2014 Şubat Anneleri

belki ama benim yaşım 29 öyle pek fazla bebek doğuracak yaşta değilim...bunu doğurduktan sonra en erken 2 sene sonra karar verebilirim sonra ise bilemiyorum....eşim hiç sıcak değil bebek fikrine ama baba olunca değişirmi bilmiyorum bunu tabiki çok istiyor hatta erkek olsun istiyor ama belki 2.yi de düşünebilirim ama 3. aslaaa diyor:))) ben bakalım çatır çatır doğurayım da korkmazsam düşünürüm:)))[/QUOTE]

hally berry 46 yaşında ve hamileymiş.ben 36,çılgınca ama zamanla inan fikirler değişiyor,eşime diyorum ben bir çılgınlık yaptım sen bana nasıl uydun.uydu valla ikna etmek çok zor olmadı bu arada.:9:

ay alemsin ha :9::9::9::9:
lilamı giydi şimdi ikinci oğlun hastane çıkışını :9::9::9:

evet benimde ilkim erkek cuma günü doktorumuz kıza benziyor dedi bizim bebişe senin azını yiyim dedim adama :9::9::9::9:
neyseki normaldede tanıdığım biride güldü geçti :9::9::9:

çok bilgil bir doktordur umarım yanılmaz diyorum ama tabiki bu sadece tahmin diyede ekledi henüz kesin söylemek için erken dedi
satan adam ısrarla olmaz dedi neyse ki mama masasını mavi aldım ama.tahmin de hoş ama genital nub olayıyla tahmin ediyorlar galiba ,nub topiğine baktım kafam karıştı paralel gibi duruyor ama en iyisi 14.hft.galiba .

ya kızlar 1 haftadır öğleden sonra olunca bende bir baş ağrısı başlıyor kaan kocatepenin sitesinde okuduğuma göre bu ağrılar artan kan basıncından kaynaklı ve normalmiş fakat ağrımı dindirmek için napmalıyım bilemiyorum

önerisi olan varmı
c.tesinden beri baş ağrım arttı çünkü uyuyunca geçiyor biraz ama iş yeri malum uyuyamıyorumda bir öneri ?????????

canın eger kekik hamilelikte zararlı değilse ; bi fincana kaynamış su koy ,içine azcık kekik at....az beklet sonra süz...şekersiz içemezsen az da seker at iç...bende migren var genelde bunu yapardım az da olsa dinlendirirdi:31::31: ama hamilelikte hiç ağrımadı basım cok şükür...:nazar: bir de kekik zararlı mı bilmiyorum su an? :26:

bende adanalıyııım ya ama eşimin işinden dolayı başka bir şehirdeyiz adanayı çok özledim fakat mide bulantılarımdan gidemiyorum:50:
midemin bulantısı hemen geçer inşlallha ya sıkıldım artık:50:

bi hemso daha....sen neresindensin canım?:34:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar 2 kızım var 3. bebişimi bekliyorum ....ilki gibi heyecanlıyım :52::52::52:jübilemi yapacam bu bebişle :49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Abovvv fışşş aneeyyy :52:
Hey maşallah size be canım ne güzel valla darısı başıma artık ben bissürü istiyorum da :49: :49: :49: :49:

satan adam ısrarla olmaz dedi neyse ki mama masasını mavi aldım ama.tahmin de hoş ama genital nub olayıyla tahmin ediyorlar galiba ,nub topiğine baktım kafam karıştı paralel gibi duruyor ama en iyisi 14.hft.galiba .

evet nuba göre tahmin etti benim doktorumda bende gördüm zaten nubu paraleldi vucuduna
neyse artık hayırlısı hepimiz içinde
sonra değiştirmedinmi lila hastane çıkışını giydi yani ?

canın eger kekik hamilelikte zararlı değilse ; bi fincana kaynamış su koy ,içine azcık kekik at....az beklet sonra süz...şekersiz içemezsen az da seker at iç...bende migren var genelde bunu yapardım az da olsa dinlendirirdi:31::31: ama hamilelikte hiç ağrımadı basım cok şükür...:nazar: bir de kekik zararlı mı bilmiyorum su an? :26:

jack kekikten nefret ediyorum ya balım bazen salata atıyorlar azıma alınca midem bulanıyor ki normalde severdim :50::50:

seyhan canım merkez sen?:3:

seyhan canım merkez sen?:3:

Çukurova huzurevleri/t.Özal tarafı.....:34:

evet nuba göre tahmin etti benim doktorumda bende gördüm zaten nubu paraleldi vucuduna
sonra değiştirmedinmi lila hastane çıkışını giydi yani ?

