canım ismin neydi
gamze odabaşı canımm ortak bi arkadaşımız bile çıktı...
canım benim normal tansiyon 12/8 olmalı ama sınır büyük 14 küçük 9 yani bunlardan yüksek olmamalı .8/5 biraz düsük ama bence sorun yok cünkü bizde nst cekerken hamilelerin tansiyon bakyoduk genelde o civar tansiyonlar.ama 15 cıkanları takip etyoduk.yüksek olmasından iyi canım bence sorun yok 9/6 iyi
bu çok iyi olmuş :) hayırlı olsun yeni gurubumuzarkadaslar günaydın,
dün yazmısıtım ama yine arkalarda kaldı tabi:) facebook grubumuz kapalı(gizli) oldugu için link veremiyoruz. Adım Seda Erbiçer Özcan. Facebooktan ekleme talebi gönderirseniz bana sizi gruba ekleyebilirim arkadaslar.
selam hatunlar maşallah döktürmüşsünüz:))) ben de yavrumu görmekten geliyorum...çok şükür herşey yolundaymış,kanama alanımda kurumuş ilaca gerek yok dedi:))) ayyy inşallah böyle devam eder yarabbim cümlemizinki....
bu arada benden habersiz face grubu kurdunuz haaa aşkolsuun...neyse ben yine de burada takılmaya devam etcem mubarek faceye girdiğim an tüm öğrencilerim 10 taraftan yazıyorlar yetişemiyorum:)
günaydınnnnnnn
kasık ağrım var bi kaç gündür bugün yine var acaba ayaklarımı mı üşüttüm ki :26: size de oluyo mu kızlar? bi de karnım dün birden çıktı eşim de diyoki hemen erkek olucak bu çocuk :18: ben kız istiyorum diye beni gıcık ediyosizin de var mı göbüşünüz tartıya çıktım daha 1,5 kilo almışım iyi demi :26:
selam hatunlar maşallah döktürmüşsünüz:))) ben de yavrumu görmekten geliyorum...çok şükür herşey yolundaymış,kanama alanımda kurumuş ilaca gerek yok dedi:))) ayyy inşallah böyle devam eder yarabbim cümlemizinki....
bu arada benden habersiz face grubu kurdunuz haaa aşkolsuun...neyse ben yine de burada takılmaya devam etcem mubarek faceye girdiğim an tüm öğrencilerim 10 taraftan yazıyorlar yetişemiyorum:)
tansiyondan bende muzdaribim, doktorlar hemşierler hep yüksek olmasından iyi sorun yok desede ben düştü düşecek gibi hissediyorum kendimi...hele 5e düştü mü küçük yıkılma noktasnda oluyorumbenim normalde de düşüktür üzerine hamilelikte daha düşük oluyor, ayranı da içim almıyor bi nebze de olsa üzümde çare buldum gibi...üzüm yiyince sanki biraz canlanıyorum bak şimdide sol gözüm seyiriyor :44: Deliye dönmek an meselesi
Ya bugün sabah çok parfümlü kişilere denk geldim fena oldum fenaaaa alt üst oldum resmen, halen toparlanamadım sabah işe giderken servise binenlerden birisi baya bol parfüm sürmüştü of yaniiihiç kaldıramıyorum...Yanımda sıksa sıkma derim de evden çıkarken sıkana da birşey diyemem ki.Neyse dayanalım ..Allah güç versin hepimize
herkes face e gitmiş bende gruba eklenmek istiyorum mesaj attım ama ekleyen olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?