Eki Görüntüle 758009 Eki Görüntüle 758008 işte kızlar bu bebeğimin bugünkü görüntüleriii:)
kız 3boyutluda varmış benimki niye yokcok tatlı yaaaaaa tipini sevsinler onun.. dik kız bide :)
çok şeker yaa ben 3 boyutlu resimlere hasta oldum bende istiyom bebişimin vesikalık resmini böyle:)Eki Görüntüle 758009 Eki Görüntüle 758008 işte kızlar bu bebeğimin bugünkü görüntüleriii:)
canım benim biraz azaldı haftalarımız yakın bende süreklı bulantı vardı kusamıyordum ilk dün kustum rahatladım daha ii bugun bulantım fazla yok ama sana şunu şöyleyim bulantı azalınca kendini direk yemeye veriyosun doldurdum mideyi o rahaysız ediyo şimdide:)kızlar ya benim mide bulantılarım daha geçmedi geçen var mı? of bitsin artık şu bulantılar
bilmem valla bana 3 boyutlu verdi herhalde yeniyim diye:))))) sen nasıl olsa garanti hastasın:))))))) çok sevimlii yaaa:)
çok şeker yaa ben 3 boyutlu resimlere hasta oldum bende istiyom bebişimin vesikalık resmini böyle:)
Eki Görüntüle 758009 Eki Görüntüle 758008 işte kızlar bu bebeğimin bugünkü görüntüleriii:)
canım benim biraz azaldı haftalarımız yakın bende süreklı bulantı vardı kusamıyordum ilk dün kustum rahatladım daha ii bugun bulantım fazla yok ama sana şunu şöyleyim bulantı azalınca kendini direk yemeye veriyosun doldurdum mideyi o rahaysız ediyo şimdide:)
sen çini ferah tut inşallah kötü bişey cıkmaz canım faceye gelsene nıye gelmıyosun kapalı grup kımse görmez senievet yaaa vesikalık gibi ben de ilk defa böyle net gördüm çok şükür verdi elime doktor:))) ama yarın tahlil yaptırcam tiroidim düşük çıkmıştı tekrar bakcaklar,tırsmıyor değilim hanii((
seni çok ii anlıyorum canım 20 gundur bende öyleydim evde bir tas corba yapamadım düşün yani mutfağa giremiyodum geceleri ne olcak benım bu halım diye konuşuyormusum wc ye kalktıgımdabende kusamıyorum zaten o insanı dahada kötü yapıyor. inşallah canım dediğin gibi biran öncegeçer vallahi önüme ne gelirse yiyecem
hımm yumurtadan yani anladım canım bende katkılı diye sandım ama ben yiyorum öyle sıkıp yerim herelde bazıları baya dikkat ediyo deterjanlarına şampuanlarına burda okudukça tuhaf oluyorum ben bitek diş fırçamın ve macunumu anwaydan alıyorum dogal diger herşey anormal sanırımzaten sorun orda canım mayonezde çiğ yumurta olması.. o yüzden yasak evde de yapsak hazır da alsak yumurtası çiğ oluyo
aa ne güzel bilirim oralarını benm arkadaşlarım var oralarda meşeli cami var onun altında annemler botaniğe yakın oturuyolar bursann yerlisimisin biz harmancıklıyız dedelerim falan var bende gönül hanımı duydum arkadaşlarımdan giden memnun orası olur bayramdan sonra gidip kayıt yaptırayım bari belli olmaz belki bursada olur doğum tedbirimi alayım son zaman hastane aramak zorunda kalmayayım
nasılsınız kızlar geçmişi pek okuyamadım bakıcam dr gittim bebeğimi gördüm iyiydi çok şükürbugün kızımın doğum günü iftar sonrası kutlayacağız
canım merak ettim seni, cok dua ettim sağlıklı kalsın biri bari diye.. çok sevindim duruma.. kendini özletme bu kadar.. zaten eskilerden pek giren yokherkes tatilde sanırım.. sende kib
meraba canım iyidir çok şükür bebeğini görmüşsün ne güzel bende çok özledim miniğimi kızın kaç yaşına giriyor yeni yaşı kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?