2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlar, benim de dün annem içime kurt düşürdü, ben kendi memleketimde oturmuyorum eşimin memleketindeyim ve bayramda da memlekete gitmeyi düşünüyoruz yaklaşık 1200 km, geçen haftaki kontrolümde doktora da sordum gidebilirsin bir şey olmaz dedi, ama benim ilk bebeğim düştüğü için annem de biraz tedirgin oluyor isterseniz yola çıkmayın kurban bayramında gelirsiniz o zaman daha büyümüş olur gibisinden düşünüyor. ben şu an 12. haftanın içindeyim bayramda 14 haftalık olucam ve kendi arabamızla gidicez, eşimde yavaş gideriz sen arka koltuğa uzanırsın diyor. sizce bi şey olur mu ki çok kararsız kaldım ama herkesi de çok özledim en son mart ayında oradaydım.

günaydın kızlar, benim de dün annem içime kurt düşürdü, ben kendi memleketimde oturmuyorum eşimin memleketindeyim ve bayramda da memlekete gitmeyi düşünüyoruz yaklaşık 1200 km, geçen haftaki kontrolümde doktora da sordum gidebilirsin bir şey olmaz dedi, ama benim ilk bebeğim düştüğü için annem de biraz tedirgin oluyor isterseniz yola çıkmayın kurban bayramında gelirsiniz o zaman daha büyümüş olur gibisinden düşünüyor. ben şu an 12. haftanın içindeyim bayramda 14 haftalık olucam ve kendi arabamızla gidicez, eşimde yavaş gideriz sen arka koltuğa uzanırsın diyor. sizce bi şey olur mu ki çok kararsız kaldım ama herkesi de çok özledim en son mart ayında oradaydım.

doktorun gidebilirsin demiş canım.arabanızla da gidecekseniz. 10 satte değil de 13 saatte gidersiniz yavaş yavaş....eşin de dikkatlice kullanır.bi şey olmaz inşallah.kocaman olmuş olacak o zamn annesi:34:

Tünaydınlar güzel anne adaylarım benim az bulantılı az baş dönmeli az kusmalı bir gün olsun inşallah :16:

selam kizlaaar bizim bugun doktr randevumuz vardi, bebisimiz buyumus :) bebek gibi gorunmeye baslamis, kollari var ayaklari var, ay canim benim yerim ben onu. 9 hafta 1 gunluk gorunuyor. ins Allahim bu sefer her sey yolunda gider ve tamamina erdirir aminnnn...

haftaya yeni doktra geciyorum 29 unda bi da randevu var, bakalim orda bi da ultrason yapcaklar mi :) bebegimi gormeyi kalbini duymayi cok seviyoruummmm :16::49::49:

Çok sevindim canım bebeğinin sağlıklı ve bıcır bıcır olmasına :16:

iyi geceler kızlarr nasılsınız bakem:) kimsecikler yok galiba herkes face de ama ben direniyorum ve topiğime sadık kalacam:)))) her yer hamile her yer direniş:)))

Şu face olayını sevemedim ben bi türlü ya :44:

Günaydın kızlar:) dünikili test için doktora gittik. Ense kalınlığı çok iyi dedi doktor. İkili test için de kan aldılar önümüzdeki hafta sonuçlarını alacağız. Dua edin güzel sonuçlar alalım inşallah. Bu arada bu da benim bebişim :) bıcır bıcır içerde neler yapıyordu yaa :) bir de maşallah alalım teyzeleri :)
Eki Görüntüle 762516

Maşallah bebişe inşallah test sonuçları da çok çok güzel çıkar canım :nazar:

günaydın canlarrrr:16::16:

dün neler konuşulmuş öyle...ben burdayken çıtınız cıkmıyo yaaaaaa.....ama gülmekten öldüm yani muhabbetlere:9::9::9:

hele o _laurana_ yok mu:27::27::27:

Günaydın canım tünaydın da olur tabi :1:

Sorma laurana koparttı dün hepimizi burda gülmekten bu gün henüz göremedim gelir yakındır :52:

kızlar gunaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?

12 haftalıklara soruyorum özellikle karnınıza ani giren bıçak saplanma ağrılarınız oluyormu sizinde ?

Günaydın canımmmm :16:

günaydın arkadaşlar...arkadaşımın gebeliği benden 10gün önce cuma günü cinsiyetini öğrendi.bebeşinin elini kolunu ayrı ayrı hareket ettiğini görmüş.ama cinsiyetin öğrenmesi eni çok şaşırttıı.

Günaydın canım.Net olarak değil de bir tahminde bulunmuştur bazı doktorlar çok meraklı cinsiyet söylemeye ya :1:

canım bişiler istiyo gibi istemiyo gibi:37:

Al benden de o kadar.Gidderim buzdolabının başına kapağı açarım bakarııım bakarııım geri kapatır içeri gelir otururum :53:

günaydın kızlar, benim de dün annem içime kurt düşürdü, ben kendi memleketimde oturmuyorum eşimin memleketindeyim ve bayramda da memlekete gitmeyi düşünüyoruz yaklaşık 1200 km, geçen haftaki kontrolümde doktora da sordum gidebilirsin bir şey olmaz dedi, ama benim ilk bebeğim düştüğü için annem de biraz tedirgin oluyor isterseniz yola çıkmayın kurban bayramında gelirsiniz o zaman daha büyümüş olur gibisinden düşünüyor. Ben şu an 12. Haftanın içindeyim bayramda 14 haftalık olucam ve kendi arabamızla gidicez, eşimde yavaş gideriz sen arka koltuğa uzanırsın diyor. Sizce bi şey olur mu ki çok kararsız kaldım ama herkesi de çok özledim en son mart ayında oradaydım.

canım dikkatli gittikden sonra hiç birşey olmaz.bende yolculukdan korkuyordum ama ani bi vefat haberle gece gece hiç durmadan neredeyse 600km yola gittik 2gün sonra geri döndük çok şükür bişey olmadı.sen içini rahat tut gider gelirsin

yaa kızlar benim canım hiç bişi yemek istemiyo yaa aç aç geziyorum kendi pişirdiğim yemekleri yiyemiyorum

Tünaydınlar güzel anne adaylarım benim az bulantılı az baş dönmeli az kusmalı bir gün olsun inşallah :16:

Günaydın canım tünaydın da olur tabi :1:

Sorma laurana koparttı dün hepimizi burda gülmekten bu gün henüz göremedim gelir yakındır :52:

Al benden de o kadar.Gidderim buzdolabının başına kapağı açarım bakarııım bakarııım geri kapatır içeri gelir otururum :53:

hosgeldin canım.valla ben ne istediğini buldum canımın...çiğköfte...normalde yasaktı ama oses i aradım etsiz dedi zaten etli çiğköfte yasak artık satılmıyor....2 dürüm söledim yedim...daha fazla dayanamadım napimmmm:17::17::17:

hosgeldin canım.valla ben ne istediğini buldum canımın...çiğköfte...normalde yasaktı ama oses i aradım etsiz dedi zaten etli çiğköfte yasak artık satılmıyor....2 dürüm söledim yedim...daha fazla dayanamadım napimmmm:17::17::17:

Ne zamandır benimde canım istiyor yemiyorum korkudan :14::14::14:

banada doktor bayrama gitmeden gel bi kontrol edelim dedi sorun yoksa gidebilirmişim bide uzun yola giderken varis çorabı giy dedi benimde 6 saat sürüyo 2 saatte bir mola veriirseniz sorun olmaz diyor

Back
X