canım bız öğretmenız...muayene ucretı 55 lıraydı sanırım..bı kan versen 40 da kan...e doğum 2500 ıste oylee
anammmm ahh ahhh kadrolu olaydım demek ben de o kadar ödeyecektim....gitsem ücretli öğretmenim abi maaşım şu kadar desem acırlar mı:)))))))) bence spse kesin acıbademe git çünkü sen de öğretmensin ve gayet uygun bu durumda...
anammmm ahh ahhh kadrolu olaydım demek ben de o kadar ödeyecektim....gitsem ücretli öğretmenim abi maaşım şu kadar desem acırlar mı:)))))))) bence spse kesin acıbademe git çünkü sen de öğretmensin ve gayet uygun bu durumda...
evet orayı duydum ama malum bana uzak sayılır yine de...ben bu sitede yenibosnada oturan anneler buldum ama maşallah hepsi uzaklara gidiyor biri beşiktaşa bir nişantaşına felan...heralde ben oraya gidene kadar doğururum:)))))) bir arkadaşta teşvikiye de bir doktor önerdi bir araştırdım geçen seneki fiyatı 500tl muayene sadece....tabi arkadaş imkanı olanlar için tavsiye etmişti ama çok pahalı beee o ne öylee:)))
smdı ggtttıgımde lıklı test 45 gecen bı kan aldılar genel tarama 112 lıra...bunlar acıbademde olaydı ne olurdu bılmem:) canımmm allah sanada nasıp etsın kadroyu...
hmmmmmmmmmm valla bende öğretmenim canım ama insan böle bi durumda istiyor özel ilgi mecburen bazıları çok rahat keşke öyle olabilsem ama yok yani.şu an ne kadarlık oldun ve 2 li testi kaça yapcklardı acıbademde canım .memorialde ist kadıköyde flan çok iiii ama kayseride nasıl ve fiatlar nasıl hiç bilmiorum
akrepdilek :)))))))))))))))))))))) seni görünce aklıma domates geliyor yaaa:))))))))))))
smdı ggtttıgımde lıklı test 45 gecen bı kan aldılar genel tarama 112 lıra...bunlar acıbademde olaydı ne olurdu bılmem:) canımmm allah sanada nasıp etsın kadroyu...
evet laurana bende inşalalh öyle düşünüyorum napim valla öle eşşek gbi çalışıyoruz .ben çok görüorum öle o durumda ebeler hemşireler kıızıor falan doğru düzgün ilgilenmiolar o zman ben oturur ağlarım kötü olrum çok.canım benim rabbim sanada en kısa zamanda kadro nasip etsin inşallah güzel yüreğine içten duam.ama laurana istda şartlar herzaman daha çeşitli o açıdan siz daha şanslısınız yani
genel tarama neymişki ya:) yani genel testler falan mı ikili test iyiymiş yaaa.fatma hanımı burdada çok okudum başka topiklerde ama önceden ömür hastanesindeymiş.o yüzden biraz pimpiriklendim yani
benim gittiğim hastanede
normal doğum 300tl civarı
sezeryan 3 günde yatırıyorlar sanırım 600tl
amin sağolun kızlar ama öğretmenlik düşünmüyorum artık normal memurluğa bakcam....uğraşamam öyle alanmış eğitim bilimleriymiş....bir de benim branş matematik iyice kazık anlayacağınız....hem en son çalıştığım okuldan hiç iyi anılarla ayrılmadım resmen soğuttular öğretmenlikten yaaa....sizi tenzih ediyorum bu eğitim kadrosunda ne kadar çok dedikodu,arkadan vurma ve yalaka var...gelip sana ne güzel giyinmişsin bugün böyle diyor müdüre gidip felan hoca nerdeyse kot giymiş biz de giyelim mi diyor...hani bu en basiti.....
canım memorıalde ıkılı test 45 galıba 5 agstosta yapcaz...seker yuklemesı 35 soon haftalarda bı kan daa olcakmıs 25 de o...bızde kan uyusmazlığı var ona ıgne var dogum 1250...
amin sağolun kızlar ama öğretmenlik düşünmüyorum artık normal memurluğa bakcam....uğraşamam öyle alanmış eğitim bilimleriymiş....bir de benim branş matematik iyice kazık anlayacağınız....hem en son çalıştığım okuldan hiç iyi anılarla ayrılmadım resmen soğuttular öğretmenlikten yaaa....sizi tenzih ediyorum bu eğitim kadrosunda ne kadar çok dedikodu,arkadan vurma ve yalaka var...gelip sana ne güzel giyinmişsin bugün böyle diyor müdüre gidip felan hoca nerdeyse kot giymiş biz de giyelim mi diyor...hani bu en basiti.....
ayyyy ne kadar uygunmuş öyleee.....ben epidural normal doğum diye birşey varmış onu araştırdım biraz da onda da belden boru sokuyorlarmış felan filan:)
aaaa bnde matematıkçıyım...ilk mat...kac mezunusun ben 2009... ınan ınsanoglunun oldugu her yerde her sey oluyo...
canım unuttum ya acıbademde kaç demiştin doğuma bide normalmi sezeryan mı
normal 2500 canım dgerlerını bılmıyorum
bugün ilk defa midem yanıyor...az önce kustum hıh dedim şimdi yanmam geçer ama hala devam(( araştıracam netten şimdi ne iyi gelir diye...yok bende kasık ağrısı olmuyor ama çooook nadir oluyor biraz yorulunca ben de bebiş büyüyor çok normal diyorum...benim kayınvaldemin 9 ay boyunca adet olacakmış gibi ağrımış kasıkları doktor ona vucudunun bebeğe tepkisi sende böyle oluyor demekki demiş...korkma yani güzelim
ayyy ne gıcık yaaa bu duygu...öyle çok aşırı olmasa da başladılar kaşınmaya...ben beşik modellerine ve dolap modellerine bakıyorum da kapısı camlı ve içten perde detayı olan beyaz dolabı çok seviyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?