2014 Şubat Anneleri

oooo lohusayken yediysen bebekde gaz yapmaz mı.

ayaklar sağ tarafta aşağıya doğru baş sol tarafta yukarı doğru. neyse çokta belirleyici değil zaten.sağolun.zaten şöyle net bir resim vermiyor ki dr.hep bulanık.

biraz sabredicez canım ne yapalım. ben de çok merak ediyorum ama çok erken daha. bana da dün doktorun verdiği foto çok bulanık sinir oldum. bir önceki çok netti. büyüdükçe bulanıklaşıyo mu bu çocuklar :)

oooo lohusayken yediysen bebekde gaz yapmaz mı.

benim oğlum genelde gazlı bir bebek değildi artı ne yersem yiyeyim üzerine sürekli kimyon ekeleyip yiyordum sade bulgur pilava bile ekeliyordum o derece yani, ve tadınıda çok seviyordum
bunların yanı sıra birde fasulye nohut mercimek gibi potansiyel gaz yapan şeylerden uzak durdum 4-5 ay
o kadar
gaz sorunumuz olmadı çok şükür
umarım karnımdaki oğlum gibi olur

bbilimcimmm saol canım benim.... bir de

benim gebelik takip kartımda yazan değerler bunlar cok anlamıyorum ama dr bişey demediğine göre iyidir dimi...:26:

Hb = 11.7

TSH =1.25

HbsAs = (-) :26::26:

hb ne ki ??? hemoglobinmi acaba dicem ama o da tek değer olarak verilmez en az 18 değer olur yanında ilginç
tsh ın çok iyi 3 ün altında olması gerekti zaten sorunsuz yani
o an allatakide HBSAG olacak AS değil oda negatif zaten yani hepatit b değilsin demek bu kadar

birde benim öyle bir gebelik takip kartım yok niyeki ? :26:

kızlar ben kimsenin kanına gırmek istemiyorum...siz bana bakmayın yaaaa....etsiz den bir şey olmaz düşüncesiyle yedim ben

Ah be canım kanımıza girmek olarak görme bunu takılıyorum işte etsiz zaten dediğin gibi birşey olmaz

hepatit b yi geçerimemişsin bizim doktorumuz
dediki keşke hamile kalmadan aşısını olsaydın dedi
ama sıkıntı değil doğumdan sonra mutlaka aşısını yaptır dedi
vücut bağışıklık kazansın dedi

canım bende senin dediğin anti hbs hbs ag değil gibi geldi bana
anti hbs bağışıklılığı gösterir çünkü
zaten aşıda 500 oluyor bağışıklılığın bunu demek istemiştir

Son düzenleme:

valla tatlım hastane verdi bunu her gittiğimde yanımda olacakmış.dr a hatırlatma amaçlı bence ya.her gidişimdi bebişle ilgili bilgiler verdiği ilaçlar falan yazılıyo bebeğin haftası falan...

valla tatlım hastane verdi bunu her gittiğimde yanımda olacakmış.dr a hatırlatma amaçlı bence ya.her gidişimdi bebişle ilgili bilgiler verdiği ilaçlar falan yazılıyo bebeğin haftası falan...

ilk hamileliğimde benim de gebelik kartım vardı,kullanılan ilaçlar,geçirilen hastalıklar,bebeğin gelişimi vs.yazılıyordu.şimdi dr.lar genelde bilgisayara işliyorlar,gittiğimde bizimle ilgili bilgileri ordan takip ediyorlar.ben kart olayı kalktı sanıyordum.

hastane kayıtlarında olması normal de canım,belki acillik bi durum olur başka bi dr a gitmemiz gerekir....belki o amaçla devam ediyodur...

günaydın hatunlar:) anca geldim yaaa çok uykucuyum ben galiba:))
önceki sayfaları okuyamadım şimdi size günaydım demek için geldim ben biraz geri bakayım:)

prettyyy bebeğin çok büyümüş maşallah ona yaaa bildiğin onun kolları bacakları amniyotik sıvıyla karete yapıyordur:))))))))

jack frostcum muhabbete sen denk gelmiyorsun hakkaten yaaa eeee adananın havası insanda hal mi bırakır ama özledim oraları...
neresinde oturuyorsun sen adananın bu arada?

