2014 Şubat Anneleri

jack frost arkadaşım dün bende fenaydım midem çok bulanıyordu ve saat 10da uyuklamaya başladım çok beter bir gün geçirdim dün inşallah bugün daha iyi olurum...

günaydııınnnnnn

mide bulantısı bende de çok fena yemek seçmeyen ben şimdi her şeyi seçerek yiyorum daha doğrusu yiyemiyorum.. doktor vitamin verdi bana günde 1 tane elevit diye onu içicem artık napıyım

afiyet olsun canım demicektim ama bi arkadas sorun mu var dedi bende ici rahat etsin diye soyledim

kız zaten şaka yapıyorum bende inşallah hep böyle ilerler hamileliğin..yarın kontrol sonrası haber vermeyi unutma hadi hayırlı haberlerle gel bizee....bu arada ikili test nasıl yapılıyor??? kan mı alıyorlar sadece???

vitamini içebileceksen süper derim ben buna. ben folik asiti bile çıkarıyorum.

kız şikayet etmeyin uyuyun işte ne güzel ya ben günde 600 mg progestanı devirdiğim halde öğlen baş dönmesinden sadece 1 st uyuyorum gece 2 de yattım 9 da uyandım gene:) uyumak daha iii hem güzellik niyetine hem de daha az takarsınız canınız sıkılmaz.benim mutfak halım beyaz kanamam olmadan bir hafta önce temizlettim evi halıları yıkattım şimdi halıyı hep yağ yapmış kocam:) kızsan kızamazsın daha napsın yazık ama canım sıkıldı batıyo bana iş yapasım var:)

vitamini içebileceksen süper derim ben buna. ben folik asiti bile çıkarıyorum.

ayyy ben de folik asiti içtikten 5 dk sonra çıkarıyorum ve dün yine çıkardım heralde çıkmıştır dedim çünkü su kustum ve suyun içindedir diye tahmin ettim bir daha içtim umarım zararı olmaz...aksi halde 3 gündür içmiyor olacaktım yavrucum napardı:))))

kızlar sizinle bi kitaptan okuduğum bi bilgiyi paylaşmak istiyorum.
Daha önce düşük yapanlar yada düşük tehlikesi olan hamileler sağ elini karnına koyarak Allah ın isimlerinden olan " Ya Mübdiü Celle Celalihu" ismini bi kaç defa söylerse Allahın izniyle bişey olmuyomuş ben gün içinde aklıma geldikçe söylüyorum....

seninde hiç bulanmadı mı canım şimdiye kadar bende her istediğimi yiyorum

bilmiyorum ki canim bende doktora gittim zaman ogrencem ikili testi hastaneden sonra yazarim canim insallah

evet canım ya onun bahsi daha öncede geçti bende demin bişiler okudum hep abdestli yemek yemek gerekiormuş,en az bir hatim yapmak gerekiyormuş hamilelikte

canımm günaydıınn...ben dün saat 10 da yattım o yatış:))) haa sadece progestan içmem için kaldırdı eşim....evimi toz götürüyor çok berbat dayanamayacam bugün biraz iş yapacam en azından toz alacam wcyi ciflicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…