canm n yaptın gittınmı doktora ben lokmana gittım bugun herşey yolundaydı doktorumu seviyorum hastaneyi sevmiyorum devletede girisimi yaptırcam n olur n olmaz
şu vucutta bi alışamadı gitti yaw artık bebişle yaşamayı ögrenmeli yakamızı bırakmalı ne cektiriyo bize yaw :)
araögünle sık sık yemen lazım datlım 3 ögün deil yanı 6 ögün mesela ara ögünlerde yogurt meyve gibi :)
Günaydın herkese, nasılsınız ben sabah mide ağrısıyla kalktım. Sanırım mieyi aç bırakmamam gerekiyor.
Sizler nasılsınız , herşey yolundamı ?
Günaydın herkese...facebook olayı nasll olacak arkadaşlar o kadar çok sayfa var ki okuyamadım hepsini biri yanıtlayabilirse sevinrim:)
Canım benim mide ağrısı standarta bağladığı için artık sanırım onunla yaşamaya alıştım. Ağrısız uyandığım ilk sabah büyük bir boşluk hissedeceğim gibime geliyor. mideyi aç bırakma, tuzlu leblebi bana zaman zaman iyi gelebiliyor aklında olsun.
herkese günaydınnn... Maşallah gece parmaklar çalışmış, sayfalar dolmuş. :) Facebook'taki gruba da yeni arkadaşlar eklenmiş, kızlar hızınıza yetişmek hiç kolay değil. Herkesler iyi mi bakıyım...
Günaydın herkese, nasılsınız ben sabah mide ağrısıyla kalktım. Sanırım mieyi aç bırakmamam gerekiyor.
Sizler nasılsınız , herşey yolundamı ?
Günaydın arkadaşlar...
Dün ben izinliydim giremedim nasılsınız pazartesiden bu yana
vallahi face olayını bende anlamadım 2 arkadaşada mesaj attım özelden face adresimi ama grup falan yok eklendiğim... secdel ve spedy gonzales ilgileniyodu... bilemiyorum... eklenen varsa bana grubun adını söleseler ben kendim katılma isteğide yollarım aslında faceten...
vallahi face olayını bende anlamadım 2 arkadaşada mesaj attım özelden face adresimi ama grup falan yok eklendiğim... secdel ve spedy gonzales ilgileniyodu... bilemiyorum... eklenen varsa bana grubun adını söleseler ben kendim katılma isteğide yollarım aslında faceten...
Faceten grup mu açılmış
evet canım geçmişte yazıyo dün konuşulmuş sanırım ama çook sayfa var kimisini okudum kimisi kaldı tam olarak anlayamadım nasıl katılcaz kim ilgilenio vs..
arkadaslar günaydın,
dün yazmısıtım ama yine arkalarda kaldı tabi:) facebook grubumuz kapalı(gizli) oldugu için link veremiyoruz. Adım Seda Erbiçer Özcan. Facebooktan ekleme talebi gönderirseniz bana sizi gruba ekleyebilirim arkadaslar.
ekliyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?