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok her zaman iyiyiz diyelimki iyi olalım öyle değilmi :34:
bu iki günüm biraz uykusuz geçecek ama bugün bi yere iftar davetine gidiyoruz geç geliriz yarın akşamda benim misafirim var yine geç uyurum

uyku uyku söyle bana senden güzel varmı bu dünyada :9:

sen nasılsın tatlım?

Son düzenleme:
iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok her zaman iyiyiz diyelimki iyi olalım öyle değilmi :34:
bu iki günüm biraz uykusuz geçecek ama bugün bi yere iftar davetine gidiyoruz geç geliriz yarın akşamda benim misafirim var yine geç uyurum

uyku uyku söyle bana senden güzel varmı bu dünyada :9:

sen nasılsın tatlım?

aynen öle iyiyim bende çok şükürrrr:34:

sen bu halde nasıl misafir alacaksın canım yaaa.....daha doğrusu bende düşünüyorum ama kv ve annemleri...bilemiyorum yine de alamayabilirim....:31:cunku ben hep yatmak istiyorummm:1: ne bi yere gidim ne de biri bana gelsin :1:

günaydın hamişlerrrrr,
aksamları epey kaynatıosunuz ben uyku coktugu için olamıyorum aranızda?
bu arada trabzonlu var mııı??

günaayydınnlaaarrrrr herkese

keyifleriniz gıcır olsun bugün inşallah. herkese bir önceki günden iyi geçirsin gününü....

günaydın herkese..

9 haftalık hamileyim mide bulantısı iç fenalığı ve kusma beni öldürücek :( canım dışarı çıkmak istemiyo. evdede çok sıkılıyorum napcamı şaşırdım.. :((((

günaydın herkese..

9 haftalık hamileyim mide bulantısı iç fenalığı ve kusma beni öldürücek :( canım dışarı çıkmak istemiyo. evdede çok sıkılıyorum napcamı şaşırdım.. :((((

ben de tüm gün evde yatıyorum cnm kitap okuyorum tv ,pc , oğlumla oyun oynuyoruz öyle öyle geçiyo zaman

kızlar daha çok erken biliyorum ama dayanamadım butik bebe den alışveriş yaptım. çok tatlı body ler vardı. dayanamadım aldım valla. Allah sağ salim giydirmeyi nasip etsin

kızlar daha çok erken biliyorum ama dayanamadım butik bebe den alışveriş yaptım. çok tatlı body ler vardı. dayanamadım aldım valla. Allah sağ salim giydirmeyi nasip etsin

güle güle kullansın canım inş.
bende kendimi zor tutuyorum aslında cinsiyet belli olunca kız derse dalacağım alışverişe
erkek olursa alacağım şeyler sınırlı zaten

ben de tüm gün evde yatıyorum cnm kitap okuyorum tv ,pc , oğlumla oyun oynuyoruz öyle öyle geçiyo zaman

Hayırlı olsun canım.....güle güle giysin inşallah:16:

bu arada sen nerde oturuyosun adanada?:1:

Günaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. :16: İş yerinde feci bir yoğunluk vardı. Kaç gündür doğru düzgün giremedim. Aramıza yeni katılıp, özelden msj atan arkadaşları listeye ekledim. Hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzdeki hafta eşim bir operasyon geçirecek, 1 hafta yokum. Telefondan girmeye çalışırım.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Bebişleri de sizleri de çok öpüyoruz :21::16::16:

çok geçmiş olsun...

Kızlar daha önce forumda konuşuldu mu bilmiyorum ama şu yüzükle cinsiyet belirlemeyi deneyen var mı? Ya da daha önce birisinden duydunuz mu doğruluğu konusunda herhangi bir şey?

:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bebeğüimi gördüm geldim:nazar::nazar::nazar:
maşallah canımın içine hareket ediodu
kolları falan oluşmuş dedi doktor
rabbime şükür kalbi çok güzel atıodu ilkkez dinledim.
boyu posu yerinde
toxoplazma testleri için kan verdim
2 li test için 29 u haftası gel dedi

doktora dedim midem bulanmıo kusmuom tiksinmiom
herkes bişi dior dedim
bebeğin gayet sağlıklı görünuo dedi
bide parabenli krem kullanma dedi
sivilcem çıktı dedim kimyasal peeling sışında temizleme jellerini kullanabilirsin dedi
birde hemoroidi olanlar için
sıcak suya çok az batikon döküp leğene otur dedi iyi gelirmiş
sabahları da aç karna 3 kuru kayısı ye üstüne ılık su iç dedi
belki öğrenmek isteynler olur diye yazdım

buarada parabensiz krem bilen varmı
evdeki bütün kremlerde paraben var:S

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin :34:
maşallah oğlun kaç yaşında? :nazar:ben sanki çocuk doğduktan sonra hiç bişey yapamazmışım gibi geliyor bana sen maşallah her şeyi yapıyormuşsun uslu mu oğlun canım :31:
iyi yapmışsın iyi sağlıklı günlerde giysin bebişin canım :16: ben de dün baktım çok güzel şeyler vardı ama tuttum kendimi almadım ama çok yakındır almaya başlamam :52::52:
Kızlar daha önce forumda konuşuldu mu bilmiyorum ama şu yüzükle cinsiyet belirlemeyi deneyen var mı? Ya da daha önce birisinden duydunuz mu doğruluğu konusunda herhangi bir şey?
eveet ben yaptım benimki kız:52::52: hatta bütün okuldaki öğretmen arkadaşlara yaptık doğru çıktı sonra ben bütün sülaleme yaptım onlar da doğru çıktı hatta bi teyzemin hiç bebeği olmadı ona yaptık hiç sallanmıyo duruyo öyle çok ilginç.. yalnız onda düşük ve ölen bebeklerin de cinsiyeti çıkıyomuş ilk bebeğini kaybedenler bunu bilerek yapsınlar:31:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bebeğüimi gördüm geldim:nazar::nazar::nazar:
maşallah canımın içine hareket ediodu
kolları falan oluşmuş dedi doktor
rabbime şükür kalbi çok güzel atıodu ilkkez dinledim.
boyu posu yerinde
toxoplazma testleri için kan verdim
2 li test için 29 u haftası gel dedi

doktora dedim midem bulanmıo kusmuom tiksinmiom
herkes bişi dior dedim
bebeğin gayet sağlıklı görünuo dedi
bide parabenli krem kullanma dedi
sivilcem çıktı dedim kimyasal peeling sışında temizleme jellerini kullanabilirsin dedi
birde hemoroidi olanlar için
sıcak suya çok az batikon döküp leğene otur dedi iyi gelirmiş
sabahları da aç karna 3 kuru kayısı ye üstüne ılık su iç dedi
belki öğrenmek isteynler olur diye yazdım

buarada parabensiz krem bilen varmı
evdeki bütün kremlerde paraben var:S

sivilce bende de var canım yaaaa....hatta eşim bugün aaa artmış iyice dedi...cok üzüldüm :5:

yani bu diadermine in jeli vardı o kullanılır mı?

kreme de dikkat etmemiştim eve gidip bakmalıyım hemen....diadermine günlük nemlendirici krem kullanıyrm ben :26:

Back
X