- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
ben de 4 dr. gezdim.ama artık akıllı uslu olup tarık beye(gözde has.) devam edeceğim.çook stres yaptım dr.dr.gezince.birinin ultrasyonu bebek haftasıyla uyumlu dedi tam bir hafta sonra başka bir dr.tam bir hafta geri dedi,birde prl(pıhtılaşma)düşükmüş dedi.internetten baktım neler düşündüm neler,halbuki diğer tahliller iyiydi. bende sakin sakin haftaya muayene günümü bekleyip kendimi üzmemeye karar verdim.malatyadayım cnm gitmediğim doktor kalmyck yakında sen nerdesin?
canım epey bi gec oldu cvp yazamadım ama midem kötü oldugu için pek giremiyorum bıde calışıyorum malum akşama da yatıyorum gatayı arkadaşım önermedi bana bende düşünmüştüm ama stajerler varmış hep onlar doğum yaptırmış 2 ay oldu doğum yapalı daha iyileşemedim diyor o yuzden ben orayı düşünmüyorum canım.bu arada bende etimesgut şeker mahallesindeyim lokmana gidiyorum şimdilik ama gaziye geçicem haftam geçmeden orayı cok ii dediler bakalım kısmet.k.i.b.yok canım ben elvankentte oturuyorum şuan burda bulunan tıp merkezine gidiyorum hastanelerle ilgili hiçbir bilgim yok bursalıyım ben 2 yıl olcak buraya geleli yenimahalle devlet hastanesine eşim gitmişti çok hoşuna gitmiş çok temiz heryer diyodu ama bilmiyom kadın doğum nasıl bende araştırıyorum gataya gitmek istiyorum ama orasıda çok uzak kalıyo bana
canım ya nasıl tuttun kıs allah kabul etsin valla benim kendime hayrım yok valla oruca hiç dermanım yok eşim tutuyo ama adama yemek bile hazırlayamıyorum bi çorba o kadar hazırlama diyo sağolsun ama içim sızlıyo yetiyor bana diyo.eğer zorlanırsan tutma canım sıcak havalar dikkat et.Selam kizlar nasilsiniz? Ben dun ve bugun oruc tuttum ama cok zorlandim dun bi de iftara kalabalik misafirimz vardi, cok yorulduk.. Bugun de zaten gec uyandim ama hala yatiyorum.. Oruc tutanlariniz var mi nasi geciyor ??
canım epey bi gec oldu cvp yazamadım ama midem kötü oldugu için pek giremiyorum bıde calışıyorum malum akşama da yatıyorum gatayı arkadaşım önermedi bana bende düşünmüştüm ama stajerler varmış hep onlar doğum yaptırmış 2 ay oldu doğum yapalı daha iyileşemedim diyor o yuzden ben orayı düşünmüyorum canım.bu arada bende etimesgut şeker mahallesindeyim lokmana gidiyorum şimdilik ama gaziye geçicem haftam geçmeden orayı cok ii dediler bakalım kısmet.k.i.b.
Selam kizlar nasilsiniz? Ben dun ve bugun oruc tuttum ama cok zorlandim dun bi de iftara kalabalik misafirimz vardi, cok yorulduk.. Bugun de zaten gec uyandim ama hala yatiyorum.. Oruc tutanlariniz var mi nasi geciyor ??
o zaman ne yapalım biliormusun sen yenimalleyi araştır gidince ii ce sor bende gaziye gitcem haftaya orayı araştırayım bak yenimahallede tülay hanımı cok övüyorlar ona git derim.iice araştırıp birbirimizi haberdar edelim sana istek gönderdim kabul et her zaman giremiyorum en azından msj atarım ok.hımm lokmanı bende düşündüm ama çok iyi değil diyolar bilmiyorum 1 2 tane iyi doktor varmış onlarda gitmiş doğum yapanlarda hep şikayetçi diye okudum enfeksiyon riski çokmuş falan bende yenimahalle devlet hastanesini araştırdım herkes çok memnun görünüyo haftaya gitçem doğum katına falan bakmayı düşünüyorum yeni hastane olduğu için çok temiz diyolar bide osman köse diye doktor varmış ona gitmeyi düşünüyorum hep olumlu yorumlar okudum onun hakkında
o zaman ne yapalım biliormusun sen yenimalleyi araştır gidince ii ce sor bende gaziye gitcem haftaya orayı araştırayım bak yenimahallede tülay hanımı cok övüyorlar ona git derim.iice araştırıp birbirimizi haberdar edelim sana istek gönderdim kabul et her zaman giremiyorum en azından msj atarım ok.
torch testi neymiş kii?? benim de bir bebek kaybım var ama extra birşey yapılmadı bana da...sadece toxoplazma testi yapıldı bu çiğ besinler ve kedi köpek tüğüne karşı kandaki mikrobu gösteren test şükür birşey çıkmadı....
ayyy benim de canım tatlı çekmiyor ve hatta midem bulanıyor ama dün ilk defa algida maraş usulü yedim:))))
canım çok güvenilir olmuyor ama 12. haftada erkek dedi 16da kız dedi kızımda ondan bende 16 olmadan güven yok
yok yaa çok erken bence kim öğrenmiş:))) onlar nub teorisine göre tahmin etmiş olmasın:))
kızlar 13 haftayı bitirip 14 ten gün alırken 2 li test yaptırsam sizce geç kalmış olur muyum
geçmiş olsun çncelikle speedy
bebeğin cinsiyeti belli olmuo o vakitlerde
hatta benim doktorum 12. haftada bile söylemeyi doğru bulmuoruz yanılgı olabilio dedi
ama nubunun olduğu bi foto alabilirsen yorum yaoılabilir
buarada senin 2 li testin nezaman senle yakınız sanırım
Gunumuz aydin olsun insallah. Nasilsiniz bugun anneler?
günaydın kızlarrr,
hafta sonu giremedm, okadar cok ilerlemiş ki okumakta zorlandım valla. umarım herkes iyidir ve bebişlerinizde :)) 2 gundur bas dönmesi yasıyorum, biraz sarstı beni. dısarı cıktım dun okadar basım döndü ki eve gidelim dedim eşime8. haftam bitti aranızda bas dönmesi yasayanlar var mıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?