aaa cidden mii??? ben dün araştırdım biraz soda içtim olmadı karpuz yedim o da biraz iyi geldi gibi sütten nefret ediyorum ama içerim vallaaa:))) kıslarr durun fotomu koyuyorum size ama korkmayın haaa şimdiki yeni kalkmış halim:))) saçlarıma fikir verin kestircemde paçoza döndüm:)))
günaydınlar ve iyi haftalar anne adayları
laurana....canım senın yuz hatlarında olanlara uzun sacı yakıstırıyorum ama ıstersen baoyunu kısaltabılırsın gbıme geldı
Eki Görüntüle 755435 Eki Görüntüle 755436 ahanda webcamdan çekilmiş aranıyor fotolarım noolur yardım edinde güzel birşey kestireyimm:)) haa ilk fotoda size naniiik yaptııım keyifliyim biraz nedense:))))
kestirme saçını bence, benimki de upuzun, bu sıcaklarda yukardan balerin topuzu yapıyorum...
hem gebelik döneminde saçlar güçleniyor,dökülmüyor...rapunzel gibi olucaz hepimiz:)
kestirme saçını bence, benimki de upuzun, bu sıcaklarda yukardan balerin topuzu yapıyorum...
hem gebelik döneminde saçlar güçleniyor,dökülmüyor...rapunzel gibi olucaz hepimiz:)
yaniii yoksa ben de o ne öyle dedim:))) vucudu da büyüsün daha güzel seversiniz sizin koca kafayı ama foto harika net çıkmış:)
koca kafalı demem ben ona çook tatlı ya.allah gönlünden geçeni sağlıkla versin inşaallah,tabiki bizede.KOca kafalı kuzuma erkek diyorsun he
hadi bakalım 3 hafta sonra inşallah tahminde bulunur ben yine de inanamam o ayrı % 100 demesi lazım dr un emin olmalı
canım çok güzel çıkmışsın, bence hiç kestirme saçlarını bende düşünüyordum ama hamile kaldıktan sonra kestirmek iyi değil dediler vaz geçtim
evet biraz eğri bir burun ve uzun surat:)))) yav kızlar kendimi bildim bileli saçlarım böyle hep uçlarından aldırdım acaba dedim hem hamileyim rahat ederim mantığıyla şöyle omuzlarımın çok az altında kestirsem mi ama öyle kat felan verdirmicem baksanıza çok sağlıksız görünüyor((
allah bozmasin canim keyfini hep böyle ol
teşekkür ederim canım ama niye iyi değilmiş bir bilgin var mı????
benim saçlarımda uzun ama kestirmicem :115:
teşekkür ederim canım ama niye iyi değilmiş bir bilgin var mı????
benim sacimda uzun canim ama hamileken kestirmehi düşünmüyorum
günaydın kızlar nasılsınız bu gün işe gitmedim hemen aranıza katılayım dedim,
günaydın canim iyi yaptin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?