. Canım afiyet bal şeker olsunda. Kokoreç hamilelikte sağlıklı olurmuki?selam canlar
ben dün saglık ocana gitmiştim kan vermiştim bugünde gittim hem sonucualdım hemde idrarda bişi varmı diye baktı hemşire idrarda bişi yok ama kanın düşük dedi hamilelikte ilerledikçe dahada düşer yiceklerinle ayarlamaya calış dedi ... bu kadar yiyorum hala düşükse nabmam lazımmki bilemedim artık doktora gidince sorarım onuda:44:
dün tansiyonum 8-5 çıkmış bugün gene ölçtürdüm 9-6 çıktı düşük geldi bana ama düne göre daha iyi dedi hami,lelikte tansiyonlar düşer dediama bence çok düşük siizn tansiyonalr nasıl kendimi kötü hissetmiyorum aslında çabuk yoruluyorum sadece ama yemem içmem güzel çok şükür
hatta dün gece yarım ekmek kokoreç yedim saat 2dekocamda böle baktı kaldı nasıl yedim bilmiyorum bütün gece karnımı koycak yer bulamadım ama kocaman oldum sanki bida gece yimicem çok:26:
ama açlıktanda uyuyamıyorum ben
. Canım afiyet bal şeker olsunda. Kokoreç hamilelikte sağlıklı olurmuki?
aynen yaa kokorec yenır mı kı? canım kumpır ıstyo ama ne yapsam :))
akşama ne yemek yapyonuz bakım:)
ii canım n olsun bugun bebişlerini görenler oldu bende dahil buna forum da herşey yolunda izinli oldugum için bugun bide bebişi gördüm keyfim yerinde epey cok dolandım forumda rekor kırdım diyebilrim:)bu ara facede sayfa actık anneler olarak guruba katılabilirsin speedy e msj atıyosun eklıyo seni:)kızlar işte yoruluyorum zaten, koştur koştur size geliyorum anam oku oku bitmiyor ki birşeyler yazayım, sonunda bitirdim, nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bebişleriniz nasıl,
kızlar işte yoruluyorum zaten, koştur koştur size geliyorum anam oku oku bitmiyor ki birşeyler yazayım, sonunda bitirdim, nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bebişleriniz nasıl,
ii canım n olsun bugun bebişlerini görenler oldu bende dahil buna forum da herşey yolunda izinli oldugum için bugun bide bebişi gördüm keyfim yerinde epey cok dolandım forumda rekor kırdım diyebilrim:)bu ara facede sayfa actık anneler olarak guruba katılabilirsin speedy e msj atıyosun eklıyo seni:)
özel msj atma yeri var profilinde hem senin hem onun hangisinden yazmak istersen oradan atabiirsin canım.aman herkez iyi olsunda bir gün girmedim ne çok şey değişmiş canım, buradan mı msj atıyorum orayı anlamadım tam canım
eger buzluktan kıymayı çıkarıp yaptıysan köfteyi tekrar koyma canım yok yeni aldıysan fazlaysa dondurucuya koy ben hep oyle yapıyorum hazır oluyo ama fazla bekletmeden tüket ama ilk dediğim gibiyse alta koy kalanını yarın yap çözülen et tekrar dondurulamaz canım:)kızceelerr bsy sorcam ayıptr demesı köfte yogurdum fzla olmus hepsını pişiremem kalanını dolaba falan koysam olur mu? yada ne yapayım
özel msj atma yeri var profilinde hem senin hem onun hangisinden yazmak istersen oradan atabiirsin canım.
eger buzluktan kıymayı çıkarıp yaptıysan köfteyi tekrar koyma canım yok yeni aldıysan fazlaysa dondurucuya koy ben hep oyle yapıyorum hazır oluyo ama fazla bekletmeden tüket ama ilk dediğim gibiyse alta koy kalanını yarın yap çözülen et tekrar dondurulamaz canım:)
1 günden bişey olmaz en üste kahvaltılık yer varsa oraya koy yarında pişir hemen canımmaalesef yogurdum ama fazla geldı...dolapta asagı koysam 1 gune bozulmaz demı..hanı saglıklı olmaz dyee sordum
aynen yaa kokorec yenır mı kı? canım kumpır ıstyo ama ne yapsam :))
ıyıyıyz cok sukur canım sen nasılsın...
bence yemek isimleri yazmayın sonuçta hamilelerle muhatap oluyoruz canları çeken olur valla
iyi canım ne olsun aynı devam ediyoruz yavrumla sabah işe git akşam gel eve yemekti falan derken gün bitmiş işte arada fırsat bulduktça da uyuyoruz yavrumla, az önce de uyaya kalmışım ondan yazamadım canım
bence de canım katılıyorum sana, can bu çeker milletin dediği gibi biz artık iki canlıyız
canm n yaptın gittınmı doktora ben lokmana gittım bugun herşey yolundaydı doktorumu seviyorum hastaneyi sevmiyorum devletede girisimi yaptırcam n olur n olmazbence yemek isimleri yazmayın sonuçta hamilelerle muhatap oluyoruz canları çeken olur valla
tansiyonlarını biliyosanız yazar mısınız kıslar benimki çok düşükse yarın doktorumu arıcam psikolojik midir nedir kafamı kaldıramıyorum yadün 8-5 bugün 9-6 çıktı tansiyonum
benim tansiyonumu hiç olçmüyolar bide o kadar para veriyoztansiyonlarını biliyosanız yazar mısınız kıslar benimki çok düşükse yarın doktorumu arıcam psikolojik midir nedir kafamı kaldıramıyorum yadün 8-5 bugün 9-6 çıktı tansiyonum
benim tansiyonumu hiç olçmüyolar bide o kadar para veriyozbilmiyorumki canım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?