Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Hamişler....
Nasılsınız, bebişleriniz nasıl ? Ben herzamanki gibi mide bulantısı ile uyandım, ama artık alıştım böyle yaşamaya :)
Günaydın kızlar,
Gün geçmiyor ki olaysız bir akşamımız geçsin. Dün akşam meyve yerken dişim kırıldı. Dolgulu dişim içerideki dolgu görünüyor şuan.
Bugün doktora gidince danışıcam ama sizde yaptırabilir miyim?
Az kaldı sabret herkes 3. ayda hafifler diyor.İnşallah bizimkilerde biter.
Geçmiş olsun prolet. Dün senin dişinmiydi çekilen?
Hamilelikte dişlerinize dikkat edin arkadaşlar. Fırçalayın mutlaka.Hamilelikte en çok zarar görenler dişler oluyor![]()
Günaydın kızlar,
Gün geçmiyor ki olaysız bir akşamımız geçsin. Dün akşam meyve yerken dişim kırıldı. Dolgulu dişim içerideki dolgu görünüyor şuan.
Bugün doktora gidince danışıcam ama sizde yaptırabilir miyim?
gunaydın herkeseeeeeeeeee
nasılsınzı bugün
dişi rahatsız olan arkadaş geçmiş olsun sana çok acı vermiyorsa doktorun erteleme ihtimali yüksek dolgunu
Yok benim dün akşam oldu bu olay. Fırçalıyorum sürekli. Yoğurt ayran v.s de tüketiyorum. Ama kırılacağı tuttu. Arkalarda Allah'tan ama rahatsız ediyor. İğnesiz düzeltilebilecekleri bir yer sanırım. Bir danışıcam bakalım akşama doktora.
Ben iyi sayılırım sen nasılsın bilim
Dünkü arkadaşın doktoru üç ay bitince yapalım dolgunu demişti sanırım.Büyük ihtimal sende beklersin![]()
bende iyi sayılırım biraz uykum var tabi onun dışında iyiyim midemde azar azar ağrıyor
bide doktor randevumuza 1 hafta kaldı ama sabırsızlandım bugün 3 hafta geçti 1 hafta geçmez gibi geliyor![]()
gunaydınherkese günaydıınnn, musmutlu günler diliyorum :))))
Geçmedi mi miden
Benimde haftaya kontrolüm.Benimde haftaya 3 hafta olacak meraktan ölüyorum nasıl acaba diye![]()
Canım bir yerde okuduğum kadarı ile diş tedavisi hamilelikte yapılabiliyormuş, doktorunada sorarsın fakat dünde bir arkadaş 20lik düşünden ameliyat olduğunu yazmış, için rahat olsun...
kızlar göbüşlü fotomu koydum bakın kaldırayımbüyümüş mü bakın bakalım
![]()
gunaydın
iyidir iyi bulantıların hat safada sürüyor iyi olcak tabi nolcak
canım baktım maşallah diyorumbaya baya belli artık bebiş olduğu
kızlar göbüşlü fotomu koydum bakın kaldırayımbüyümüş mü bakın bakalım
![]()