2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlar... sayfalar almış da gtmiş...
ya ben bu hafta kilo verdim normal mi acaba.. ilk on hafta 1.5 kilo almıştım..
bu hafta 1 kilo gitti.. yani aslında sevinirim normalde buna ama durduk yerde kilo verince insan sebebini merak ediyo
cok terliyorum ondan mı acaba.. kusma falan da olmadı hiç..

terlediğin içindir belki yemekte yiyemiyorsan normal sanki,
benim kilo şuan için stabil ne aldım ne verdim

kronik nerden erkek hissine kapıldın bu arada merak ettim ??

Sanki erkek gibi spidi

HAYIRLISI bakalım.

gunaydın spedy hoşgeldin canım tatilin iyi geçtimi
nuba göre senin bebeğin kız gibi görünüyor bu arada darısı başıma

nub işini ben hiç anlamadım valla
tatil güzeldi ama sonu kötü bitti serumlar kusmalar bulantılar. şimdi düzeldim derken yine bulantım var
bu hafta gittiğimizde bebek inanılmaz büyümüştü çok hoşuma gitti şimdi 3 hafta sonra daha da büyümüş olur

deneyeceğim canım çalışırken ne kadar kolay olur bilemiyorum ama

tansiyonlarımız düşük canım üstüne sıcakta eklenince dengemiz sarsılıyor sıcak beni fena yapıyor mesela serin yerde olursam sorun yok 8 e 5 tansiyonla rahat rahat geziyorum ama sıcağı gördümmü azcık yürüsem kendimi fena hissediyorum

bak o en sonda bir çıkıntı var bebeğin en sonunda minnak bişi işte o çıkıntı bebeğin cinsel organını oluşturacak henüz oluşmadı ama bu aşamada eğer çıkıntı yukarı bakarsa erkekmiş penisi oluşturmadan önce yukarıya bakarmış eğer karışya doğruysa uzantı senin bebekte karşıya doğru görünüyor ozaman klitorisi oluşturacak oluyormuş ilerde

bu arada çok çok geçmiş olsun erken bir tatil oldu aslında biraz daha karnın büyüyünce gitseydiniz belki daha rahat olurdun

Son düzenleme:

ben ona gitmedim hiç müjde hastanesine devam ediyorum bende özlem hanıma bilgin varmı onun hakkında

terlediğin içindir belki yemekte yiyemiyorsan normal sanki,
benim kilo şuan için stabil ne aldım ne verdim

kronik nerden erkek hissine kapıldın bu arada merak ettim ??

Sanki yukarı bakıyor gibi geldi bana :44::44::44:

Benim tansiyonumda normalde düşüktür ama hamilelikte zorluyor beni birazcık.Akşam işten 3 te çıkıyorum otobüsle bir saat minimum yol gidiyorum eve gittiğimde başım ağrıyor sıcaktan tansiyonum daha da düşüyor sanırım

Son düzenleme:

anladım karışık ama biraz bana herkes erkek bu gelişimi çok hızlı falan diyor ondan da kafam karıştı . ağzı olan konuşuyor
ultrasona bakan herkes kafasına göre sallıyor bişey göbek bağına pipisi diyn bile oldu heee dedim bizimkinin şimdidien kocaman

tatilde ben ben değildim harika geçti ama ne zaman eve geldim herşey yalan oldu Allahtan 1 hafta daha evdeydim evdeyken iyiyim ama dışarı çıktığımda başlıyor. işe geldim yine kusmaya başladım

bi konu var topiklerde bebeklerimizin cinsiyeti konusunda sanırım istersen oraya yükle o sana bir fikir verir

evet sıcak çok hırpalıyor bizi

bi konu var topiklerde bebeklerimizin cinsiyeti konusunda sanırım istersen oraya yükle o sana bir fikir verir

evet sıcak çok hırpalıyor bizi

siz söylediniz ya yeterli orayı çok önceden görmüştüm
biraz alışveriş sitelerine bakıyım neler var neler yok

Canım haritadan baktım Gaziantep de Maraş'a yakın görünüyor, siz Kayseri sınırına daha mı yakınsınız? Aslında orayı da bir alternatif olarak değerlendirmeni öneririm, benim arkadaşım eşinin görevi nedeniyle ilk bebeğinde tüm süresince Antepteydi ve memnundu.

ben ona gitmedim hiç müjde hastanesine devam ediyorum bende özlem hanıma bilgin varmı onun hakkında

ilk hamileliğimde bayan dr.a 8.aya kadar gidiyordum.hamileliliğm riskli olunca ben yapamam araştırmaya gitmelisin dedi.bu yüzden bayan dr. düşünmedim.özlem hanım için bilgim yok.aslında zor anlarda dr.belli oluyor.

günaydın kızlaaar dün çok dahil olamadım buraya(( midem o kadar yandıki ilk defa yaşıyorum böyle bir şeyi çok fenaymış ağladım resmen yaaaa((( ama dua ettim ah dedim vah dedim atlattım şükür şimdi de inceden halimi hatrımı soruyor gibi ama geçecek inşallah evlat için naparsın yavruuummm sen iyi olda:))))

çok özledim sizleri kıslar yaaaa nekadar alışmışım sizle konuşmayaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…