2014 Şubat Anneleri

ben bahara çok yakın oturuyorum merinosta oturuyorum baharın karşısında park varya onun aşa taraflarında çiftehavuzlar dolmuş durana yakınımadres vercem nerdeyse baharda gönül hanım ve nagihan hanım var gittiğim ikiside iyi gönül hanıma çok giden var güler yüzlü ilgili diyolar ama doguma doktorun giremiyo nöbette kim varsa o giriyo haberin olsun benim görümcem 2 sinide orda dogurdu hastane şartları çok güzel ve diger özel hastanelere göre fiyat olarakta uygun

tansiyonum
pazartesi:8-5
salı:9-6
çarşamba:12-6

hatime gittim kendime ince bişiler aldım yanıyorum ya dükkana girdim kıza diyorumki nolur çok ince bişiler varmı sizde ben evde bile yanıyorumda kızda direk hamilemisin dedialnımda yazıyo sanki evit dedim

tansiyonumuda ölçtürdüm eczanede şimdide normal cıktı ama kız tuzlu yeme sakın dedi düşük olması sorun değil ama yüksek olması sorun dedi :44: tamam dedim bende sabahtan beri tuzlu ayran içiyorum cacık içiyorum tuzlu yemim bali artık bugün

ne yesemmeyve mi yesem acık uyusammı yoruldum daha yemek yapıcam akşam üstü yaparım artık yemegi öfss

ben dorukta kemal köroğluna gidiyorum memnunum
ne yedirdin kız bize de söyle bizde öyle yiyip gidelim de kıpır kıpır görelim bebikimizi :112:
oyy bu salam mevzusu çok fena benim de canım istiyo ama yemiyorum aslında tost makinesinde biraz pişirsem tost ekmeğinin üüstünde olmaz mı ki bi de mayonez mevzusu var onu da yemek istiyorum ama o da sakıncalıymış :26:

korkuma rağmen yedim ya :26: ama adını unuttum şimdi bir test varya bu konuyla ilgili yapılan onu yaptırmadım ben istemedi dr yaptırsakmı acaba?

selam iklim,
o tip yiyecekleri çok canın isterse en azından pişirip de ye demişti doktor bana
maydanoz ve dereotu da çok tüketilmemeliymiş diye duydum, ben yiyorum ama az yiyorum,yıkama suyuna da sirke koyuyorum, bunun da doktor söylemişti (siz de mutlaka yapıyorsunuzdur)

kızlar mayonezinizi evde yapabilirsiniz bi kavanoza bi su bardagı yağ koyun içine bi yumurta kırın bi çorba kaşıgı sirke yarım limon suyu koyun çorba çırpıcı mikserinizle çırpın 2 saniyede mayonez oluyo istege göre azda tuz koyarsanız iyi olur bozulmuyoda

mayonessiz ketçapsız kızartma ve makarna türü şeyler yiyemem ki ben bol bol ohh karnıma cıktı

cnm evet drlar öyle söylüyor ama pişirince ağır bir koku çıkıyor meydana o çok fena ama artık yemiycem 3 gün yedim yeter ,maydonozda dereotuda him yemem zaten eve almayız bile ama evet bu ikiside şüpheli ve birde nanede sanıyorum

zaten sorun orda canım mayonezde çiğ yumurta olması.. o yüzden yasak evde de yapsak hazır da alsak yumurtası çiğ oluyo

bugün uzun süredir beni görmeyen birisi ofise geldi ve hamile olduğumu bilmeyen iş arkadaşıma ".... hanım hamile mi? her zaman makyajlı olurdu, bugün makyajsız." demiş. ben de " yoo ne alakası var" diye geçiştirdim...hakikaten uzun bir süredir çok özel günler dışında makyaj yapmıyorum, çok zararlı kimyasallar var içlerinde...

bence hafif makyajdan zarar gelmez insana moral de veriyor hem de neyin var ne bu surat böyle hasta mısın demelerinden iyi geliyor. Bana bazen malzemeler bile kokuyor Önceki hamileliğimde hiç bişey süremezdim, şimdi bi derece koku tahammülliyetim daha iyi ..
Bu arada o gelen birisi kimse bravo yani şıp diye anlamış hamileyi gözünden

genellikle pantolon üzerine bol tunik giyorum, faik sönmez den almıştım, çok rahat oluyor, pantolonun düğmesi de mecburen açık ama hiç gözükmüyor tunik olunca...belki giyimimden de anlamış olabilir
benim olmadığım ortamda hakkımda yorum yapması hiç hoşuma gitmedi,
neyse her şeye alınır oldum artık

zaten sorun orda canım mayonezde çiğ yumurta olması.. o yüzden yasak evde de yapsak hazır da alsak yumurtası çiğ oluyo

Benim de canım çok ketçap mayonez çekiyo, Heinz mayonez kullanıyorum pastörize yumurtadan yapılmış, katkı maddesi falan yok yazıyo ama ne kadar güvenilir bilmiyorum

canım lokmandan randevu alıp gidiyorum ben beklemiyorum doktorumu cok seviyorum ne yapcam bilemedim yaa bu kadarda kararsız kalınmazki dimi.yinede gaziye giriş yapıcam ama:==))

kıs kapatırsın konuşma yerini görmez seni kimse ben hiç acmıyorum hep kapalı takılıyorum arada kımvar diye bakıyorum:)bebişini gördüğünede sevindim canım.
bizim herkez öğrendi canım telefonla konusurken sesim kotü gelıyodu hep bulantımdan dolayı söyleyelım dedik:)
kız dilini ısır bulantın gelınce dersin ben ne yaptım diye ne guzel rahat geçiriyosun hamileliğini ben ne süt yumurta yogurt ceviz hiç gereklı bişey yiyemiyorum kuru ekmek yiyorum bazen :))
iyi olmana sevindik canım tikkat et kendine:)

aa ne güzel bilirim oralarını benm arkadaşlarım var oralarda meşeli cami var onun altında annemler botaniğe yakın oturuyolar bursann yerlisimisin biz harmancıklıyız dedelerim falan var bende gönül hanımı duydum arkadaşlarımdan giden memnun orası olur bayramdan sonra gidip kayıt yaptırayım bari belli olmaz belki bursada olur doğum tedbirimi alayım son zaman hastane aramak zorunda kalmayayım

merhaba arkadaşlar..

ben iki-üç gündür yediğim hiç bişeyden tat alamıyorum.. ağzımda garip bi tat bırakıyo ne yesem.. sanki mideme bi yumruk oturmuş gibi şişmiş bi vaziyette oturuyorum.. kilomda bi değişiklik yok ama fena şişmiş durumdayım.. günde 3-3.5 litre su içmeye çalışıyorum ama bu şişlik ne anlayamadım.. sizde de var mı bu "şişme" durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…