2014 Şubat Anneleri

Tadını çıkart keyfine bak

bende yiyorum ya 400 gr almışım karnım davul gibi çok gaz yapıyo ama balık yiyemiyorum ilacınıda kullanmak istemiyorum sen balık yiyebiliyomusunn

Tadını çıkart keyfine bak

insan korkuyo ben anneme çekmişim galiba bu arada abimin eşide hamileymiş 2 hafta var aramızda onunda ilk annemlerle aynı apartmnda kalıyolar ben ankaradayım onlar bursada off çok kafama takılıyo doğumumu burdamı yapsam bursadamı karar veremedim benm kaynanada yaşlı gelmez doğuma annemde hangimize bakcak annemlerdede zor olcak evimden uzakta eşimden uzak kalmak istemiyom 3 ay bursada kalmm gerekiyo şimdiden bunları düşünyorum yavvv şimdi bursada olursa doğum orda hangi hastaneye gitçemmm yardımmm kafayı yicem ya düşünmektennnnn

selam arkadaşlar 10 haftalık hamileyim benim mide yanmam fazla.sizler naptının önlemek için.çok halsizim bide 1 buçuk yaşında kızım var hiç durmuyor oda çok yoruyor.

bende yiyorum ya 400 gr almışım karnım davul gibi çok gaz yapıyo ama balık yiyemiyorum ilacınıda kullanmak istemiyorum sen balık yiyebiliyomusunn

2 kere yedim hatta cok cnaım istiyo ama pazara gelmiyo büyük marketlere gidip almak lazım yemedigim yok çok şükür hatta geçen gece saat 2de yarım ekmek kokoreç yedim sakınmıyorum yediklerimi ne bulursam bitek gazlı içicek içirmiyo eşim nasılda canım kolaaaaaaaaaaaaaaaaaa çekiyo bi bilsen

ben hatime gitiyorum kızlar gelirim gene

ben bursadayım canım
doktor konusunda yardımcı olmaya calışırım istersen

ben bursadayım canım
doktor konusunda yardımcı olmaya calışırım istersen

sağol canım bursann neresinde oturuyosun bursada olursa arkadaşlarım hep baharda yaptılar doğumlarını çok ilgileniyolarmış büyük ihtimal orda olur ama ben evimde olmak istiyorumm eşim bursada kalamazki bebeğin kırkı çıkmadan yolculuk yapılıyomu bileen varmı 6 7 saat falan sürüyo

selam arkadaşlar 10 haftalık hamileyim benim mide yanmam fazla.sizler naptının önlemek için.çok halsizim bide 1 buçuk yaşında kızım var hiç durmuyor oda çok yoruyor.

Mide yanmasına hamilelerin de kullanabileceği ilaçlar var, doktoruna sor bir araştır cnm.
Bende de var yanma, yanma yoksa bulanma o da yoksa direk çıkartma işi oluyor zaten oyoyoyoyoy

hareketlerini izleyen arkadaşlar kaçıncı haftada gittiniz kaçıncı haftada hareket ediyor..

Ben 11+2 de ikili test için gittim pazartesi günü. En son bundan 15 gün önce gitmiştim, 15 günde o kadar büyümüş ki :) ve çok hareketliydi, doktor ne yedirdin buna sabah annesi uçuyo dedi :) Kıza benziyomuş ama daha çok erken kendimi hazırlamıyorum :) İnşallah Allah hepimize tekmelerini de hissetmeyi nasip eder :)

Ben 11+4 üm canım. Benim de öyle aşırı bulantım hiç olmadı. Pazartesi gördüm bebeğimi, maşallah doktor çok sağlıklı gözüktüğünü söyledi. Benim sabah uyandığımda ve aç kaldığımda biraz bulantım oluyor ama bir şeyler yeyince geçiyor. Endişelenme, şanslısın bence :)

bugün hiç karnım acıkmıyo midem bulanmıyor off çok panik oldum bugün 9+5 teyiz bişi olmaz artık ona demi midem bulansın istiyorum bi günde biter mi mide bulantısı

Mide yanmasına hamilelerin de kullanabileceği ilaçlar var, doktoruna sor bir araştır cnm.
Bende de var yanma, yanma yoksa bulanma o da yoksa direk çıkartma işi oluyor zaten oyoyoyoyoy

doktorum yazdı birtane ama bi faydası olmadı.2 hafta sonra yine gidecem ikili test için o zamna kadar geçmezse yine farklı bişeyler yazar herhalde.

merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.ALLAH razı olsun inşallah.hepimiz yavrumuzu sağlıcakla kucağımıza alırız.ben bi kaç gündür kötüydüm ve sanki burda hep yazmakta bu hali körüklüyor gibi geldi bana ayrıca çok kötü migren krizi yaşadım gelemedim çok teşekkür ederim beni merak eden ve soran kader arkadaşlrım her şey gönlünüzce olsun

sevindim iyi olmana merak etmiştim çok... şükürki geldin.. arada kötüde olsanız yazın kızlar insan kuruyo kafasında yaw

nihayet senden haber almaktan çok mutlu oldum canım. insan alışıyor ve merak ediyor....

merhaba kızlar nasılsınız bugün kızım uyuyor bende yemek koydum pişiyor bu akşam bari yemek pişsin evde eşim ben kahvaltılıkla daha mutluyum desede yazık adama sıcak bişey girsin boğazına..
bu arada canım aşırı salam istiyor söylemesi ayıptır ama hamilelerin yemesi sakıncalı çiğ diye tabi yinede dinlemedim 3 gündür çok yiyorum allaha emanet ne diyim

kızlar dün doktorum ara ara oruç tutabilirsin dedi o yüzen bugün denemk istedim ama fenalardayım...aksi gibi de 8de uyandım bi türlü gelmedi uykum...çok zor geçiyor yaa hayırlısı bakalım...

kızlar dün doktorum ara ara oruç tutabilirsin dedi o yüzen bugün denemk istedim ama fenalardayım...aksi gibi de 8de uyandım bi türlü gelmedi uykum...çok zor geçiyor yaa hayırlısı bakalım...

cok şaşırdım drlar çok karşı oruca ama allah kabul etsin cnm eminim kolay olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…