2014 Şubat Anneleri

iyi pazarlar kızlar hava ne kadar sıcak bugün
dün 2li testin fiyatını sorduk çok uygun geldi bize 60tl haftaya cumartesi gidip yaptırıcam inş .

ayyy ne gıcık yaaa bu duygu...öyle çok aşırı olmasa da başladılar kaşınmaya...ben beşik modellerine ve dolap modellerine bakıyorum da kapısı camlı ve içten perde detayı olan beyaz dolabı çok seviyorum:)

sen hangi doktora gidiyorsun peki canım kayseride.birçok özel hastane devlet hastanesi gbi karışık oldu o yüzden ben acıbadem istiyorum yaaa

ilk bı kc hafta acıbademde elıf hnma gttm cok ıyıydı ...sımmdı memorıalde fatma hnıma gdyorum ondanda cok memnunum

iyi pazarlar kızlar hava ne kadar sıcak bugün
dün 2li testin fiyatını sorduk çok uygun geldi bize 60tl haftaya cumartesi gidip yaptırıcam inş .

ayyy gerçekten uygunmuş yaaa :) sen nerde oturuyorsun peki şehir olarak?? oraya gelirmişim şaka bir yana da ikili testin nasıl yapıldığını biliyor musun????

ayyy gerçekten uygunmuş yaaa :) sen nerde oturuyorsun peki şehir olarak?? oraya gelirmişim şaka bir yana da ikili testin nasıl yapıldığını biliyor musun????

canım kan veriyosun sonraki kontrolünde dr sonucu söylüyor kızımda öyleydi ama daha pahalıydı bu hastane uygun geldi birtek ayrıntılı 180tl dedi ona daha çook var
ben ist sefaköyde oturuyorum :) buyur gel cnm beraber yaptırırız

anaaa uzak sayılmayız ehehhehe:)))) hem pelini de severim:)))) ben de yenibosnada oturuyorum ama bağcılardaki bir hastaneye gidiyorum....

bizden kan alacaklar sadece diye biliyorum

ben ultrasondan ölçüm de yapacaklar zannediyordum....kıs senin avatarındaki bebiş te çok tatlı yaa yerim onu ben....hakseverin aldığı günlüğü gördün mü?? çokk tatlı ama ben cinsiyeti belli olsun öyle alırım inşallah...

neden değiştirdin peki canım ya:) bende hep mesut beyi okudum netten acıbademde

acıkacası cok pahalı geldıgı ıcın degıstrdım..test ucretlerı falan ...gercı memrıalde cok uygun sayılmaz kayserıde daa uygun hastanelerde var ama guvenemedım ne bılımm

acıkacası cok pahalı geldıgı ıcın degıstrdım..test ucretlerı falan ...gercı memrıalde cok uygun sayılmaz kayserıde daa uygun hastanelerde var ama guvenemedım ne bılımm

bende güvenemiyorum işte yaaa onlar çok kalabalık.neler ne kadardıki peki sskn var mıydı canım anlaşma yok mu

ana baya yakınmışız
e bilirsin o halde Rumeli hospital a gidiyorum sırf yakın diye

evet orayı duydum ama malum bana uzak sayılır yine de...ben bu sitede yenibosnada oturan anneler buldum ama maşallah hepsi uzaklara gidiyor biri beşiktaşa bir nişantaşına felan...heralde ben oraya gidene kadar doğururum:)))))) bir arkadaşta teşvikiye de bir doktor önerdi bir araştırdım geçen seneki fiyatı 500tl muayene sadece....tabi arkadaş imkanı olanlar için tavsiye etmişti ama çok pahalı beee o ne öylee:)))

bende güvenemiyorum işte yaaa onlar çok kalabalık.neler ne kadardıki peki sskn var mıydı canım anlaşma yok mu

canım bız öğretmenız...muayene ucretı 55 lıraydı sanırım..bı kan versen 40 da kan...e doğum 2500 ıste oylee

canım bız öğretmenız...muayene ucretı 55 lıraydı sanırım..bı kan versen 40 da kan...e doğum 2500 ıste oylee

anammmm ahh ahhh kadrolu olaydım demek ben de o kadar ödeyecektim....gitsem ücretli öğretmenim abi maaşım şu kadar desem acırlar mı:)))))))) bence spse kesin acıbademe git çünkü sen de öğretmensin ve gayet uygun bu durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…