2014 Şubat Anneleri

Kızlarr midem çok kötü:((( dün akşamdan beri ayıptır söylemesi 4 kere çıkardım, sabah bi lokma ekmek yiyim dedim büyüdü ağzımda.. Bütün gece uyumadım.. İlaç alanınız varmı emadur alsam zararı olurmu, evde de yalnızım kolumu kaldıracak halim yok, klimalı oda dışına çıkınca kötüleşiyorum çok sıcak burası:((

Merhaba, bana doktor bulantı önleyici ilaç önermiyor, ama geçen seferki hamilelikte çok fena olduğumda serum almıştım onda bulantı azaltan ilaçlar var mıydı bilmiyorum ama serum alırken kendimi iyi hissediyordum..
Açlık, halsizlik zor bende ruh gibiyim resmen enerjimi kısıtlı kullanıyorum.
Haftasonu biraz yol yaptık, yol da tuttu mafoldum resmen bugün nası işe geldim Allah biliyor.

Kızlarr midem çok kötü:((( dün akşamdan beri ayıptır söylemesi 4 kere çıkardım, sabah bi lokma ekmek yiyim dedim büyüdü ağzımda.. Bütün gece uyumadım.. İlaç alanınız varmı emadur alsam zararı olurmu, evde de yalnızım kolumu kaldıracak halim yok, klimalı oda dışına çıkınca kötüleşiyorum çok sıcak burası:((

ah ah sende bendensin arkadaşım 12.haftaya geçiyo diyolar ama yokki bi azalma:(( geçen gün çok kötüleştim artık bacaklarım titriyodu yürürken hemen işte serum taktırdım içine de metpamid kattık oooh o günü çok güzel geçirdim ama ertesi gün tekrar devam ediyor,işe yararmı emedur bilmiyorum bende dr uma sorup almayı düşünüyorum

kıs senin kaşın gözün ne güzel öyleeee:))))

kaşım dövme ama gözüm kendime ait teşekkürler :54:

kızlarrr mrb. hamileliğinzi son adetinizden kendinizmi hesaplıyosunuz ben devlet has. göre 8 şubat doğum,özel has. göre 23 şubat ,sağlık ocağıda 14 şubat dedi neden hepsi farklı ben hangini baz alıcam

sürekli gittiğin dr baz alabilirsin zaten her gittiğinde değişecektir bizim 10 şubattan 4 şubata indi:29:

Kızlar nasılsınız? Haftasonu giremedim yine bayağı muabbetler dönmüş henüz çoğunu okuyamadım :14:
Oldukça aktif ve de en bulantılı gruplardan biriyiz sanırım :) Biliyormusunuz benim arkadaş çevremde hamileler arasında böyle bulantısı olan bi ben varım, kimse anlamıyordu beni, burada tek olmadığımı görmek iyi geliyor.
Bizimki genetik sanırım annemde çoook zor hamilelikler geçirmiş, gerçi o 2. si daha hafifti demişti yani ben ama ..bilemiyorum.
Bulantıların pik yaptığı hafta 10. hafta arkadaşlar, o zamana doğru artıyor sonra inşallah düşüyor..Gerçi bilen biliyor böyle 1 gün zor. Yine de her gün hapiste gibi çentik atıyorum resmen...
Açlığın susuzluğun sonu da halsizlik, düşük tansiyon sürekli bayıldı bayılacak gibi olmaya başladım ben de gözüm kararıyor.
Geçende üzüm yedim o biraz iyi tansiyonuma aç kurtlar gibi üzüm yedim bana iyi geldi..:56:
Haydi sağlıcakla kalın hepiniz :3:

canım bende ilk hamileliğimde hep tatlı şeyler yiyodum kızım oldu kişiden kişeye göre istekler değişebilir ama allah gönlüne göre versin inş sağlıklı sıhatli :49:

ben de inanmıyorum canım tatlı hakkı ekşi ayşe muhabbetine, kayınvalidem iki hamileliğinde de limon tuzlayıp yermiş, sonuç iki erkek.. inş ben de senin gibi kız annesi olurum:)) sen ikinciyi erkek istiyorsundur, 1. kızmış ya;)

