2014 Şubat Anneleri

kronikciğim direk gidemiosun:)
normal randevunu alıosun tabi
ama internetten randevu alınca çok da sıkıntı olmuo

nareekşisi utanma canım
sonuçta devlete heray sağlık kontrolleri için belli bi para ödüyoruz bedava değil ki

hamilelik takvimimi doktorun hesabına göre düzenledim.. her ne kadar mart annesi gibi görünsemde sezeryan sebebiyle yine şubat annesi olurum sanırım.. olmasamda gidemem bi yere topiğe alıştım çünkü

kızzzz sen hangi ara hamile kaldınallah sen napsınnçok sevindim hadi hayırlı olsun bakalımnasıl oldu aşılamamı oldun tekrar:26:

Ay oyle birsey varsa cok iyi ya. Capa yolumun ustunde ise gidip gelirken yaptiririm.arkadasim gecen sene dogum yapti doktorundan cok memnundu bana tavsiye etti testlerini baska yerde yaptirmanada birsey demiyor demisti ama ben her seferinde devletede muayene olmak gerekir diye uzerinde durmadim bile. Ben deneyim bir kere su devlet olayini nasil olcak bakalim. Daha gecen gun testlere iki yuz tl verdim. Birde bana tokso testi filan yapilmadi ya kafama takildi benim

Rutin kontrollerim icin ozel hastaneye gidiyorum.doktorum gerekli testleri yaziyor ben ya saglik ocaginda yada devlet hastanesinde yaptiriyorum.Imkanimiz varken devletten yararlanalim dimi.2 li test icinde devletten gub aldim.

bende anaokulu öğretmeniyim:)

evet haklısın lepiii ben randevumu aldım şimdi kadın doğuma inşallah ters olmaz işim saat 10 bucukta ama...gec belkı ama daha erken bana zor olacak

Kızlar merhaba, 15 gündür bulantı kusma ile başım dertte serum takıldı kaç kere ;( yazdıklarınızı hergün okuyorum yazmaya enerji bulamıyorum bir türlü ... Şu günleri bir atlatayım hep sizinleyim

birsuru yeni arkadas gelmis masallah. nailsiniz son bir aydir kizlarrr. bayadir yokum ama son bir ay sikintili gecti biraz hic bakamadim size. nnasi gidiyo gebelik.

benim bebisin biri durdu. digeri suan saglikli cok sukur. simdi 9+6 dayiz sukur. capa ikili test icin randevu verdi ama gidip gitmemekte kararsizim. rabbim verdi. bisey olsada aldirmak dusunmuyorum alah korusun. oyuzden bu konuda karar vermedim daha. bende son durumlar bu sekilde.

haaaa bide benim asiri kusma ve bulantim var cabasi. 4,5 kilo gitti. ( buna sevindim ) . bebise bisi olmasinda. ama gecerse iyi olur. cunku yasam kalitem tamameeeen sifir :) bicirigimin cani sagolsun.

eh havadisler bu kadar. tekrar gorusmek uzere byebye

evet haklısın lepiii ben randevumu aldım şimdi kadın doğuma inşallah ters olmaz işim saat 10 bucukta ama...gec belkı ama daha erken bana zor olacak

gittiğin hastanede kan alım saati olur umarım 11.30 kadar falandır:)
benim gittiğim hastanede öyle idi

Rutin kontrollerim icin ozel hastaneye gidiyorum.doktorum gerekli testleri yaziyor ben ya saglik ocaginda yada devlet hastanesinde yaptiriyorum.Imkanimiz varken devletten yararlanalim dimi.2 li test icinde devletten gub aldim.

dimi ama
ikili için her devlet hastanei yapmıo galba ya
benim kan tstlerimi yaptığım yerde yoktu mesela
zamanıda geçirmek istemiyorum
bi de dikkat gerektiriomuş o testler
oyüzden sanırımkendi doktoruma yaptrcam onu

canım merak ettim seni, cok dua ettim sağlıklı kalsın biri bari diye.. çok sevindim duruma.. kendini özletme bu kadar.. zaten eskilerden pek giren yok herkes tatilde sanırım.. sende kib

oyyy kızlar yaa hc beslenemıyorum..cok uzuluyorum öyle mıdemdekını cıkartmıyorum ama canım ıstemıyo. doktor lıste vermıstı sunu ye sunu yeme dye ama hcc uygulayamadım vcdanım çoook rahatsz

oyyy kızlar yaa hc beslenemıyorum..cok uzuluyorum öyle mıdemdekını cıkartmıyorum ama canım ıstemıyo. doktor lıste vermıstı sunu ye sunu yeme dye ama hcc uygulayamadım vcdanım çoook rahatsz

al bendende o kadar..bağışıklık sistemim tamamen zayıfladı ne yapacağımı şaşırdım bırak yemeği su bile içemiyorum 6 kilo verdim kurudum tamamen acaba bulantı için ilaç mı istesem dr dan diyorum bakalım nereye kadar devam edecek

kızlar aranızda bulantı kusma için ilaç kullanan varmı pek ilaç taraftarı değilim ama artık dayanamıyorum bebeğim beslenemiyo diye çok korkuyorum

kızlar aranızda bulantı kusma için ilaç kullanan varmı pek ilaç taraftarı değilim ama artık dayanamıyorum bebeğim beslenemiyo diye çok korkuyorum

canım öncelikle inşallah çok yakın zamanda bulantılar geçer demek istiyorum
merak etme bebeğin şuanda beslenip büyüyecektir. daha çok küçücük sendekiler ona yeter.
3 aydan sonra takviyeler başlıyor
yani bebeğin senden alacağını alır
aslında sen kendin için üzülmelisin bukadar kötüysen çok halsiz kalırsın
benim doktorum hiç ilaç önermio
benim de bulantım yok malesef napmalı hiç bilmiyorum

herkese merhaba maşallah 2 gün girmedim o kadar çok ilerlemişki sayfalar geçmişi okuyamadım valla..inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir..salı günü konrolüm var iple çekiyorum resmen bebeğimi sağlıklı görebilmek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…