Tadını çıkart keyfine bakslm kızlar ya benim hiç bulantım kusmam yok 10. uncu haftaya giriyorum bu hafta başında biraz başım dönüyodu o kadar acaba normalmi doktorada haftaya gitcem doktora söylediğimde normal dedi ama burdaki arkadaşlar bulantıdan kendilerinden geçiyolar bebeğimde bi sorunmu var acaba korkmaya başladımm
bende yiyorum ya 400 gr almışım karnım davul gibi çok gaz yapıyo ama balık yiyemiyorum ilacınıda kullanmak istemiyorum sen balık yiyebiliyomusunnyawyumm hg seni topiğin en pinpirikli annesi ilan ediyorumne çok doktora gidiyosun sen kız iyimiş bebegin sevindim bende bidahaki cumayı iple çekiyorum hareket ediyo diyosunuz ya en son gidenler ölüyorum emeraktan en son kalbini gördüm böle pıt pıt hareket ederken kendinin de hareket ettigini görsem cok sevinirim eminim eşimde çok heycanlı ilkinde dedima t kendini gir doktorun yanına snede gör ne görcem felan diyodu kızar filan şimdi benden önce giriyo odaya
herkez kilo verdim diyo burda bende 58dim ilk 3. haftada 56,5 olmuştum 9.haftada gecen gün saglık ocanda 56 cıktım hemde bu kadar yememe ragmen kilo vermişim ilk aylarda kilo alınmaz ama almamaya calış cnaım sonra zaten çoooooooooooooooooook alıcazbelki çok zayıfsan ondan almışsındır kaç kilosun ki:44:
4 kilomusendemi zayıftın ki:44: bu arada bu haberin yayılmasına şaşırma ben kime söyleme dediysem söylüyolar bende diyorum bi cmaide bi kahvede söyle yeter duymayan kalmadı artık tebrikelre yetişemiyorum
benimde bulantım kusmam yok canım hatta tansiyon düştükçe yiyesim var
Tadını çıkart keyfine bak
bende yiyorum ya 400 gr almışım karnım davul gibi çok gaz yapıyo ama balık yiyemiyorum ilacınıda kullanmak istemiyorum sen balık yiyebiliyomusunn
insan korkuyo ben anneme çekmişim galiba bu arada abimin eşide hamileymiş 2 hafta var aramızda onunda ilk annemlerle aynı apartmnda kalıyolar ben ankaradayım onlar bursada off çok kafama takılıyo doğumumu burdamı yapsam bursadamı karar veremedim benm kaynanada yaşlı gelmez doğuma annemde hangimize bakcak annemlerdede zor olcak evimden uzakta eşimden uzak kalmak istemiyom 3 ay bursada kalmm gerekiyo şimdiden bunları düşünyorum yavvv şimdi bursada olursa doğum orda hangi hastaneye gitçemmm yardımmm kafayı yicem ya düşünmektennnnn
ben bursadayım canım
doktor konusunda yardımcı olmaya calışırım istersen
selam arkadaşlar 10 haftalık hamileyim benim mide yanmam fazla.sizler naptının önlemek için.çok halsizim bide 1 buçuk yaşında kızım var hiç durmuyor oda çok yoruyor.
hareketlerini izleyen arkadaşlar kaçıncı haftada gittiniz kaçıncı haftada hareket ediyor..
slm kızlar ya benim hiç bulantım kusmam yok 10. uncu haftaya giriyorum bu hafta başında biraz başım dönüyodu o kadar acaba normalmi doktorada haftaya gitcem doktora söylediğimde normal dedi ama burdaki arkadaşlar bulantıdan kendilerinden geçiyolar bebeğimde bi sorunmu var acaba korkmaya başladımm
Ben 11+2 de ikili test için gittim pazartesi günü. En son bundan 15 gün önce gitmiştim, 15 günde o kadar büyümüş ki :) ve çok hareketliydi, doktor ne yedirdin buna sabah annesi uçuyo dedi :) Kıza benziyomuş ama daha çok erken kendimi hazırlamıyorum :) İnşallah Allah hepimize tekmelerini de hissetmeyi nasip eder :)
Mide yanmasına hamilelerin de kullanabileceği ilaçlar var, doktoruna sor bir araştır cnm.
Bende de var yanma, yanma yoksa bulanma o da yoksa direk çıkartma işi oluyor zaten oyoyoyoyoy
merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.ALLAH razı olsun inşallah.hepimiz yavrumuzu sağlıcakla kucağımıza alırız.ben bi kaç gündür kötüydüm ve sanki burda hep yazmakta bu hali körüklüyor gibi geldi bana ayrıca çok kötü migren krizi yaşadım gelemedim çok teşekkür ederim beni merak eden ve soran kader arkadaşlrım her şey gönlünüzce olsun
merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.ALLAH razı olsun inşallah.hepimiz yavrumuzu sağlıcakla kucağımıza alırız.ben bi kaç gündür kötüydüm ve sanki burda hep yazmakta bu hali körüklüyor gibi geldi bana ayrıca çok kötü migren krizi yaşadım gelemedim çok teşekkür ederim beni merak eden ve soran kader arkadaşlrım her şey gönlünüzce olsun
kızlar dün doktorum ara ara oruç tutabilirsin dedi o yüzen bugün denemk istedim ama fenalardayım...aksi gibi de 8de uyandım bi türlü gelmedi uykum...çok zor geçiyor yaa hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?