Kızlar nasılsınız? Haftasonu giremedim yine bayağı muabbetler dönmüş henüz çoğunu okuyamadım :14:
Oldukça aktif ve de en bulantılı gruplardan biriyiz sanırım :) Biliyormusunuz benim arkadaş çevremde hamileler arasında böyle bulantısı olan bi ben varım, kimse anlamıyordu beni, burada tek olmadığımı görmek iyi geliyor.
Bizimki genetik sanırım annemde çoook zor hamilelikler geçirmiş, gerçi o 2. si daha hafifti demişti yani ben ama ..bilemiyorum.
Bulantıların pik yaptığı hafta 10. hafta arkadaşlar, o zamana doğru artıyor sonra inşallah düşüyor..Gerçi bilen biliyor böyle 1 gün zor. Yine de her gün hapiste gibi çentik atıyorum resmen...
Açlığın susuzluğun sonu da halsizlik, düşük tansiyon sürekli bayıldı bayılacak gibi olmaya başladım ben de gözüm kararıyor.
Geçende üzüm yedim o biraz iyi tansiyonuma aç kurtlar gibi üzüm yedim bana iyi geldi..:56:
Haydi sağlıcakla kalın hepiniz :3:

hakikaten kimisinde bulantı kimisinde ağrı ve derken baş dönmesi hepimizin maaşallahı var. Benim etrafımda hiç 3.ayda şikayeti biten kimse yok, onları duydukça içim kararıyor. :( Susuzluk yok ama açlıktan tansiyon yerlerde, bir de benim ani tansiyon düşmesi şikayetim daha önceden de vardı, o yüzden düştüğünü hissettiğim gibi hemen ayaklarımı yukarı bir yerlere kaldırmaya çalışıyorum. Rabbim hepimize inşallah tez vakitte daha sağlıklı günler nasip etsin. (tabii ki bebişlerle beraber.)

canım bende sütten nefret ediyorum ama hamile kaldığımdan beri eşim zorla içiriyor bende bebek için içiyorum mecbur...şuan sadece a 101de satıldığını gördük hep ordan alıyoruz MOOVA diye bi süt var canım mor renkli...ben aydınlıyım ve o sütte aydının bi ilçesinden geliyor ve piyasadaki biçok süte göre daha güvenilir olduğunu biliyorum o yüzden fiyatları biraz daha yüksek hatta çok yüksekti de satış olmayınca indirmişler...işin asıl önemli kısmı o sütü daha rahat içebiliyorum sanki sütü sevmeye başladım bile sende bi dene istersen

Bana da doktorum, çay kahve kolayı içmiyoruz, bol bol süt içiyoruz filan demişti ama sütü içebilmem ne mümkün...En son organik denemiştim, bi de Moova deneyeyim. Bende de o markaya karşı bir güven oluştu ..kaşarı çok güzeldi bu arada :40:

Günaydın kuzular hepinize...2gün aradan sonra döndüm aranıza...laurana benimde saçım şuan belimde canım ve aldığımız proteinler daha çok saça gidiiyormuş ve bebeğe saçtan pek sıra kalmıyormuş kestir dediler bana bende o yüzden kestirmek istiyorum ve de saç diplerim çok kaşınmaya başaldı hamiş kaldığımdan beri ve de dökülüyor fena dün bebe şampunaı aldım birazdan inş onunla duş alacağım bakalım inş ii gelir...

Bana da eşim dahil...(pek batıl inancı yoktur) kestirme dediler ama uçlar tatil sonrası çok kötü olmutşu dayanamayıp kestirdim uçlardan, aslında hala saçım uzun ama çok mani oldular daha kısaltamadım :26: . Benim de sapır sapır dökülüyor...11.Haftadan sonra saçta dökülmeler, uzamalar dururmuş bakalım inşallah..
Şampuan için de çok formüllü olmayan hafif ürünleri deneyeceğim bende ..

