- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ya benim bildiğim hamilelik göbeği bu aylarda çıkmaz....hani iç karnının geniş olmasıyla alakalı bir durum galiba...anneme çektiysem 5.ayda belli olur anca benimkibebeğimin keyfi iyidir heralde beni bu kadar keyifsiz bıraktığına göre:))) çarşamba gitcem doktora kontrole bakalım ne diyecek....
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?
selam kıslar nasılsınız bugün?
valla canım benimde yok birşeyim yani göbeğim var ama yavrumdan değil benim şahsıma ait malesef
işte nasıl olsun ne ararsan var:) kusan mı dersin,midesi yanan mı yoksa başı dönen mi:)))) yoksa bu üçlüyü bir arada yaşayan mı:)))) çok şükür iyiyiyz yani
canım ben moova süt içiyordum hatta severek içiyordum ve onunla sevmiştim sütü ama eşim yok markası belli değil bunun deyip içirmedi...sek süt alıyor başka da marka almıyor...biraz fazla takıntılı eşim bu konuda....benim de bulantılarım başlayınca tekrar midem bulanmaya başladı sütten şimdi zorla içmeyi deneyecem artık...
Sek süt de güvenilir çünkü ben bizzat toplanma aşamalarını gördüm. Her gün alınan sütler testten geçiyor soğuk hava depoları filan. Avrupa standartları yani. Benim de evime Sek sütten başkası nadir girer. gerçi ben içemiyorum ama...
Valla bulantılarım geçti derken bugün sabah istifra ettim yine, moralim düzeldi :)
Bu arada bişey sormak istiyorum. Ben hamileliğimden beri haftada bir kez zar zor büyük tuvalete çıkıyordum. Bugün sabahtan beri 3 kere çıktım, arada bir de nefesim daralır gibi oluyor. Var mı benim gibi olan yoksa sadece ben miyim yahu?
...
hayırlısı hepimizin hakkında canım inşallah...bakalım bebişin ne kadar büyümüş
yoğun istek üzerine ben en iyisi naneli şekeri deneyeyim:)))
canım ben moova süt içiyordum hatta severek içiyordum ve onunla sevmiştim sütü ama eşim yok markası belli değil bunun deyip içirmedi...sek süt alıyor başka da marka almıyor...biraz fazla takıntılı eşim bu konuda....benim de bulantılarım başlayınca tekrar midem bulanmaya başladı sütten şimdi zorla içmeyi deneyecem artık...
Sek süt de güvenilir çünkü ben bizzat toplanma aşamalarını gördüm. Her gün alınan sütler testten geçiyor soğuk hava depoları filan. Avrupa standartları yani. Benim de evime Sek sütten başkası nadir girer. gerçi ben içemiyorum ama...
ya ben moovayı denemek için almıştım ama çok beğenmiştim eşimde güvenmediği için pasta yap sen bununla dedi:))) sek ve pınar seviyor beyfendi hatta bana günlük cam şişede süt alıyordu ama artık içemiyorum döndük kutuyaaa
yoğun istek üzerine ben en iyisi naneli şekeri deneyeyim:)))
canım benim normalde hergün tuvalate çıkamazken hamilelikle beraber düzene girdi hergün muahhakak günde 2ye bile çıkabiliyor...bence uzun bi aradan sonra tuvalet için efor sarfetmişsin ve de sonuçta bi kayıp var vücut hemen alılmaıyo bu duruma bence sıkıntı yapacak bişey yok ama tuvalete çıkmanı sağlayacak bişiler ye canım yaa çok zor oluyodur senin için haftada 1 gitmek...
gerçekten günde 2 kere çıkabiliyomusun? valla çoğu insan kabızlık sorunu yüzünden kolay çıkamıyor sen şanslıymışsın canımama benimki gerçekten uzun bir süre ve zor oluyor. dediğin doğru olabilir vücut nereye kadar tutabilir ki.
evet yaaa bende cıkamıyorum tuvalete..haftada 2 kez anca...kayısı yıyorum ama tık yok(
gerçekten günde 2 kere çıkabiliyomusun? valla çoğu insan kabızlık sorunu yüzünden kolay çıkamıyor sen şanslıymışsın canımama benimki gerçekten uzun bir süre ve zor oluyor. dediğin doğru olabilir vücut nereye kadar tutabilir ki.
canım hamile kalmadan önce mümkünü yok çıkamıyordum ama şuan çok şükür Rabbime...ama beslenmeme çok dikkat ediyorum canım...söyleyeyim sna da bi dene bakalım...hergün en az 1 bardak süt içiyorum ve 1 kase yoğurt...bi avuç fındık badem ceviz..en az 2 tane hurma yiyorum canım pek tatlı çekmiyor ama hurmayı istiyo canım...normalde et sevmeyen bi insanım nerdeyse hergün et tavuk yada balıktan birini yiyorum...bi de vitamin folik asit ve progestan kullanıyorum...hayatımdaki büyük değişiklikler..
canım bendede aynı sorun vardı ve ben activa yoğurtları varya onlardan yemeğe başladım ve artık hergün girebiliyorum rahatlıkla..tavsiye ederim çok rahatlatıyo..
gercekten mıı...ay hemen alayım cok zor durumdayımm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?