mrblar konu dışındayım geçmişi falan okuyamadım ama hamileyken sac kestirme konusu içimi sızlattı...ilk hamileliğimde saçlarım çok uzundu kestirecektm annem engel oldu iyi olmaz derler eskilerden beri dedi bende vazgeçtim ikinci hamileliğimde aman batıl inanç deyip 7 aylık hamileykn kestirdim batıl mıdır değilmidir gerçekten bilemem ama 9 ay beklediğim oğlumu çok erkenden kaybettimteşekkür ederim canım ama niye iyi değilmiş bir bilgin var mı????
mrblar konu dışındayım geçmişi falan okuyamadım ama hamileyken sac kestirme konusu içimi sızlattı...ilk hamileliğimde saçlarım çok uzundu kestirecektm annem engel oldu iyi olmaz derler eskilerden beri dedi bende vazgeçtim ikinci hamileliğimde aman batıl inanç deyip 7 aylık hamileykn kestirdim batıl mıdır değilmidir gerçekten bilemem ama 9 ay beklediğim oğlumu çok erkenden kaybettim8 ay olcak canım ciğerim hala yanıyor şimdi acaba diyorum keşke diyorum tabi herşeyi yüce rabbim bilir o bu mana ama bu hamileliğimde batıl da olsa olmasada herşeyden uzak duracağım rabbim karnımdaki bebeğimi bağışlasın inş..
Eki Görüntüle 755435 Eki Görüntüle 755436 ahanda webcamdan çekilmiş aranıyor fotolarım noolur yardım edinde güzel birşey kestireyimm:)) haa ilk fotoda size naniiik yaptııım keyifliyim biraz nedense:))))
Günaydın kuzular hepinize...2gün aradan sonra döndüm aranıza...laurana benimde saçım şuan belimde canım ve aldığımız proteinler daha çok saça gidiiyormuş ve bebeğe saçtan pek sıra kalmıyormuş kestir dediler bana bende o yüzden kestirmek istiyorum ve de saç diplerim çok kaşınmaya başaldı hamiş kaldığımdan beri ve de dökülüyor fena dün bebe şampunaı aldım birazdan inş onunla duş alacağım bakalım inş ii gelir...
ya ne dicemi bilemiyorum şimdive çok iyi anlıyorum güzelim seni acaba diyorsun,o zaman ben de bir kez daha düşüneyim....rabbim şimdiki bebeğini sana bağışlasın bir daha seni evladınla imtihan etmesin offf çok zor yaaa ((
Canım sen paçoz görmemişsin bu ne güzellik böyle.... illa de kestireyim dersen bence az uçlarından kısaltıp kat attırıver bir hareket gelir. fikrimce ya iyice kızacık kestirmeli ya da toplanabilir boyutta. yoksa oradan buradan toparlanamayan saçlar insanı bu sıcaklarda çileden çıkarabilir.
işyerimde fotoğraf ekleme ihtimalim hiç yoooookkk.
aynen canım ne kadar doğrudur bilmiyorum ama eski büyüklerimiz kestirilmez demişler ilk hamileliğimdede hiç kestirmedim doğumdan sonra halletmiştim :)
yaa saç ve tırnağa aynı proteinler gidiyor diye biliyorum....ya bu arada ben şimdi kustum dün de tüm yediklerimi kustum yani gündür besinsizim ve folik asit alamıyorum(( çünkü içtiim andan dk sonra kusuyorum napcam ben yaaa ((((((((((((
peki ben beyazlarımı napım offf saç uclarım sarı,yukarısı kahve,dıbı koyu kestane en beyazlısından....(((((
yaa saç ve tırnağa aynı proteinler gidiyor diye biliyorum....ya bu arada ben şimdi kustum dün de tüm yediklerimi kustum yani gündür besinsizim ve folik asit alamıyorum(( çünkü içtiim andan dk sonra kusuyorum napcam ben yaaa ((((((((((((
peki ben beyazlarımı napım offf saç uclarım sarı,yukarısı kahve,dıbı koyu kestane en beyazlısından....(((((
Günaydın kuzular hepinize...2gün aradan sonra döndüm aranıza...laurana benimde saçım şuan belimde canım ve aldığımız proteinler daha çok saça gidiiyormuş ve bebeğe saçtan pek sıra kalmıyormuş kestir dediler bana bende o yüzden kestirmek istiyorum ve de saç diplerim çok kaşınmaya başaldı hamiş kaldığımdan beri ve de dökülüyor fena dün bebe şampunaı aldım birazdan inş onunla duş alacağım bakalım inş ii gelir...
şu gündür ne yiyorsam 5dk kalıyor midede
canım geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer, ya gerçekten kötü birşey miş kusmak geçen ilk defa başıma geldi ve hiç iyi değildi
hiçbişey yemesen bile süt içmye canım yaa mideni rahatlatır hem bende haplar midemi çok etkilemesin diye sütle içiyorum kimi zaman...yiyebilir misin bilmiyorum ama fındık ceviz badem yemeye çlış şuan en çok onlara ihtiyaç var...valla canım çok da yardımcı olamıorum maalesef yaşayan arkadaşlar daha ii tavsiyelerde bulunurlar sanırım...
kıs bende de beyaz var ama fotodan çok çıkmamış....hadi hatunlaaar sizler de çekin fotolarınızı da tanıyalım birbirimizi meraklı hatunum napim yaaa yay burcuyum ne de olsa:) çok isterdim evladım da aralık da doğsun benim burcumdan olsun ama kova olacak neyse oğlak olmasından iyidir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?