Merhaba kızlar, şu down sendormu testlerimiz ne zaman yapılacak, sigorta karşılıyor mu? bilginiz var mı? şimdiden bu testlerin stresi sardı beni yaaaa :(

selam kızlar nasılsınız.. ben iki gündür azcıkta olsa kahvaltı yapabiliyorum. bulantım var ama ayaktada gezebiliyorum:9: .. inşallah artık azalmaya başlıyordur önceki gün su içmediğim için idrar yollarım mahvetti beni şimdi bulansamda yudum yudum sürekli su içmeye çalışıyorum.. kahve akıntım geçti geri gelmez inşallah.

neden sezeryan ? bebeğinin kalp atışlarını ne zaman gördün ??

canım bu benim 2. gebeliğim ilki sezeryan doğumdu oyüzden :).. bebeğin kalp atışını 6+1 de duyduk. gebeliğim 10 gün geriden gidiyor. ultrasonda 6+1 di..

kızzzz sen hangi ara hamile kaldın:1::1::1:allah sen napsınn:16:çok sevindim hadi hayırlı olsun bakalım:1::1::1:nasıl oldu aşılamamı oldun tekrar:26:

Çok teşekkür ederim canım 2 aşılama olmuştum. 2. nisanda olmuştu.. mayısta adet gördüm sonra kalmışım.. zor oldu ama tutturabildik sonunda:1: çok büyük süpriz oldu.ama tamamen silmiştim kafamdan ramazandan sonra tüp bebek için falan araştırma yapıyordum.hatta eşim yumurtlama döneminde bu günleri değerlendirelim diye ısrar ediyordu. güldüm adama:27: 2 aydır gözüne kadar sokuyo doktor tutmadıda şimdimi tutacak diye:1: sonucu elime aldığım an ilk sizlere dua ettim biran önce onlarada yaşat dedim. inşallah biran önce sizlerden de alırım güzel haberleri..halada duacınızım. sen ne yapıyosun bu arada

Son düzenleme:
Bana da eşim dahil...(pek batıl inancı yoktur) kestirme dediler ama uçlar tatil sonrası çok kötü olmutşu dayanamayıp kestirdim uçlardan, aslında hala saçım uzun ama çok mani oldular daha kısaltamadım :26: . Benim de sapır sapır dökülüyor...11.Haftadan sonra saçta dökülmeler, uzamalar dururmuş bakalım inşallah..
Şampuan için de çok formüllü olmayan hafif ürünleri deneyeceğim bende ..

Ben kızıma 2-3 aylık hamileyken kestirmiştim. benide çok uyardılar aklı kıt olurmuş vs. diye. kanamalıydım bende, birde bulantıdan zaten kalkamıyordum bakamıyordum kendime o yüzden kestirmiştim.

Merhaba kızlar, şu down sendormu testlerimiz ne zaman yapılacak, sigorta karşılıyor mu? bilginiz var mı? şimdiden bu testlerin stresi sardı beni yaaaa :(
Bizim burada devlet hastanesinde yapılmıyordu 6 sene önce.. beni tıp fakültesine sevk etmişlerdi orada yaptırmıştım devlet karşılamıştı. şuan bilmiyorum. benim dokktorumda hastaneden ayrıldı bu kez ne yapcam hiç bilmiyorum

canım hamile kalmadan önce mümkünü yok çıkamıyordum ama şuan çok şükür rabbime...ama beslenmeme çok dikkat ediyorum canım...söyleyeyim sna da bi dene bakalım...hergün en az 1 bardak süt içiyorum ve 1 kase yoğurt...bi avuç fındık badem ceviz..en az 2 tane hurma yiyorum canım pek tatlı çekmiyor ama hurmayı istiyo canım...normalde et sevmeyen bi insanım nerdeyse hergün et tavuk yada balıktan birini yiyorum...bi de vitamin folik asit ve progestan kullanıyorum...hayatımdaki büyük değişiklikler..

benim 3 gün önce kanamam geldi biraz progestanı öyle verdi bana
sende de mi kanama falan olmuştu

Back
X