2014 Şubat Anneleri

çok sağol canım
iyi düşünelim iyi olsun inş.
bende biraz endişeliyim ben 26sında gitmeyi düşünüyorum 11+6 olucaz ozaman ikili testimizide yapar sanırım

Sen nerde oturuyordun Ben İstanbulda olduğum için ister istemez herkes İstanbulda oturuyor gibi düşünüyorum

gaziayıntap balım

yemeğimizi yedik sayılır ekmek yokmuş sadece patates yedik ama doymadık

bizde ağustosun ilk haftası gidicez ikili test için biraz endişeliyimm

ALLAH kolaylık versin ya ben bazen öyle kötü oluyorum ki ayakta uyusam uyucam yani..
annem araba kullanmama izin vermiyo düşünün arabada sürerken uyurum belki diye korkuyo

Merhaba hanımlar. Ben daha önce de yazmıştım ama arada kaynadı. Gerçi o zaman düşeceğini düşünüyordum ama çok şükür bir şey olmadı. Gayet iyiyiz. Hatta maşallah fazla iyiyiz hiç bir hamilelik belirtti yok. 3. bebek heralde organdır bünyeye farklı bir şey gibi gelmiyor heralde.
Ben yazamıyorum ama her gün okuyordum. Hepinizi tanıyorum. Az önce bbilimin yazısını görünce yazasım geldi. Ben de gaziantepliyim ama gaziayıntap derim niyeyse 2 sene önce maalesef çıktık antepten ama her tatilde antepteyim. Şu anda da tabii.
Oğlum 8 yaşında kızım 5 yaşında. Bakalım bu sürpriz bebek ne olacak.
Bu arada bbilim ben de 32 yaşındayım belki tanışıyoruzdur bir yerlerden ;-) görüşmek üzereee. ...

ayyy nasıl bişi hissetmiş peki hani anlayabilmiş onun döndüğünü :) ?

Bi kaşık yedim içimde resmen döndü hissettim ve korktum dedi. Daha sonra bırakmış yemeyi. O da durmuş. Birkaç dakika sonra tekrar yemiş, tekrar başlamış hareket etmeye

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?buraya yazmaya fırsatım olmadı ama salı günü dktora gitmiştik 1 hafta önden gidiyormuşuz 10+4üz bugün...herks başlamış ikili testlere 2 hafta sonrası için de benim olacaktı ama yaptırmıcaz aldırmak istemediğimiz için 16.haftada 4lü tarama testini yapalım dedi doktor öyle karar verdik...inş hepimizin hakkında hayırlısı olur testlerinizden iyi sonuçlar alırsınız....

benım face olmadı galıbaaa

Kızlar günaydın.
Kötü bir güne başladım bugün. Daha önce böyle şeyler yaşayanlarınız olmuştur mutlaka.
Karabasanları hep duyuyordum sağdan soldan. Benim başıma gelirse korkudan ölürüm herhalde diyordum. Bu sabah tanıştım bu duyguyla. Sabah 5 gibi tuvalete kalkmıştım. Eşimde hasta salonda uyuyordu. Karanlıktan korktuğumdan, korka korka uyudum. Saat 6 gibi uyandım. Daha doğrusu uyandım mı kabus mu gördüm anlayamadım. Gözlerim açık ama bulanık görüyorum. Bağırıyorum sesim çıkmıyo. Sanki kafamda solucanlar geziyodu. Ondan önce de rüyanda yılanlar gördüm. Bi tanesini öldürdüm hatta. Sonra annem geldi. Ayak ucuma oturdu yüzüne buz tuttu 4 yerinden ısırmış bişeyler. Geçer kızım birazdan dedi. Sonra birden bıçak gibi kesildi hepsi. Annem şehir dışında şuan. Kabus muydu başka bişey mi anlamadım. Hala toparlanamadım.

Canım bende de olmuştu, uzun süreler uykusuzluk çekmiştim o yüzden ama okuya okuya atlattım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…