2014 Şubat Anneleri

şimdi tarık beyden randevu aldım bide ona gideyim hem özlemiştim bebişimi:))

ilgili bir dr. tabiki bilemem ilerde nelerle karşılaşacağımızı,gayet açıklayıcı konuşuyor.şu an değiştirmeyi düşünmüyorum.ben de cuma gitmeyi düşünüyorum.ikili test için 12.hft.yı geçirmeden gel dedi.

Eki Görüntüle 755435 Eki Görüntüle 755436 ahanda webcamdan çekilmiş aranıyor fotolarım noolur yardım edinde güzel birşey kestireyimm:)) haa ilk fotoda size naniiik yaptııım keyifliyim biraz nedense:))))
kestirme canım boşversene bence böyle yakışmıs benimkiside bu kadar hemen hemen topluyorum sürekli yazın sıcakta zor oluyo kestirme bence sanada nanikk:)):1:
günaydın kızlar nasılsınız bu gün işe gitmedim hemen aranıza katılayım dedim,
işe gitmemek ne kadar güzel bişey bende kaçtım geldim cok sıcak valla dolanamadım midem zaten kötü ii yapmıssın canım şu 6 aylık yasa cıksın hemen kullancam zaten hiç uzatmıcam:)
geldim tekrar ama çok fena midem,kusacak gibiyim:(((( yeteer doğurmak istiyorum:)))
hoşgeldin lau..off msj dada yazmıştım benim mide zaten bitmiş durumda simdi bişeyler yemek istoyorum almıyo ya bebe ne yapıyo içerde bilmiyom ne yiyo ne içiyosa:):16:

kıslar ya dün eşim kırmızı en sevdiğim koltuğumun üstüne japon yapıtırıcısı döktü agadım resmen daha evleneli 2 sene oldu nazarlık gibi duruyor orada :)asetonla denedim olmadı gidelim tekrar alalım diyo delimi ne tamam dedim tabi zarfladım onu işin şakası nasıl cıkacak yoksa öylece kalıcakmı şimdi beyaz duruyo dökülen yer off ya aklıma geldi yine :(((:27:

Kizlar doktordan geliyorum .2 haftadir acayip mide agrim vardi.bakti ultrasyonda cok gazim varmis.bebek bile zor gorundu.aranizda gazi olan varmi.napicam bilemiyorum hep siskinlik sanki 6 aylik gebeyim.

Kizlar doktordan geliyorum .2 haftadir acayip mide agrim vardi.bakti ultrasyonda cok gazim varmis.bebek bile zor gorundu.aranizda gazi olan varmi.napicam bilemiyorum hep siskinlik sanki 6 aylik gebeyim.

Aynen bende de çok gaz var. Gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum ama yine oluyor. Karnım kocaman mutlu oluyorum sanki bebeişim büyümüşte karnım çıkmış gibi :)

bendede oluyo canım hamilelikte normal sanırsam bazen cok zorluyo ama soda içiyorum rahatlamaya calışıyorum bide tatlı elma yagı sürüyorum karnıma bi forumda okumuştum ii geliyo hemen etkisini göstermiyo ama rahatlatıyo sonra:16:

$IMG-20130708-WA0000.webp$IMG-20130708-WA0001.webp

bizim bebitonun son cicileri

ay allahım yapappim ne ciciler kuzum erken değilmi daha bende cok hevesleniyorum ama almıyorum gecen bi önlük gördüm baktım dokundum ama almadım:)cok güzeller güle güle giydirirsin inşallah:16:

öyle yada böyle alınacak zaten bizimkinin cinsiyeti belli olsun asıl o zaman bol bol alırım sanırım :1::1:
kendime giydirmezsem teyzeme veririm diye genelde unısex alıyorum erkeğin de kızın da giyeceği şeyler :34: biberon falan aldım :16:
uyguna hoşuma giden bişeyler oldu mu alıyorum hemen.

Aynen bende de çok gaz var. Gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum ama yine oluyor. Karnım kocaman mutlu oluyorum sanki bebeişim büyümüşte karnım çıkmış gibi :)

benim de aynı dediğiniz gibi kocaman karnım oldu, sedef avcı da (manken-oyuncu olan) biliyorsunuzdur belki 7 aylık hamile, geçenlerde plajda fotoğrafını gördüm benim karnım onunkinden büyük sanki:)

yaaaa... biz de geleliiiiimmm... masamda bu mide ağrısıyla oturmak bir işkence... :(

canım seni çok iyi anlıyorum bu halde işe gitmek çok zor birde sürekli uyku halindesiniz sabah kalkması çok zor oluyor

geldim tekrar ama çok fena midem,kusacak gibiyim:(((( yeteer doğurmak istiyorum:)))

canım geçmiş olsun ama doğurmak için biraz erken değil dur daha dayanmamız gereken zaman var hem doğurmak o kadar kolay değil canım

maşallah çok güzeller canım allah iyi zamanlarda giydirmeyi nasip etsin inşallah

malatyada zehra kuzu nasıl denediniz mi hiç ?park hos.da
yok canım.gittiğim dr.lar ismail evren,sevgide çiğdem hanım,hayatta irem hanım,sürekli gittiğim gözde tarık g.gül.benim hastaneyi sevmem de önemli.2. doğumu park h.da yaptım,çok hoşlanmadım çocuk dr.dan.ilkinde (malatya has.)hep çocuk dr.u kontrole geliyordu,park h.da giriş yapın aşağıya dr.a inin dediler.

öyle yada böyle alınacak zaten bizimkinin cinsiyeti belli olsun asıl o zaman bol bol alırım sanırım :1::1:
kendime giydirmezsem teyzeme veririm diye genelde unısex alıyorum erkeğin de kızın da giyeceği şeyler :34: biberon falan aldım :16:
uyguna hoşuma giden bişeyler oldu mu alıyorum hemen.
biberenmu aldın kıs bi an utandım kendimden bende bi önlük alayım bari yawruma yazık ay kıyamam bak heveslendım şimdi:):16:

Back
X