2014 Şubat Anneleri

canm n yaptın gittınmı doktora ben lokmana gittım bugun herşey yolundaydı doktorumu seviyorum hastaneyi sevmiyorum devletede girisimi yaptırcam n olur n olmaz

haftaya gitcem canım benimde kafam karıştı ya 2 li test zamanı geliyo devlet 2 li testi karşılamıyomuş galiba bilmiyorum hangi hastaneye gitçem lokman çok kalabalık sıra beklerken doğurur insan orda sıkıntıya gelemiyom ben bide bizim burası hastanelere uzak kalıyo bu gidişle evi taşıcam galiba :)))

şu vucutta bi alışamadı gitti yaw artık bebişle yaşamayı ögrenmeli yakamızı bırakmalı ne cektiriyo bize yaw :)

aynen benimkide acıkarak tepki veriyo

araögünle sık sık yemen lazım datlım 3 ögün deil yanı 6 ögün mesela ara ögünlerde yogurt meyve gibi :)

araöğünlerinde aralarında yiyorum cnaım o kadar yani bi elim mutfakta

Anne olmak 'Hiç' ken 'Hep' olmakmış meğer.. Çoğalmakmış durmadan.. Dünyaya meydan okumakmış...
Anne olmak meğer; kor ateşlerde üşümesi,karakışlarda buz kesmesiymiş yüreğin.. Anne olmak,Hep'Ben' derken artık;'O' 'illa O' demesiymiş..

Eki Görüntüle 757284

Selam kizlaar, nasilsiniz bklm?? Ay ben bugun yine fenalardaydim ise gittim bi sey yapamadim eve gerigeldim patrona da durumu aciklamak zorunda kaldim, Allahim korusun ins bebislerimizii...

Günaydın herkese, nasılsınız ben sabah mide ağrısıyla kalktım. Sanırım mieyi aç bırakmamam gerekiyor.
Sizler nasılsınız , herşey yolundamı ?

herkese günaydınnn... Maşallah gece parmaklar çalışmış, sayfalar dolmuş. :) Facebook'taki gruba da yeni arkadaşlar eklenmiş, kızlar hızınıza yetişmek hiç kolay değil. Herkesler iyi mi bakıyım...

Günaydın herkese, nasılsınız ben sabah mide ağrısıyla kalktım. Sanırım mieyi aç bırakmamam gerekiyor.

Canım benim mide ağrısı standarta bağladığı için artık sanırım onunla yaşamaya alıştım. Ağrısız uyandığım ilk sabah büyük bir boşluk hissedeceğim gibime geliyor. mideyi aç bırakma, tuzlu leblebi bana zaman zaman iyi gelebiliyor aklında olsun.

Günaydın herkese...facebook olayı nasll olacak arkadaşlar o kadar çok sayfa var ki okuyamadım hepsini biri yanıtlayabilirse sevinrim:)

Günaydın arkadaşlar...

Dün ben izinliydim giremedim nasılsınız pazartesiden bu yana

Hepinize günaydın kızlar...

vallahi face olayını bende anlamadım 2 arkadaşada mesaj attım özelden face adresimi ama grup falan yok eklendiğim... secdel ve spedy gonzales ilgileniyodu... bilemiyorum... eklenen varsa bana grubun adını söleseler ben kendim katılma isteğide yollarım aslında faceten...

yada link paylaşsalar biz katılırız gruba...birisinden bi ses çıkar umarım..

Faceten grup mu açılmış

arkadaslar günaydın,
dün yazmısıtım ama yine arkalarda kaldı tabi:) facebook grubumuz kapalı(gizli) oldugu için link veremiyoruz. Adım Seda Erbiçer Özcan. Facebooktan ekleme talebi gönderirseniz bana sizi gruba ekleyebilirim arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…