Zeytin çekirdeği iyi gelir laurana ya da karbonat iyi gelir.
Bizde baktık dün ikea da ve mobilyacılarda.Bahsettiğin modelden beliste var
sizi sizi bebişeri gördünüz çeyizine sıra geldi ben bi yavrumu göreyimde:)onları erteliorum daha
kızlar ben elmayı bile tuzlayıp yiyorum ekşisini tabi zaten ttalı yiyemiorum acaip tuz isteğim kahvaltıda en çok zeytin yiyorum
Bebişi en son kalp atışında görmüştüm. Dün öyle ne yapalım derken ikeaya gidelim dedik bir heves kalktık gittik.Bende almam sanırım 5-6 aya kadar
kızlar ben elmayı bile tuzlayıp yiyorum ekşisini tabi zaten ttalı yiyemiorum acaip tuz isteğim kahvaltıda en çok zeytin yiyorum
ayyy kızlar kusura bakmayın mola verdim biraz....wc ye gittim ama öldüm yaa gözlerimden yaş geldi( bu ıkınamamak zorluyor beni:))) neyse sizlere cvp vereyim...
gazelcim ben 2008 mezunuyum üniden ama öğretmenlik son düşündüğüm şeydi bu yüzden hiç uğraşmadım onun için ama gel görki lise bebelerini çok sevdim:))) yavrularım gözlerimde tütüyorlar hiç mezun olduklarını göremedim((
spse sen rehberlikçisin daha iyi bilirsin öğretmenlerin garip hallerini....öğlen namazını kılcam da şimdi wcden geldiğim için biraz yorgun düştüm töbeee:)))))) eh napalım çok uğraştım içimdeki kötülükleri kovmak için:))))
kronikdeli çok teşekkür ederim cvbın için zeytin çekirdeğinin çıkışını düşündüğüm için içmekten korkuyorum:)))))) ikeadaki beşik modellerini beğeniyorum ben de sade ve şık...
kızlar bu torch testi kafamı karıştırıyor.benim doktorum istemedi bu testi.üstelik bir gebelik kaybım var.kan pıhtılaşması testleri falan yapıldı ama kanda enfeksiyon testi yapılmadı?gidip ısrarla istesem mi acaba??:44:
benımde canım tatlı ıstemıyor kzlar hatta elmayı tuzluyorum dıyen arkadasm yazısını gorunce erık ı tuza bandırmak cektı canımama bız 2aylık olduk daha babamız gelmedıı:'(
torch testi neymiş kii?? benim de bir bebek kaybım var ama extra birşey yapılmadı bana da...sadece toxoplazma testi yapıldı bu çiğ besinler ve kedi köpek tüğüne karşı kandaki mikrobu gösteren test şükür birşey çıkmadı....
ayyy benim de canım tatlı çekmiyor ve hatta midem bulanıyor ama dün ilk defa algida maraş usulü yedim:))))
canım o bendede başladı afedersiniz az kanamada oluyor bazen korkuyorum bu kanama hangi kanam die.paranoyak oldum ya
nerdeki baba????
kedi köpekle hiç işim olmaz ama çiğ besinlerden noluyormuşki malum ban bişi yapılmadığı için
şırnakta canım tayinimiz rizeye cıktıda daha ilişik kesemedi babamızbanada dr bırsuru test ypmıs brz arastrdım ama bsy cıkmdı hepsı guzel ddı ıgg ıgm vs a tox ıgm a rub ıgg vs fln bıseyler vardı
ayyy sağ salim gelir tez zamanda inşallah....rize güzel bir yerdir diye duydum iyi olmuş şırnaktan kurtulduğunuz...ben doğudan oldum olası korkarım çünkü(
eltangel daha erken diye düşünüyorum ben güzelim yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?