jack kekikten nefret ediyorum ya balım bazen salata atıyorlar azıma alınca midem bulanıyor ki normalde severdim :50::50:

kuzum miden bulanıyorsa içme ama bulanmıyorsa dene derim.faydası oluyo...ya da başka bi şeyler düşünelimmmm:26:

sonra değiştirmedinmi lila hastane çıkışını giydi yani

kara zayıf çirkin bir oğlan gözlerini ayırmış lila cicilerinin içinde düşün annem çok dalga geçmişti ama.battaniyesini saklıyorum çirkinimin.ilerde kızar mı bilmem.

kızlaar nasılsınız bakalım bugün :) ben geçtiğimiz hafta hep mide bulantısıyla boğuştum. bugün de kontrolumuz vardı doktor bulantı için ilaç verdi umarım iyi gelir. bugün 9 hafta 3 günlük olmamız gerekiyordu son ölçüme göre ama 10 haftalık görünüyoruz 3.1 cm :)bebişim önden mi gidiyor ne yapıyor bilemedim. bir sorum olacak izmirde olup 2 li test yaptıran var mı benim gittiğim hastane çok pahalıya yapıyor 250 tl civarı. bu kadar da çakallık olmaz ki :) devlet hastanesi aşırı kalabalık oluyor sabah 6 bile gitsem gene zor sıra gelir :) ne yapıcaz bilemiyorum bana fikir verin :)

kıslaaar hepinize merabaaaa:))) 1 haftadır yoktum mubarek 50 sayfa yazmışsınız:))) bulantılarım o kadar hat safhadaydı kiii mahvoldum giremedim:((( ama bugün biraz daha iyi gibiyim ama neden kimseler yok??? herkes facebook hesabına gitti de topiğimizi yetim ve öksüz müü bıraktılar:(((( sizler nasılsınız bakalım????

yavru kuşum hoşgeldin elif annende olduğunu söledi sağolsunda merakım gitti.özledim valla

kızlaar nasılsınız bakalım bugün :) ben geçtiğimiz hafta hep mide bulantısıyla boğuştum. bugün de kontrolumuz vardı doktor bulantı için ilaç verdi umarım iyi gelir. bugün 9 hafta 3 günlük olmamız gerekiyordu son ölçüme göre ama 10 haftalık görünüyoruz 3.1 cm :)bebişim önden mi gidiyor ne yapıyor bilemedim. bir sorum olacak izmirde olup 2 li test yaptıran var mı benim gittiğim hastane çok pahalıya yapıyor 250 tl civarı. bu kadar da çakallık olmaz ki :) devlet hastanesi aşırı kalabalık oluyor sabah 6 bile gitsem gene zor sıra gelir :) ne yapıcaz bilemiyorum bana fikir verin :)

ben izmir de değilim ama 81,5 TL ödedim.ne kadar fark var arada:53:.hastaneler arasında da fiat farkı olabilir.başka hastanelere de sor istersen.

Sanirim ilk cinsiyet haberi benden. Kizim geliyooooor. :)) 2 li test icin gitmistik. Doktor pat diye soyleyiverdi. Kesin mi dedim evet kesinlikle kiz dedi. Esim acaip sevindi. Ayy hala inanamiyorum ya, cok mutlu oldum. Darisi hepinizin basina...

Sanirim ilk cinsiyet haberi benden. Kizim geliyooooor. :)) 2 li test icin gitmistik. Doktor pat diye soyleyiverdi. Kesin mi dedim evet kesinlikle kiz dedi. Esim acaip sevindi. Ayy hala inanamiyorum ya, cok mutlu oldum. Darisi hepinizin basina...

canımmm çok sevindim çok mutlu oldum darısı biz gibi merakla bekleyenlere olsun kızın olacağı için çok şanslısın bunuda eklemek istedim :54:

sosyolojiiiii canım cok sevindim...darısı bizlerin başınaaaa:46::46::46::46::46::16::16::16::16:

sosyoloji gözün aydın canım allah tamamına erdirsin kızın olacağı için gerçekten şanslısın

bence topiğe birde anket ekle bazı topiclerde var bebeğinizin cinsiyeti ne diye sanırım bunu topic sahibi olarak sen ekleyebilirsin

gözün aydın canım çok sevindim çok erken göstermiş aferin ona darısı başımıza
sayfabaşına anket koy istersen kız erkek diye bakalım kaç kızımız kaç oğlumuz olacak :9::9:

yavru kuşum hoşgeldin elif annende olduğunu söledi sağolsunda merakım gitti.özledim valla

ayyy canım benim yaaa benim komşu vardı burada olamadım sen gelmişsin o sırada da:(((( tüh yaa şimdi de yoksun ama:((((

ayyy canım yaaa çok sevindim darısı da bizim başımızaaaa:))))

Back
X