- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
HIZLI hareket edince bana da oluyor ama her zaman değil
aynen öyle canım hızlı hareket edince cok fena oluyo gözlerim ve basım umarım gecer hemencecik :)
bulantıya da sebep oluyor aynı zaman da dr bana ağır hareket edeceksn demişti
günaydın kızlar... sayfalar almış da gtmiş...
ya ben bu hafta kilo verdim normal mi acaba.. ilk on hafta 1.5 kilo almıştım..
bu hafta 1 kilo gitti.. yani aslında sevinirim normalde buna ama durduk yerde kilo verince insan sebebini merak ediyo
cok terliyorum ondan mı acaba.. kusma falan da olmadı hiç..
Sanki erkek gibi spidi
gunaydın spedy hoşgeldin canım tatilin iyi geçtimi
nuba göre senin bebeğin kız gibi görünüyor bu aradadarısı başıma
deneyeceğim canım çalışırken ne kadar kolay olur bilemiyorum ama
HAYIRLISI bakalım.
nub işini ben hiç anlamadım valla
tatil güzeldi ama sonu kötü bitti serumlar kusmalar bulantılar. şimdi düzeldim derken yine bulantım var
bu hafta gittiğimizde bebek inanılmaz büyümüştü çok hoşuma gitti şimdi 3 hafta sonra daha da büyümüş olur
ben de 4 dr. gezdim.ama artık akıllı uslu olup tarık beye(gözde has.) devam edeceğim.çook stres yaptım dr.dr.gezince.birinin ultrasyonu bebek haftasıyla uyumlu dedi tam bir hafta sonra başka bir dr.tam bir hafta geri dedi,birde prl(pıhtılaşma)düşükmüş dedi.internetten baktım neler düşündüm neler,halbuki diğer tahliller iyiydi. bende sakin sakin haftaya muayene günümü bekleyip kendimi üzmemeye karar verdim.
terlediğin içindir belki yemekte yiyemiyorsan normal sanki,
benim kilo şuan için stabil ne aldım ne verdim
kronik nerden erkek hissine kapıldın bu arada merak ettim ??
tansiyonlarımız düşük canım üstüne sıcakta eklenince dengemiz sarsılıyor sıcak beni fena yapıyor mesela serin yerde olursam sorun yok 8 e 5 tansiyonla rahat rahat geziyorum ama sıcağı gördümmü azcık yürüsem kendimi fena hissediyorum
bak o en sonda bir çıkıntı var bebeğin en sonunda minnak bişi işte o çıkıntı bebeğin cinsel organını oluşturacak henüz oluşmadı ama bu aşamada eğer çıkıntı yukarı bakarsa erkekmiş penisi oluşturmadan önce yukarıya bakarmış eğer karışya doğruysa uzantı senin bebekte karşıya doğru görünüyor ozaman klitorisi oluşturacak oluyormuş ilerde
bu arada çok çok geçmiş olsun erken bir tatil oldu aslında biraz daha karnın büyüyünce gitseydiniz belki daha rahat olurdun
bi konu var topiklerde bebeklerimizin cinsiyeti konusunda sanırım istersen oraya yükle o sana bir fikir veriranladım karışık ama biraz bana herkes erkek bu gelişimi çok hızlı falan diyor ondan da kafam karıştı . ağzı olan konuşuyor
ultrasona bakan herkes kafasına göre sallıyor bişey göbek bağına pipisi diyn bile oldu heee dedim bizimkinin şimdidien kocaman
tatilde ben ben değildim harika geçti ama ne zaman eve geldim herşey yalan oldu Allahtan 1 hafta daha evdeydim evdeyken iyiyim ama dışarı çıktığımda başlıyor. işe geldim yine kusmaya başladım
Sanki yukarı bakıyor gibi geldi bana :44::44::44:
Benim tansiyonumda normalde düşüktür ama hamilelikte zorluyor beni birazcık.Akşam işten 3 te çıkıyorum otobüsle bir saat minimum yol gidiyorum eve gittiğimde başım ağrıyor sıcaktan tansiyonum daha da düşüyor sanırım
bi konu var topiklerde bebeklerimizin cinsiyeti konusunda sanırım istersen oraya yükle o sana bir fikir verir
evet sıcak çok hırpalıyor bizi
burdaki doktor gelme artık dedi:) :) ama benim çok gidesim var bilmiorum 12.haftadan sonra 2li test yapılack oda burda olmaz dedi.kayseriye gidebilirmiyim dedim git dedi.kocamda daha kötüüsün sen bi kendine gelde dedi.aile hekimine gitttik cuma.oda yavaş yavaş git kesin dedi.çünkü burda imkan yok dedi.iiii bir tedaviye ihtiyacın var senin dedi.bilmiorum canım eşimde vardiyalı çalışıyorya bakalım ben en yakın zamanda gitmek istiyorum aslında acıbademe gidicem kayseride en iii en özel ilgilenen yer orası bence.ama eşimle gldük geçen 20yle gezdirdi beni o bile sarstı yollar kötüye.dedim kayseriye böle gitsek kaç stde gideriz dedi 12 st falan:)kayseri yolları çok iiide maraşınkiler çok kötü delik deşik
ben ona gitmedim hiç müjde hastanesine devam ediyorum bende özlem hanıma bilgin varmı onun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?