gözün aydın kaşınmıo die üzülüyodun şimdi görürüsün neye çattığını hep yara oldu benimkiler kaşımkatan yavrularımız nazlı kurban olurum sağlıklı olsun tüm korkum ondan yoksa çektiğim gözümde değil
sen hangi doktora gidiyorsun peki canım kayseride.birçok özel hastane devlet hastanesi gbi karışık oldu o yüzden ben acıbadem istiyorum yaaa
iyi pazarlar kızlar hava ne kadar sıcak bugün
dün 2li testin fiyatını sorduk çok uygun geldi bize 60tl haftaya cumartesi gidip yaptırıcam inş .
iyi pazarlar kızlar hava ne kadar sıcak bugün
dün 2li testin fiyatını sorduk çok uygun geldi bize 60tl haftaya cumartesi gidip yaptırıcam inş .
eheheheh:)))) tabiki şimdi yapamayız onları ama doğunca sarkan vucudumuz ve bebekle daha bir bütünleşmemiz için ideal hareketler:))) kıs bu arada dün benim de meme uçlarım kaşınmaya başladı(
ayyy gerçekten uygunmuş yaaa :) sen nerde oturuyorsun peki şehir olarak?? oraya gelirmişimşaka bir yana da ikili testin nasıl yapıldığını biliyor musun????
ayyy gerçekten uygunmuş yaaa :) sen nerde oturuyorsun peki şehir olarak?? oraya gelirmişimşaka bir yana da ikili testin nasıl yapıldığını biliyor musun????
tatlım bu testi devlet karşılamıyormu
canım kan veriyosun sonraki kontrolünde dr sonucu söylüyor kızımda öyleydi ama daha pahalıydı bu hastane uygun geldi birtek ayrıntılı 180tl dedi ona daha çook var
ben ist sefaköyde oturuyorum :) buyur gel cnm beraber yaptırırız
bizden kan alacaklar sadece diye biliyorum
ilk bı kc hafta acıbademde elıf hnma gttm cok ıyıydı ...sımmdı memorıalde fatma hnıma gdyorum ondanda cok memnunum
anaaa uzak sayılmayız ehehhehe:)))) hem pelini de severim:)))) ben de yenibosnada oturuyorum ama bağcılardaki bir hastaneye gidiyorum....
ana baya yakınmışızanaaa uzak sayılmayız ehehhehe:)))) hem pelini de severim:)))) ben de yenibosnada oturuyorum ama bağcılardaki bir hastaneye gidiyorum....
neden değiştirdin peki canım ya:) bende hep mesut beyi okudum netten acıbademde
acıkacası cok pahalı geldıgı ıcın degıstrdım..test ucretlerı falan ...gercı memrıalde cok uygun sayılmaz kayserıde daa uygun hastanelerde var ama guvenemedım ne bılımm
ana baya yakınmışız
e bilirsin o halde Rumeli hospital a gidiyorum sırf yakın diye
bende güvenemiyorum işte yaaa onlar çok kalabalık.neler ne kadardıki peki sskn var mıydı canım anlaşma yok mu
canım bız öğretmenız...muayene ucretı 55 lıraydı sanırım..bı kan versen 40 da kan...e doğum 2500 ıste oylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?