adally kıs ben bugün biraz geciktim ama senin ukela dümbeleği lafın hala aklımda ayy çok olmuş duymayalı:)))) çok komik kızsın yaa hem seninle fizyoloji arkadaşıyız kıllar konusunda:)

günaydın uykucu hoşgeldinnnnaksamları girip okuyorum ama yazmıyorum üşeniyorum...uzandığım yerden tlfndan takip ediyorum...ama dediğin gibi adananın sıcağından hal bulamıyor insan

ben huzurevlerinde oturuyorum canım...turgutözal tarafında.biliyomusun?:26:

maşallah bebeğine yaa rabbim daha güzel haberlerini duymayı nasip etsin sanada hepimize de:)

ayyy bu kıl yün mevzusundan ben de muzdaribim(( bacaklarımdakiler artık 1 haftada çıkmaya başladılar ve göbeğimde resmen siyah uzun kıllar çıkıyor(( libidolarımdan bahsediyorum ama bi soyunsam adam kaçar heralde birader saygılar der bana:))))) bazen sırtımı keselemeye geliyor ama oturduğum için hiçbirşey görmüyor sadece sırtımı görüyor acaba orda da çıkmışmıdır
sivilcelere gelince imdaaaat diyorum ben de aynen çıban gibi çıkmaya başlayacak....akıntım ise devam ediyor ama kokusuz,idrarım da fazla koyulaşmaya başladı....

tahmin etmişlerdir güzelim yaa kesin cevap vermeleri imkansız gibi geliyor bana....

canımm sen de inşallah tez zamanda bulantılarından kurtulup böyyle amaaan çok yiyorum kilo alıyorum kızlar demeye başlarsın:))) bebeğinin sağlıklı olmasına ayrıyeten çok sevindim güzelim...eğer yenibosnadan geçersen bana da uğra:)

yaa kızlar benim canım hiç bişi yemek istemiyo yaa aç aç geziyorum kendi pişirdiğim yemekleri yiyemiyorum

off offff keşke şuan 5 yıldızlı otelde ultra herşey dahil şeklinde 7/24 yemek olan bir otelde olsaydım hem de 4. aya kadar:))))

yok yaa bilmiyorum ama turgut özalı biliyorum çünkü orada evimiz vardı sattık oturamadan.....bir de dayımlar mahvezsığmazda oturuyor çukurova elektrik meslek lisesinin orda,yürüyerek giderdik turgut özala bir de sinema vardı orada galiba oraya giderdik:)))ayyy ne özledim yaaa offf offf....ama adanaya gelmeden önce mutlaka senin numaranı alacam görmek isterim:) tabi sen de istersen:) offf offff şuan adana kebabı yemek vardı ama istanbul havasında:)

sen gel ben kebabın alasını ısmarlarım sana...niye görmek istemiyim deliiii....dayınlar yakın işte canım bana...10 dk falan....o sinema da metropol sinemasıdır özaldaki

eee ne zamn gelcen yaaaa....sen simdi nerdesin bu arada?

eylül çıksın öyle gel bari....sıcak şimdi buralar o yüzden

canım yenibosnaya yakın sayılırım hatta bu akşam şirinevlere iftara gidicez kuzenime. İkili test için de 05 ağustosta yenibosnada Nisa'ya gidicem benim doktor izinde olacakmış, orada yaptır vakit geçmesin dedi. uğramak fena fikir değil de aslında bu bölgedeki arkadaşlar bir görüşsek fena olmaz hepimize iyi gelir bence.

canım ben istanbulda oturuyorum 16 senedir....ağustosta teyzemin kızının nişanı var ama gelirmiyim bilemem çünkü cesaretim yok sıcaktan ötürü....ayy unutmuşum yaa doğru metropol sinemasıdır:))) güzel yerler oralar....

mide bulantılarım bir geçsin kebapların alasını yemem mi kıs:))) ama ciğer,şırdan ve işkembe sevmiyorum ona göre :)))))

haa bir de hasan ustada yerim aşağısı kurtarmaz:)))) sonra da gazi paşadaki tatlıcı fehmiye gideriz bak tatlı benden:)))))) ayy ben celalettin sayhanda okudum eskilere bakarım dalarım şöylee....cemal paşada oturuyorduk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…