hamilelik takvimimi doktorun hesabına göre düzenledim.. her ne kadar mart annesi gibi görünsemde sezeryan sebebiyle yine şubat annesi olurum sanırım.. olmasamda gidemem bi yere topiğe alıştım çünkü
valla kızlar ben gidiyorum
çünkü özelde testler çok pahalı
daha doğrusu özel sigortamın kotasını da doldurmak istemiyorum
geçen sadece tokso testlerini özelde yaptıdım 300 tl net tuttu 75 tl verdim çok yani
ne gerek var hakkım varken
devlette kadın doğuma gidin
ben gebeyim gerekli testleri yaptırmk istiyorum diyin
hatta doktorunuzun istediği testları yanınızda götürün doktorum bunları istemişti diyin
bana bugüne kadar kimse bişi demedi
deme haklarıda yokki sonuçta benim hakkım bu
belki hormon testleri için dahiliyeye yönlendiriler orayada gider diğer testleri tamalarsınız
5 tlye testlerini tamamlanır
Insallah yelk....
Nerde oturuyorsun ogretmen bende sanirim doktorumu degistiricem
bu arada ne çok ögretmen var aramızda bende anaokulu öğretmeniyim:)) bi okul mu açsak rehberlik ögretmenimiz var matamatik var anaokulu varkendi çocukalrımızı kendimiz eğitelim hoş tecrübeyle çok şahit olmuşlugum var kendi çocugunu aynı sınıfta okutmak sanırım büyük bi hata hiç güzel örneklerini görmedim hatta mümkünse aynı okulda bile olmamalı
evet haklısın lepiii ben randevumu aldım şimdi kadın doğuma inşallah ters olmaz işim saat 10 bucukta ama...gec belkı ama daha erken bana zor olacakkronikciğim direk gidemiosun:)
normal randevunu alıosun tabi
ama internetten randevu alınca çok da sıkıntı olmuo
nareekşisi utanma canım
sonuçta devlete heray sağlık kontrolleri için belli bi para ödüyoruz bedava değil ki
bende anaokulu öğretmeniyim:)
bende anaokulu öğretmeniyim:)
evet haklısın lepiii ben randevumu aldım şimdi kadın doğuma inşallah ters olmaz işim saat 10 bucukta ama...gec belkı ama daha erken bana zor olacak
Rutin kontrollerim icin ozel hastaneye gidiyorum.doktorum gerekli testleri yaziyor ben ya saglik ocaginda yada devlet hastanesinde yaptiriyorum.Imkanimiz varken devletten yararlanalim dimi.2 li test icinde devletten gub aldim.
birsuru yeni arkadas gelmis masallah. nailsiniz son bir aydir kizlarrr. bayadir yokum ama son bir ay sikintili gecti biraz hic bakamadim size. nnasi gidiyo gebelik.
benim bebisin biri durdu. digeri suan saglikli cok sukur. simdi 9+6 dayiz sukur. capa ikili test icin randevu verdi ama gidip gitmemekte kararsizim. rabbim verdi. bisey olsada aldirmak dusunmuyorum alah korusun. oyuzden bu konuda karar vermedim daha. bende son durumlar bu sekilde.
haaaa bide benim asiri kusma ve bulantim var cabasi. 4,5 kilo gitti. ( buna sevindim ) . bebise bisi olmasinda. ama gecerse iyi olur. cunku yasam kalitem tamameeeen sifir :) bicirigimin cani sagolsun.
eh havadisler bu kadar. tekrar gorusmek uzere byebye
oyyy kızlar yaa hc beslenemıyorum..cok uzuluyorum öyle mıdemdekını cıkartmıyorum ama canım ıstemıyo. doktor lıste vermıstı sunu ye sunu yeme dye ama hcc uygulayamadım vcdanım çoook rahatsz
kızlar aranızda bulantı kusma için ilaç kullanan varmı pek ilaç taraftarı değilim ama artık dayanamıyorum bebeğim beslenemiyo diye çok korkuyorum
malatyadayım cnm gitmediğim doktor kalmyck yakında sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?