2014 Şubat Anneleri

kestirme saçını bence, benimki de upuzun, bu sıcaklarda yukardan balerin topuzu yapıyorum...
hem gebelik döneminde saçlar güçleniyor,dökülmüyor...rapunzel gibi olucaz hepimiz:)

ayyy ben bı cırkınledım kı...yuzumde sıvılce cıkıyor durmadan,kaş, bıyık,sac dıplerım beyaz offfffffffffff

laurana....canım senın yuz hatlarında olanlara uzun sacı yakıstırıyorum ama ıstersen baoyunu kısaltabılırsın gbıme geldı

evet biraz eğri bir burun ve uzun surat:)))) yav kızlar kendimi bildim bileli saçlarım böyle hep uçlarından aldırdım acaba dedim hem hamileyim rahat ederim mantığıyla şöyle omuzlarımın çok az altında kestirsem mi ama öyle kat felan verdirmicem baksanıza çok sağlıksız görünüyor((

kestirme saçını bence, benimki de upuzun, bu sıcaklarda yukardan balerin topuzu yapıyorum...
hem gebelik döneminde saçlar güçleniyor,dökülmüyor...rapunzel gibi olucaz hepimiz:)

kıs benimki çok dökülüyor yaaa hem de hamilelikten ötürü dökülüyor( önceden dökülmezdi...

yaniii yoksa ben de o ne öyle dedim:))) vucudu da büyüsün daha güzel seversiniz sizin koca kafayı ama foto harika net çıkmış:)

Evet büyüdükçe farklı severim
7 haftalıktan sonra böyle görünce çok hoşuma gitti dr bile diyor sen kus perişan ol bebeğin keyfi fazlasıyla yerinde

KOca kafalı kuzuma erkek diyorsun he
hadi bakalım 3 hafta sonra inşallah tahminde bulunur ben yine de inanamam o ayrı % 100 demesi lazım dr un emin olmalı
koca kafalı demem ben ona çook tatlı ya.allah gönlünden geçeni sağlıkla versin inşaallah,tabiki bizede.

yavru can o burun bende de ole mevzuuu:)))))))))))) ondan bende uzun sevyoruum...yakıtım sacımı kes kes aynı boyda...bı de beyazlar var boyayamıyom ben napım sole yaaaaaaa:18:

teşekkür ederim canım ama niye iyi değilmiş bir bilgin var mı????

ya canım belki batıl inançtır ama bebek olduktan sonra saç kestirirsen bebeğin ömründen kısalır derler,inanmaktan değil ama insan duyunca birşey yapamıyor, bende hamile kaldığımı öğrenene kadar kestirecektim ama öğrenince kaldı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…