2014 Şubat Anneleri

teşekkür ederim canım ama niye iyi değilmiş bir bilgin var mı????
mrblar konu dışındayım geçmişi falan okuyamadım ama hamileyken sac kestirme konusu içimi sızlattı...ilk hamileliğimde saçlarım çok uzundu kestirecektm annem engel oldu iyi olmaz derler eskilerden beri dedi bende vazgeçtim ikinci hamileliğimde aman batıl inanç deyip 7 aylık hamileykn kestirdim batıl mıdır değilmidir gerçekten bilemem ama 9 ay beklediğim oğlumu çok erkenden kaybettim 8 ay olcak canım ciğerim hala yanıyor şimdi acaba diyorum keşke diyorum tabi herşeyi yüce rabbim bilir o bu mana ama bu hamileliğimde batıl da olsa olmasada herşeyden uzak duracağım rabbim karnımdaki bebeğimi bağışlasın inş..

Günaydın kuzular hepinize...2gün aradan sonra döndüm aranıza...laurana benimde saçım şuan belimde canım ve aldığımız proteinler daha çok saça gidiiyormuş ve bebeğe saçtan pek sıra kalmıyormuş kestir dediler bana bende o yüzden kestirmek istiyorum ve de saç diplerim çok kaşınmaya başaldı hamiş kaldığımdan beri ve de dökülüyor fena dün bebe şampunaı aldım birazdan inş onunla duş alacağım bakalım inş ii gelir...

ya ne dicemi bilemiyorum şimdi ve çok iyi anlıyorum güzelim seni acaba diyorsun,o zaman ben de bir kez daha düşüneyim....rabbim şimdiki bebeğini sana bağışlasın bir daha seni evladınla imtihan etmesin offf çok zor yaaa((

geçmiş konularda da facebook olayından bahsetmişsinz hep bende o konuya değinmek istiyordum 2014 şubat anneleri diye bi sayfa açılmış aslında ama çok aktif değil 2 kişi mi ne var henüz oraya katılıp muhabbeti arttırabiliriz...

Canım sen paçoz görmemişsin bu ne güzellik böyle.... illa de kestireyim dersen bence az uçlarından kısaltıp kat attırıver bir hareket gelir. fikrimce ya iyice kızacık kestirmeli ya da toplanabilir boyutta. yoksa oradan buradan toparlanamayan saçlar insanı bu sıcaklarda çileden çıkarabilir.

işyerimde fotoğraf ekleme ihtimalim hiç yoooookkk.

yaa saç ve tırnağa aynı proteinler gidiyor diye biliyorum....ya bu arada ben şimdi kustum dün de tüm yediklerimi kustum yani gündür besinsizim ve folik asit alamıyorum(( çünkü içtiim andan dk sonra kusuyorum napcam ben yaaa((((((((((((

peki ben beyazlarımı napım offf saç uclarım sarı,yukarısı kahve,dıbı koyu kestane en beyazlısından....(((((

amin rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın çok ama çok zor bir imtihanmış bu dünya için rabbim her annenin evladını bağışlasın anneleri evlatsız evlatlarıda annesiz bırakmasın

ayyy canımm yaaa o senin güzelliğin yoksa güzel görmesem kendimi birşey zannederim:)))) evet toplanmayacak kısalık insanı çileden çıkarır bencede olmadı biraz uçlardan sonrada kat verdireyim biraz model değişikliği yapimm bare...haftasonu nasipse giderim kuaföre çünkü şu gündür ne yiyorsam 5dk kalıyor midede

canım geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer, ya gerçekten kötü birşey miş kusmak geçen ilk defa başıma geldi ve hiç iyi değildi

hiçbişey yemesen bile süt içmye canım yaa mideni rahatlatır hem bende haplar midemi çok etkilemesin diye sütle içiyorum kimi zaman...yiyebilir misin bilmiyorum ama fındık ceviz badem yemeye çlış şuan en çok onlara ihtiyaç var...valla canım çok da yardımcı olamıorum maalesef yaşayan arkadaşlar daha ii tavsiyelerde bulunurlar sanırım...

peki ben beyazlarımı napım offf saç uclarım sarı,yukarısı kahve,dıbı koyu kestane en beyazlısından....(((((

kıs bende de beyaz var ama fotodan çok çıkmamış....hadi hatunlaaar sizler de çekin fotolarınızı da tanıyalım birbirimizi meraklı hatunum napim yaaa yay burcuyum ne de olsa:) çok isterdim evladım da aralık da doğsun benim burcumdan olsun ama kova olacak neyse oğlak olmasından iyidir:)

hoşgeldin canım Nerelerdesin 2 gündür iyisinizdir insallah

benim albümde bir sürü resimlerim var kızlar

karnı çıkan var mı ya yoksa bir tek ben miyim hala çıkamayan

canım geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer, ya gerçekten kötü birşey miş kusmak geçen ilk defa başıma geldi ve hiç iyi değildi

dimiiii((( sen rahatım diyordun nazar değdirdik galibam:))) insanı yoruyor kusmak ama ben mide yanmasındansa kusmaya razıyım....yanmak daha betermiş onu anladım....akşam eşime söyleyimde fındık,badem alsın bana:) üstüne de bal dökeyim sonra kaymak felan sonra düz duvar:)

sütten nefret etmeme rağmen deneyecem canım umarım işe yarar napim ilaç niyetine içicem...dün progestanı bile içemedim

ben yarin eve gittimde kooycam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…