2014 Şubat Anneleri

Bende devlet hastanesinde bi doktor var ona gitmeyi düşünüyorum şimdi geçen gün randevu aldım bugün 3 te şimdi doktorun odasına girince ben ne diycem . Kendi doktorumla içli dışlıyız odaya girince çok rahat hissediyorum ama bunda takıldım ben doktora ne diyim kızlar ???

canım ya ALLAHA emanet ol.ama bence hemen başka bi doktora git.bende yaşadım aynı şeyi.yatıyorum.iki kere iğne oldum iki kutu progestan aldım günde 3 kere.çok şükür iii gbiyim inşallah öledir yani.sende git riske atma .tabiki rabbim yazdıysa düşer ama yapılacak bisürü şey var

Yukarıya yazdığıma bi açklık getirin kızlar

canım sen tedirgin olma, devlet hastanesindeki doktorların neden ona gittin neden bana geldin diye sorgulama yoluna gideceklerini sanmıyorum. içeri girip kontrole geldim dersin olur biter bence. kendini germe bu konuda, belki de çok ilgili biri çıkar belli mi olur.

İnşallah ya :) ne biliyim kendime evham yaptım bian .

selam kızlar

anca gelebildim eve 11de mukabeleye gittim sohbete gittim eve geldim az yemek yedim komşum doıgum yaptı bebek görmeye gittim oyşşşşşşşşşşş beren koydu kızının ismini çok tatlı kapkara bisürü saçı var toka takılcak gb çenesindede gamzesi oyy çok tatlıydı bende öyle çenesinde gamze istiyorum allah böle sağlıkla dünyaya geldiklerinide göstersin süper bişi ya çok güzel :)) arkadaşım normal diye gitti açılmamış onca suni sancı yemesine ragmen astım hastası anestesiziz epidurallemi ne sezeryana almışlar canlı canlı biçildigimi gördüm diyo tavandaki lamba büyükmüş yansıyomuş görmüş herşeyi kaç kat kestiler dedi:18: banada diyo sakınnn normal yapma sezeryan de diyo akıllım allah o günlere getirsin bide rabbim korusun bebegimizi hepimiznkini ben çok baglandım şükürler olsun allaha ... her bebek görmede hamile görmemde aglardım eve geldimmi hasta olurdum şimdi elimi karnıma koyup seni bekliyorum bitanem dicem bi evladım var içimde bile olsa o benim rabbimin emaneti çok şükür allah dualarımızı kabul etti sonunda dogdugunuda görelim cok güzel mis gb kokuyodu

benimki 11 haftalık canım gecmis olsun sanada =(

canım benim ilk haftalarda bi daha olmustu kendi doktorum da bi tedavi uygulamadı. bide afedersiniz esimle birlikte olunca oldu 2 kanamamda ama doktorum yasaklamadı ilişkiyi

insallah canım. bide düsük olsaydı sancında olurdu dediler bende sancı yok

Allah isteyen herkese nasip etsin insallah rabbim kimseyi evlatla sinamasin insallah cok zor olmali. Ben bes ay deneme sonrasinda hamile kaldim onda bile nasil yansidi evliligimize negatiflikler esimle tartismalar yasamaya baslamistik. Iliskini ona gore ayarliyorsun buda ister istemez geriyor herkesi. Insallah bizlerde saglicakla kucaklarimiza aliriz yavrularimizi

aminnnnnnnnnnnn insallahhhh

amin cnaım unutmuyorum asla o günleri.. alalah razı olsun ne eşim nede ailesi hiç bana baskı yapmadılar 17 yaşımda evlendim 24 yaşındayım daha yaşıtlarım yeni nişanlı evleniyolar ama zor çok zor olucanı bilse insan beklicek ama çok şükür rabbime yolladı evladımızı yüzünüde gösteriri inşallah ona layık kul olarak yetiştirebiliriz belkide böylesi olduda kıymetini biliriz şükrünü biliriz ..cahildim tam anne oluncak yaştayım belki daha ama üzerimde yılların yorugunlugu var bu acıyla çok yaşlandım çok üzüldüm ben .. rabbim hiçkimseyi bunaltmasın ...

canım benim ilk haftalarda bi daha olmustu kendi doktorum da bi tedavi uygulamadı. bide afedersiniz esimle birlikte olunca oldu 2 kanamamda ama doktorum yasaklamadı ilişkiyi

ayyy canım naptın sen bence kesinlikle olma beraber eşinle.madem bi kere başına da gelmiş.peki gitmedinmi bugün doktora henüz.inşallah bişi yoktur ama bence o doktor biraz umursamazmış başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim.ALLAHA emanet ol sen önlemini al bişi olmaz inşallah

Selam 2013 şubat annesiyim. ne zamandır KK girmiyorum. Nostalji yapıp sizi okumak istedim. senin mesajını görünce de sırf cevap yazmak için girdim. Hemen kaçacağım:) Ben Şubat ayında Epidural sezaryen oldum (belden aşşa) komşunun bahsettiği durum ben de de olmuştu. henüz ameliyat başlamamıştı ve tepedeki ışığa karnımın yansıdığını gördüm o anı izleyemeyeceğim için de dr lardan rica ettim biraz açısını değiştirdiler:) hepsi bu. Senin arkadaşın seni biraz korkutmuş, kesmeler falan gerek yokmuş bunları anlatmasına ameliyat bu tabi kesecekler ilk bebeğim olasına rağmen çevredeki kıskanç hatunlar benim sezaryen ameliyatında kararlı olmamı çekemediler iyiki de olmuşum düğün gibiydi ayyyyyyy çoook kötü diyenleri burdan yalanlıyorum bizzat kendim doğumun ertesi sabahı kalktım makyajımı yapıp kızımı kucağıma aldım ve koridorda turladım doktorum beni görünce pozitif hasta da bir başka oluyo canım dedi ve harikasın dedi.:) dokunma dışında bir şey hissetmedim ve o süreyi film gibi yaşadım. hatta fotoğraflarda makyajlı falan gülümsüyorum, bebek gelene kadar tabi sonra koverdim ben de duygusal anlar başladı.. Sizi takipteyim hanımlar tadını çıkartın. Çok keyifli 9 ay diliyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…