çok sağol canımcanım ben her gün işyerime evden haşlanmış patates ve yoğurt getiriyorum, burada daha kötü olmayayım diye. Nitekim patateste de B vitaminlerinin olduğunu okudum bir yerden kendimi daha iyi hissettim. aynı şekilde ben de rennie duo'yu içtikçe kustum ama bıraktaım hala kusuyorum. :))
İlgi mi, ne demek, müessesemiz tüm kader ortaklarımıza her daim açık birbirimize destek olmayacağız da ne yapacağız canım benim.
kilo kaybına rağmen biraz daha bünyem alışıyor galiba artık masamda uyuklama şekline daha az giriyorum. pazartesi doktora gideceğim için biraz gerginim sadece. acaba ne ile karşılaşacağız???
Sen nerde oturuyordunBen İstanbulda olduğum için ister istemez herkes İstanbulda oturuyor gibi düşünüyorum
yemeğimizi yedik sayılır ekmek yokmuş sadece patates yedik ama doymadık
bizde ağustosun ilk haftası gidicez ikili test için biraz endişeliyimm
o ufak endişe herkeste var tabiki bende çok rahatım diyemem ama olumlu düşünmek lazım yinede
hayırlısını versin allahım[/QUOTE
amin canım hepimiz için inşallah siz çalışıyor musunuz ben evdeyim izindeyim sürekli uyuyorum
o ufak endişe herkeste var tabiki bende çok rahatım diyemem ama olumlu düşünmek lazım yinede
hayırlısını versin allahım[/QUOTE
amin canım hepimiz için inşallah siz çalışıyor musunuz ben evdeyim izindeyim sürekli uyuyorum
evet çalışıyorum malesef
gaziayıntap balım
ayyy nasıl bişi hissetmiş peki hani anlayabilmiş onun döndüğünü :) ?
Kıskandım seniBenim evimle işim arası minimum bir saat sürüyor
burası istanbul canım, :) en kısa mesafeler bile 45 dakikada gidiliyor. ben de 1 saat civarı bir sürede varabiliyorum işyerime.
Günaydın herkese ;
dün yoğunluktan giremedim bir ara girdim mesajlara baktım oda mesai bitimine yakındı
çoğu arkadaş face gruba eklendi ama yolladım hala eklemedim diyen var ise lütfen yeniden yollayabilir mi gözden kaçmasın
3 gündür çok iyiyim kusma falan kalmadı 12. hafta da bekliyordum ama daha 11 içindeyken geçti çok şükür
Neresinde oturuyorsun sincap sen :26::26::26: Yakınmıyız acaba
benım face olmadı galıbaaa
Kızlar günaydın.
Kötü bir güne başladım bugün. Daha önce böyle şeyler yaşayanlarınız olmuştur mutlaka.
Karabasanları hep duyuyordum sağdan soldan. Benim başıma gelirse korkudan ölürüm herhalde diyordum. Bu sabah tanıştım bu duyguyla. Sabah 5 gibi tuvalete kalkmıştım. Eşimde hasta salonda uyuyordu. Karanlıktan korktuğumdan, korka korka uyudum. Saat 6 gibi uyandım. Daha doğrusu uyandım mı kabus mu gördüm anlayamadım. Gözlerim açık ama bulanık görüyorum. Bağırıyorum sesim çıkmıyo. Sanki kafamda solucanlar geziyodu. Ondan önce de rüyanda yılanlar gördüm. Bi tanesini öldürdüm hatta. Sonra annem geldi. Ayak ucuma oturdu yüzüne buz tuttu 4 yerinden ısırmış bişeyler. Geçer kızım birazdan dedi. Sonra birden bıçak gibi kesildi hepsi. Annem şehir dışında şuan. Kabus muydu başka bişey mi anlamadım.Hala toparlanamadım.
yolladığından bulamıyorum seni linkini falan yolla yoksa çıkmıyorsun
ben avrupa yakasındayım, oturduğum yer kısmı ise annemle evim arasında mekik dokuduğum için biraz karışık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?