2014 Şubat Anneleri

canım gecmiş olsun .bu sabah bana daha kotusu oldu bu ıkıncı oluyor ama kımseyı rahatsız etmıyım dedım yazmamıstım.gecenkınden korktugum ıcın odada yalnız yatamıodum hatta.ama bugun sabah esım ıse cıktı dedım yatıcam bugun cokta uykum vardı.korkmuycam dedım artık.dıger oldugunde esım sehır dısındaydı aklımı kaybedıcektım cok kotuydu.yanıma geldı bırı yattı resmen allahım dıyorum esım gelmez gelse bıle duyarım bısı unutsa bıle alır gıder nıe gelıp yattı yanıma sonra bısı sımsıkı sarıldı bana hey yarabbım yaaaa kafayı yıycektım epey bı cebellestım sonra ıcımden nas suresını okumaya basladım en son yuzume dokundu ve cekılıp gıttı .daha cok hassas donemlerde oluyor bu sanırım.bu sefer gunduz oldugu ıcın cok korkmadım bıde esımı cagırsam gelebılır dıe.dıgerınde ılk defa olmustu esım yoktu gece 2 ydı.allaha emenetız ınsallah

uyumadan önce felak ,nas ve ayetel kürsi oku.kesinlikle sırt üstü yatma..sağına yat..genelde sırt üstü yatınca olur....

valla canım kendım ıcın konusayyım ne okursam okuyum etkı etmıyor tabıkı rabbıme sıgınıyorum ama ben neler neler kac dea okuyorum olacagında oluyor.sırt ustude hıc yatmıyorum zaten

canım seni burada görmek ne güzel. ben de nas suresini önerecektim. bir de yatarken kureyş suresini 11 kere oku demişlerdi bana. çok şükür atlattım ama bununla beraber karabasanın tıbbi açıklamasını da okudum. bendeki tavsiyeler böyle... Allah yardımcınız olsun.

mrb canım senı gormekte cok guzel.ama ınan o kadar cok okuyorumkı neyse vardır bı hayrı bır sebebı.ben alısy-tım gıbı bısı yaaa ılk zamanlar aklımı kaybedıcektım nerdeyseeee ama sımdı daha sakınım.buda bır sınav gecer ınsallah

kızlar hamilelikte bu tür rahatsız edilmeler kötü rüyalar çok oluyomuş
eşimin yeğeni demişti o biraz büyük bizden
ilerleyen zamanlarda hep doğum yaptığını kötü kötü şeyler doğurduğunu falan görürsün demişti
illaki dua okuyup yatalım tabi ama böle şeyler olabiliyomuş aklınıza getirmeyin ve unutmaya çalışın
korku bu haldeyken hiç iyi değil bize
hepimiz Allaha emanet
kendinize dikkat edin, sabah suya anlatın en iyisi bide

bendeki karabasanlı döneme dair bir anım var hep çok gülerim, sizinle paylaşayım. o dönem gecelerim uykusuz geçiyor ne yapıyorsam fayda bulamıyorum. bir akşam bizimkiler evde yok ben de yalnız kalmamak için teyzeme gittim. o da suya okuyayım sana dedi. tam biz oturuyoruz elektrikler kesildi. ben daha da bir korktum derken odanın kapısı açıldı bizim enişte elinde fener ama işin fenası feneri alttan yüzüne doğru tutmuş bizim muhabbetin üstüne korku filmlerinden sahneye daldık gibi oldu. neticede ben iyice kötü oldum sonra da o gece teyzemle birlikte uyumuştum. :) şimdi hatırladıkça gülerim ama...

Hanımlar mrb uzun süredir yazamıodum annemlerdeydim. dün 1.5 saat otobisle yolculuk yapmak zorunda kaldım. eve geldim bikac saat sonra 1 damla kan gördüm ama leke gibi deil bildiğiniz kan. bikac saat sonra leke gibi geldi yani böyle kan gibi deil de salgı gibi. ve aksam tekrar. acile gittik doktor istersen hastanede yatırıım ama düsecekse burdada diser yapacak bisey yok bebek su an saglıklı kalbi atıo cıktık geldik. simdi yine geldi peceteye silince yine leke gibi. ben napıım simdi? bunun ilacını kullanan ignesini vurunan arkadaslar vardı aramızda bana nie bisey yapamayız dedi bu doktor

kaç haftalık canım senin ki benim ilk bebeğimde hep kanamam vardı bana proluton (tam yazamamış olabilirim ) depo ampul verdiler iki üç günde bir yapıldı ve bebek düşmedi ama kalbide atmadı o kadar ki kesesi bile bozulmamıştı aldıklarında

Canım benim 6. haftamda leke tarzında kanamam olmuştu. ben önce doktora gittim doktor bana aynı senin gibi kese etrafında kanama olmadığını, bebeğin kalp atışının olduğunu bir şey yapamayacağını söyledi. Ertesi gün başka bir doktora gittim. Bana her kanamanın düşük tehdidi olarak görülmesi gerektiğini, bebekte şu anda bir problem olmadığını ama tedavi edilmesi gerektiğini söyleyip iğne verdi. Ayrıca progestan kullandım yaklaşık 10. haftaya kadar. Şu anda iyiyim Allah'a şükür. Farklı bir doktora daha görün istersen.

Merhaba canim anladigim kadariyla kendi doktoruna gorunmemissin kendi doktorunu ara ya da ona git bende 5. Haftada başladi progestan kullandim gecti ama doktorum uc ay kullan riske atmayalim dedi hala kullaniyorum hemen kesti kanamayi ve hep yattim hic is yapmadim. Hemen doktorunu ara bence. Korkma kalbi de iyi atiyormus sen yine de tedbir al derim

canım iyi olmana çok sevindim bende pek giremiyorum, evdeki internette sorun var iş yerinde ki de sadece öğle arası açılabiliyor inşallah en yakın zaman da görüşebiliriz kendine dikkat et

Eki Görüntüle 758009 Eki Görüntüle 758008 işte kızlar bu bebeğimin bugünkü görüntüleriii:)

maşallah canım allah daha güzel fotolarını da görmeyi nasip etsin inşallah,

çok sukur ıyıyım canım..bebıste ıyı ınsallh 2 gndr daa bı rahatım...dun temzlık yaptım brz belım agrdı ama

aman canım dikkat et bende geçen kendimi kaptırdım bişey olmaz diye aslında pek bişey de yapmadım ama ayakta durmak bible yetti belimin ağrısından yatamadım bile ,

kızlar dua edinde internet halledilmiş olsun valla özledim sizinle muhabbet etmeyi böyle çok sıkıcı geçiyor herkez dikkat etsin kendine ve bebişlerine benim çıkmam gerekiyor artık işe başlamalıyım hayırlı günler herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…