hepatit b yi geçerimemişsin bizim doktorumuz
dediki keşke hamile kalmadan aşısını olsaydın dedi
ama sıkıntı değil doğumdan sonra mutlaka aşısını yaptır dedi
vücut bağışıklık kazansın dedi
canım yenibosnaya yakın sayılırım hatta bu akşam şirinevlere iftara gidicez kuzenime. İkili test için de 05 ağustosta yenibosnada Nisa'ya gidicem benim doktor izinde olacakmış, orada yaptır vakit geçmesin dedi. uğramak fena fikir değil de aslında bu bölgedeki arkadaşlar bir görüşsek fena olmaz hepimize iyi gelir bence.
canım ben istanbulda oturuyorum 16 senedir....ağustosta teyzemin kızının nişanı var ama gelirmiyim bilemem çünkü cesaretim yok sıcaktan ötürü....ayy unutmuşum yaa doğru metropol sinemasıdır:))) güzel yerler oralar....
mide bulantılarım bir geçsin kebapların alasını yemem mi kıs:))) ama ciğer,şırdan ve işkembe sevmiyorum ona göre :)))))
haa bir de hasan ustada yerim aşağısı kurtarmaz:)))) sonra da gazi paşadaki tatlıcı fehmiye gideriz bak tatlı benden:)))))) ayy ben celalettin sayhanda okudum eskilere bakarım dalarım şöylee....cemal paşada oturuyorduk:)))
şimdi sonuca tekrar baktım hbs ag sonucum negatif
doktor buna bakarak dedi doğumdan sonra aşı ol diye
hasanusta neymiş ya la,ben begenmöiyorum oranın servisini kebabını beyzadeye götrürüm ben seni......bak bi ye de gör.....hasanusta fabrikasyona bağladı.eskisi gibi değil...hele at eti olaylarından sonraaa...ıykkk
ben sırdan severim ama sakatat yasak bize fıstığım
tatlıyı da nerde istersen yeriz...ama burda yemek yiyip gazipasaya inmemiz 40 dk mızı alır...burda bi tatlıcıda yiyelim o vakitte bol bol muhabbet ederizzz
başka bi gün de ben gazipasa tarafına inerim
bu arada yaş kaç senin?:26:
aaaaaa at eti mi??? ben duymadım haliyle.... beyzade de olur güzelim:))) gazipaşa biraz ters tabi ama ben oralara yakın tatlıcı bilmiyorum artık sen götürürsün ben ısmarlarım:))) sonra kahve de içeriz birşeycik olmaz bir taneden:))) yaşım 28 buçuktan 29:) senin yaş kaç???
ayyy heyecan yaptım hakkaten nerde oturuyorsun tanışalım:)))) ben nisaya gidiyorum doktora ve 30 temmuza randevusuz gün aldık elifle birlikte:))) 3 saat beklersiniz ama araya alacam sizi dedi ok dedik:))) nasılsa tek olmayacak kantinde takılırız...keşke sen de o zamana olsaydın...bize 12 ağustostan önce veremem demişti zorlan kabul ettirdik:))) hangi hastaneye gidiyorsun sen????
bir de son sorum bu akşam hangi lokantadasın???? ehueh:))))))))))
pardon kuzenime demişsin evi nerde dermişim:)))))))))))
inşallah midelerimiz düzelir de her bişiyi yiyip içerizzz
benimde 27 doldu 28 den 2 aycık aldım sayılır
yeriz yeriz merak etme:))) o salatalar efendime söyleyeyim puf ekmekler,közlenmiş patlıcanlar ortaya geldikçe içimiz açılır
ayy ben çok poktan bir tarihte doğmuşum..19 aralık 1984 doğumluyum....bu sene aralkta tam 29 olcam ama 12 gün sonra otomatikmen 30 görünecem sonra şubat ayında kaç yaşındasınız diyenlere 29 diyince ama 84 doğumlusunuz 30 oldunuz küçültmeyin yaşınızı diyecek((((
ben normalde avcılar medicana'ya gidiyorum. ama evim avcılarda değil, sana ve iklim'e yakınım. o zaman ben nasıl 05 ağustosa ikili test için randevu alacam şimdi yaaaa....( en iyisi bi gidip görüşmek mi ne dersin?
bosverrrr nasıl olsa olcaz 30 Allahın izniyle bırak ne derse desinler....
bencede görüş çünkü vermediler bana yalvar yakar ultrosonla bakacak olan doktor asistanından randevu aldık gayrı resmi:)))) o zaman sen küçük çekmecede oturuyorsun:))))))))) ya benim midem çok bulandığı için başka semtlere gidemiyorum yakınımda olması gerekiyor....ataköy hastanesine de bir bak istersen.....
arkadaşlar doymuyoruuuuuuuuuuuummm:18:ne olcak benim halim böyle sürekli açım.normalde günde iki öğün bi kaşıkla doyan ben hiç bişeyle doymuyorum..özellikle acı,ekşi,tuzlu deliriyorum.gece kalkıp limon yiyorum.diğer iki hamişlikte hiç böle olmadım..napcam ben yaaa aşeren varmı aranızda:2:
o zaman biz en yakın zamanda bir gidip bakalım en iyisi. telefonla bunu halledemeyiz tahminimce. gerçi doktorum bir kağıt yazdı gidip bununla randevunuzu alın dedi, acaba araya bir iyilik yaparlar mı dersin? evet k.çekmecedeyim ben, ama doktoruma daha önce tavsiye ile gitmiştim bundan birkaç ay önce başka bir şikayetle sonra değiştirmek istemedim. ilginç bir bayan sağolsun.
heee bilemem belki orada bir tanıdığı vardır:) araya alırlarsa süper olur...yahu herkes durdu durdu bu zamanı mı bekledi hamile olmak için:))))))))) yaa ben de ataköye gidiyordum başka bir rahatsızlık için memnundum hatta hamile olunca doktorumun sevineceğini düşünmüştüm sonuçta istediğimi biliyordu neyse kontrollerde ilgisiz ve agresif olunca vazgeçtim...nisadaki doktordan memnunum ama....
adı ne doktorunun, bir de ikili testi yapan perinatolog kim acaba, bana sadece tetkik istek formu yazdı belki de sadece perinatologdan (yazarken daha kolay oluyor telaffuzu zor bir kelime... :)) randevu almam gerekir şimdi biraz daha kafam karıştı.
fatma aysan benim doktorumun adı....çok tatlı konuşkan bir hanım ama perinatologun adını hatırlamıyorum yaa reyhan mı neydi valla tam hatırlamıyorum(( bence bir telefon et nisaya bak bakalım ne zaman veriyorlar??? eğer gelmeniz lazım derlerse gidersin hee bir de randevu tarihine iyi bak kaç haftalık olmuş olacaksın günü geçmemesi lazım malum....
fatma aysan benim doktorumun adı....çok tatlı konuşkan bir hanım ama perinatologun adını hatırlamıyorum yaa reyhan mı neydi valla tam hatırlamıyorum(( bence bir telefon et nisaya bak bakalım ne zaman veriyorlar??? eğer gelmeniz lazım derlerse gidersin hee bir de randevu tarihine iyi bak kaç haftalık olmuş olacaksın günü geçmemesi lazım malum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?