2014 Şubat Anneleri

canım bız öğretmenız...muayene ucretı 55 lıraydı sanırım..bı kan versen 40 da kan...e doğum 2500 ıste oylee

hmmmmmmmmmm valla bende öğretmenim canım ama insan böle bi durumda istiyor özel ilgi mecburen bazıları çok rahat keşke öyle olabilsem ama yok yani.şu an ne kadarlık oldun ve 2 li testi kaça yapcklardı acıbademde canım .memorialde ist kadıköyde flan çok iiii ama kayseride nasıl ve fiatlar nasıl hiç bilmiorum

smdı ggtttıgımde lıklı test 45 gecen bı kan aldılar genel tarama 112 lıra...bunlar acıbademde olaydı ne olurdu bılmem:) canımmm allah sanada nasıp etsın kadroyu...

evet laurana bende inşalalh öyle düşünüyorum napim valla öle eşşek gbi çalışıyoruz .ben çok görüorum öle o durumda ebeler hemşireler kıızıor falan doğru düzgün ilgilenmiolar o zman ben oturur ağlarım kötü olrum çok.canım benim rabbim sanada en kısa zamanda kadro nasip etsin inşallah güzel yüreğine içten duam.ama laurana istda şartlar herzaman daha çeşitli o açıdan siz daha şanslısınız yani

pelinde Ferhat uysala gittim incirlide hemen girişte 150tl muayenesi ben giderken 120 tl idi ama dr çok çok iyi.
sen nisayada gidebilirsin bizim burdaki çocu kişi oraya gidiyor.sen hangi hast gidiyosun.

smdı ggtttıgımde lıklı test 45 gecen bı kan aldılar genel tarama 112 lıra...bunlar acıbademde olaydı ne olurdu bılmem:) canımmm allah sanada nasıp etsın kadroyu...

genel tarama neymişki ya:) yani genel testler falan mı ikili test iyiymiş yaaa.fatma hanımı burdada çok okudum başka topiklerde ama önceden ömür hastanesindeymiş.o yüzden biraz pimpiriklendim yani

canım memorıalde ıkılı test 45 galıba 5 agstosta yapcaz...seker yuklemesı 35 soon haftalarda bı kan daa olcakmıs 25 de o...bızde kan uyusmazlığı var ona ıgne var dogum 1250...

benim gittiğim hastanede
normal doğum 300tl civarı
sezeryan 3 günde yatırıyorlar sanırım 600tl

amin sağolun kızlar ama öğretmenlik düşünmüyorum artık normal memurluğa bakcam....uğraşamam öyle alanmış eğitim bilimleriymiş....bir de benim branş matematik iyice kazık anlayacağınız....hem en son çalıştığım okuldan hiç iyi anılarla ayrılmadım resmen soğuttular öğretmenlikten yaaa....sizi tenzih ediyorum bu eğitim kadrosunda ne kadar çok dedikodu,arkadan vurma ve yalaka var...gelip sana ne güzel giyinmişsin bugün böyle diyor müdüre gidip felan hoca nerdeyse kot giymiş biz de giyelim mi diyor...hani bu en basiti.....

genel tarama neymişki ya:) yani genel testler falan mı ikili test iyiymiş yaaa.fatma hanımı burdada çok okudum başka topiklerde ama önceden ömür hastanesindeymiş.o yüzden biraz pimpiriklendim yani

ya 4 tup kan aldılar 28 seye baktılarr...oymus genel tarama seker aıds su mıktarı kan sayısı vs vs

benim gittiğim hastanede
normal doğum 300tl civarı
sezeryan 3 günde yatırıyorlar sanırım 600tl

ayyyy ne kadar uygunmuş öyleee.....ben epidural normal doğum diye birşey varmış onu araştırdım biraz da onda da belden boru sokuyorlarmış felan filan:)

aaaa bnde matematıkçıyım...ilk mat...kac mezunusun ben 2009... ınan ınsanoglunun oldugu her yerde her sey oluyo...

bu konuda çok haklısınnnnnn

ayyyy ne kadar uygunmuş öyleee.....ben epidural normal doğum diye birşey varmış onu araştırdım biraz da onda da belden boru sokuyorlarmış felan filan:)

canım bu konuda bilgisizim açıkçası
pelini normal doğurdum suyum geldi hastaneye gittik bir serum verdiler sonra normal sancılarım başladı açılmamı ölçtüler en son ben geliyoo diye bağırınca baktılar 9mm açılma var direk doğurttular 2 saatte normal doğurdum sadece 2 saat sancı çektim süperdi ama peluşum 32 haftalık ddoğdu erken doğum olduğu için 20 gün küvezdeydi 20 gün sonra kavuştuk falan
ama epidural falan bilmem en sade şekilde normal doğurdum

Zeytin çekirdeği iyi gelir laurana ya da karbonat iyi gelir.

Bizde baktık dün ikea da ve mobilyacılarda.Bahsettiğin modelden beliste var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…