Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bu suskunluk yaaaa...nerdesiniz?canlanın birazzz![]()
Dün dayımlarda iftardaydık çok yedim sanırım bugün midem allak bullak ama çıkaramadım bir türlü o yüzden çok keyifsizim bugün![]()
çıkarsan rahatlardın bana da cok oluyo bu durum....çıkaramamak kötü yaaa![]()
günaydın kızlar, benim de dün annem içime kurt düşürdü, ben kendi memleketimde oturmuyorum eşimin memleketindeyim ve bayramda da memlekete gitmeyi düşünüyoruz yaklaşık 1200 km, geçen haftaki kontrolümde doktora da sordum gidebilirsin bir şey olmaz dedi, ama benim ilk bebeğim düştüğü için annem de biraz tedirgin oluyor isterseniz yola çıkmayın kurban bayramında gelirsiniz o zaman daha büyümüş olur gibisinden düşünüyor. ben şu an 12. haftanın içindeyim bayramda 14 haftalık olucam ve kendi arabamızla gidicez, eşimde yavaş gideriz sen arka koltuğa uzanırsın diyor. sizce bi şey olur mu ki çok kararsız kaldım ama herkesi de çok özledim en son mart ayında oradaydım.
selam kizlaaar bizim bugun doktr randevumuz vardi, bebisimiz buyumus :) bebek gibi gorunmeye baslamis, kollari var ayaklari var, ay canim benim yerim ben onu. 9 hafta 1 gunluk gorunuyor. ins Allahim bu sefer her sey yolunda gider ve tamamina erdirir aminnnn...
haftaya yeni doktra geciyorum 29 unda bi da randevu var, bakalim orda bi da ultrason yapcaklar mi :) bebegimi gormeyi kalbini duymayi cok seviyoruummmm![]()
iyi geceler kızlarr nasılsınız bakem:) kimsecikler yok galiba herkes face de ama ben direniyorum ve topiğime sadık kalacam:)))) her yer hamile her yer direniş:)))
Günaydın kızlar:) dünikili test için doktora gittik. Ense kalınlığı çok iyi dedi doktor. İkili test için de kan aldılar önümüzdeki hafta sonuçlarını alacağız. Dua edin güzel sonuçlar alalım inşallah. Bu arada bu da benim bebişim :) bıcır bıcır içerde neler yapıyordu yaa :) bir de maşallah alalım teyzeleri :)
Eki Görüntüle 762516
günaydın canlarrrr
dün neler konuşulmuş öyle...ben burdayken çıtınız cıkmıyo yaaaaaa.....ama gülmekten öldüm yani muhabbetlere
hele o _laurana_ yok mu![]()
kızlar gunaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
12 haftalıklara soruyorum özellikle karnınıza ani giren bıçak saplanma ağrılarınız oluyormu sizinde ?
günaydın arkadaşlar...arkadaşımın gebeliği benden 10gün önce cuma günü cinsiyetini öğrendi.bebeşinin elini kolunu ayrı ayrı hareket ettiğini görmüş.ama cinsiyetin öğrenmesi eni çok şaşırttıı.
canım bişiler istiyo gibi istemiyo gibi![]()
günaydın kızlar, benim de dün annem içime kurt düşürdü, ben kendi memleketimde oturmuyorum eşimin memleketindeyim ve bayramda da memlekete gitmeyi düşünüyoruz yaklaşık 1200 km, geçen haftaki kontrolümde doktora da sordum gidebilirsin bir şey olmaz dedi, ama benim ilk bebeğim düştüğü için annem de biraz tedirgin oluyor isterseniz yola çıkmayın kurban bayramında gelirsiniz o zaman daha büyümüş olur gibisinden düşünüyor. Ben şu an 12. Haftanın içindeyim bayramda 14 haftalık olucam ve kendi arabamızla gidicez, eşimde yavaş gideriz sen arka koltuğa uzanırsın diyor. Sizce bi şey olur mu ki çok kararsız kaldım ama herkesi de çok özledim en son mart ayında oradaydım.
medical park a gidiyorum.
medical park a gidiyorum.
yeni girne tarafında oturuyorum canım sen de izmirde misin yakınlarda mısınız ya iletişelim :)
Tünaydınlar güzel anne adaylarım benim az bulantılı az baş dönmeli az kusmalı bir gün olsun inşallah
Günaydın canım tünaydın da olur tabi
Sorma laurana koparttı dün hepimizi burda gülmekten bu gün henüz göremedim gelir yakındır
Al benden de o kadar.Gidderim buzdolabının başına kapağı açarım bakarııım bakarııım geri kapatır içeri gelir otururum![]()
hosgeldin canım.valla ben ne istediğini buldum canımın...çiğköfte...normalde yasaktı ama oses i aradım etsiz dedi zaten etli çiğköfte yasak artık satılmıyor....2 dürüm söledim yedim...daha fazla dayanamadım napimmmm![]()
Ben İstanbul medicalpark gibi düşündüm o yüzden sordumBen istanbuldayım
![]()
günaydın kızlar, benim de dün annem içime kurt düşürdü, ben kendi memleketimde oturmuyorum eşimin memleketindeyim ve bayramda da memlekete gitmeyi düşünüyoruz yaklaşık 1200 km, geçen haftaki kontrolümde doktora da sordum gidebilirsin bir şey olmaz dedi, ama benim ilk bebeğim düştüğü için annem de biraz tedirgin oluyor isterseniz yola çıkmayın kurban bayramında gelirsiniz o zaman daha büyümüş olur gibisinden düşünüyor. ben şu an 12. haftanın içindeyim bayramda 14 haftalık olucam ve kendi arabamızla gidicez, eşimde yavaş gideriz sen arka koltuğa uzanırsın diyor. sizce bi şey olur mu ki çok kararsız kaldım ama herkesi de çok özledim en son mart ayında oradaydım.
ay anladım yanlışlık oldu :) ya kimse yok mu izmirden anlamadım kii :)