- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
ay çok sağol ya yaptım 1. ileri geri oldu galiba erkek 2. döndü oda kızmı olcak ne 3. durdu süper ya tabi fazla inanmamak lazım ama mutlu oluyo insan
bakalım doğru çıkacak mı benim de 3 tane:18: kız-erkek-kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok sağol ya yaptım 1. ileri geri oldu galiba erkek 2. döndü oda kızmı olcak ne 3. durdu süper ya tabi fazla inanmamak lazım ama mutlu oluyo insan
bakalım doğru çıkacak mı benim de 3 tane:18: kız-erkek-kıznasıl hareket ediyodu yavaş mı hızlı mı
benim kız uslu da erkek çok fena nasıl hareket ediyodu ip anlatamam
![]()
1. erkek olan çok hızlıydı 2. biraz daha yavaş dönüyodu kızım uslu olcak galibaaa:))))
Allah gönlüne göre versin canım1. erkek olan çok hızlıydı 2. biraz daha yavaş dönüyodu kızım uslu olcak galibaaa:))))
aynen insanın inanası geliyor bi de eşinde yap bak aynı çıkıyo çok ilginç..ne kadar tuhaf ya insanın inanası geliyo aynı pozisyonda tutuyosun 1. ileri geri 2. dönüyo 3. duruyo şaşırıyorum şuan yüzüktete ne keramet varmış yüzük diyip geçmemek lazımmış :))))
Allah gönlüne göre versin canımhayırlı sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil aslında ama insan merak ediyor vakit geçiriyoruz işte biz de
aynen insanın inanası geliyor bi de eşinde yap bak aynı çıkıyo çok ilginç..![]()
ben bursalıyım canım sen nerelisin?akşam gelsin ilk işim o bende yeni üye oldum siz nerelisiniz
bu uygulamaya göre denizde kum bende çocuk :) rabbim sağlıklı hayırlı 2 evelat ver inşallah mübarek cuma günü.bugün aile hekimime gittim kızlar çok güzel ilgilendiler beni bilgilendirdiler çok mutlu oldum test için kan aldılar.idrra enfeksiyonumda çok az çıktı su içersem geçermiş:) çok şükür rabbim .rabbim ezan okunuyor sen bizim yüzümüzü güldür inşallah yavrularımızı alalım kucağımıza sağlıkla hayırla
merhaba kızlar nasılsınız bugün bulantım yok çok şükür ama evde takılmaktan sıkıldım siz ne durumdasınız..
herkese hayırlı cumalar rabbim bütün anneleri ve bebeklerini korusun inşallah bebek sahibi olmak isteyenlerinde en kısa zamanda yüzlerini güldürsün inşallah bizlerinde bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmeyi nasip etsin...
ben bursalıyım canım sen nerelisin?
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım sağlık ocakları artık çok ilgili gitmezsen telefonla arayıp çağırıyolar gidince bilgilendiriyolar çok iyi yani.. benim aile hekimim de geçen gün ben sıra bekledim diye bana kızdı sen hamilesin dışarda bi sürü hasta var birisinden bulaşsa sana ilaç veremem o yüzden beklemeden giriceksin dedi.. bişey diyen olursa doktorum hamilelere öncelik tanıyo diceksin dedi.. çok şaşırdım baya önem veriyolar yani hamilelere
![]()
alyansını kolyeye takar gibi ipe geçiriyosun ip de kolye uzunluğundan biraz fazla olursa iyi olur.. sonra iki ucunu bağlıyosun birleştiriyosun yani.. düğüm yerinden tutuyosun ssol eline koyuyosun kapatıyosun avucunu 1. bebeğimin niyetine diyosun açıyosun elini diğer elinle yukardan sallandırıyosun ip yuvarlak giderse kız, öne arkaya giderse erkek oluyomuş.. sonra ip durana kadar 2. çocuğumun niyetine diyosun kapatarak avcunu.. açıp sallandırıyosun.. sonra 3. çocuğumun niyetine diyosun aynı şeyi tekrarlıyosun.. benimki 4. de durdu yani 3 çocuğum olucakmıştabi buna düşükler de dahil onu da dikkate alın.. haa bir de yavaş dönüyosa uslu hızlı dönüyosa yaramaz
kocakarı masalları işte
umarım anlatabilmişimdir bi yap bakalım ne çıkıcak:26:
arkadaşlar dün paylaşmıştım, bulantılarım vs bir anda geçti diye.. bugün doktoru aradım hemen gel bakalım dedi.. çok şükür yolunda hersey büyüyor fasülyem:)) gecen hafta hareket gözlememiştik, bu hafta harekete geçiyor.. benim gibi çok bulantısı olup 12. haftadan önce birden kesilen arkadaşlar telaş yapmayın olur mu? doktorum olabilir illa 12 de veya 14 te kesilecek diye birşey yok dedi.. inş böyle devam eder,artık mide sorunu istemiyorum.. yalnız iştahım da eskiye döndü, bu gidişle baya kilo alırım ben:))
Turgut özal hasan usta civarı canım![]()
ohhhhselamın aleyküm kızlar
öncelikle hayırlı cumalar rabbim bebeklerimizi görmeyi nasip etsin hepimize....
şimdi geldik doktordan çok şükür iyiymiş içim rahatladı gösterdi keseyi bebegimizi kalbide atıyo bakın dedi bişi hareket ediyo öyle ekranda çok şükür içim rahatladıherşey yolunda kutu bitince progestanıda bırak dedi
oruç tutabilir miyim dedim hamilesiniz tutmayın daha iyi olur dedi peki dedim
herşey yolundaymış şükürler olsun rabbime
bu arada 8 haftayı doldurmak üzeresiniz dedi
![]()
kızlar bende denedim yüzük işini erkek görünüyor ileri geri gitti . :) hayırlısı olsun sağlıklı olsunda hiç sorun değil cinsiyeti .. kızım olsunda süsleyim istiyorum oğlum olursada dedesinin adını koyucaz yanında başka bi isimle. içimden oğlum olucakmış gibi geliyor. anneler hissedermiş derler kızlar .