- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
alpin benim mide o kadar kötüki acı veya baharatlı bişi yeyince burnumdan geliyor valla
jack afiyet olsun balım benim toxo bağışıklılığım olduğu için evde yapılmış gerçek ve etli çiğ köfte tercih ederim tabi, midem bi düzelsin yicem bol bol
ben oğlumda çok yedim lohusa zamanındada yeyince acayip süte getiyordu bende çiğ köfte
ayaklar sağ tarafta aşağıya doğru baş sol tarafta yukarı doğru. neyse çokta belirleyici değil zaten.sağolun.zaten şöyle net bir resim vermiyor ki dr.hep bulanık.
oooo lohusayken yediysen bebekde gaz yapmaz mı.
bbilimcimmm saol canım benim....bir de
benim gebelik takip kartımda yazan değerler bunlar cok anlamıyorum ama dr bişey demediğine göre iyidir dimi...:26:
Hb = 11.7
TSH =1.25
HbsAs = (-) :26::26:
kızlar ben kimsenin kanına gırmek istemiyorum...siz bana bakmayın yaaaa....etsiz den bir şey olmaz düşüncesiyle yedim ben
hb ne ki ??? Hemoglobinmi acaba dicem ama o da tek değer olarak verilmez en az 18 değer olur yanında ilginç
tsh ın çok iyi 3 ün altında olması gerekti zaten sorunsuz yani
o an allatakide hbsag olacak as değil oda negatif zaten yani hepatit b değilsin demek bu kadar
Birde benim öyle bir gebelik takip kartım yok niyeki ? :26:
hepatit b yi geçerimemişsin bizim doktorumuz
dediki keşke hamile kalmadan aşısını olsaydın dedi
ama sıkıntı değil doğumdan sonra mutlaka aşısını yaptır dedi
vücut bağışıklık kazansın dedi
canım bende senin dediğin anti hbs hbs ag değil gibi geldi bana
anti hbs bağışıklılığı gösterir çünkü
hb ne ki ??? hemoglobinmi acaba dicem ama o da tek değer olarak verilmez en az 18 değer olur yanında ilginç
tsh ın çok iyi 3 ün altında olması gerekti zaten sorunsuz yani
o an allatakide HBSAG olacak AS değil oda negatif zaten yani hepatit b değilsin demek bu kadar
birde benim öyle bir gebelik takip kartım yok niyeki ? :26:
valla tatlım hastane verdi bunu her gittiğimde yanımda olacakmış.dr a hatırlatma amaçlı bence ya.her gidişimdi bebişle ilgili bilgiler verdiği ilaçlar falan yazılıyo bebeğin haftası falan...
ilk hamileliğimde benim de gebelik kartım vardı,kullanılan ilaçlar,geçirilen hastalıklar,bebeğin gelişimi vs.yazılıyordu.şimdi dr.lar genelde bilgisayara işliyorlar,gittiğimde bizimle ilgili bilgileri ordan takip ediyorlar.ben kart olayı kalktı sanıyordum.
kızlar gunaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
12 haftalıklara soruyorum özellikle karnınıza ani giren bıçak saplanma ağrılarınız oluyormu sizinde ?
günaydın hatunlar:) anca geldim yaaa çok uykucuyum ben galiba:))
önceki sayfaları okuyamadım şimdi size günaydım demek için geldim ben biraz geri bakayım:)
prettyyy bebeğin çok büyümüş maşallah ona yaaa bildiğin onun kolları bacakları amniyotik sıvıyla karete yapıyordur:))))))))
jack frostcum muhabbete sen denk gelmiyorsun hakkaten yaaa eeee adananın havası insanda hal mi bırakır ama özledim oraları...
neresinde oturuyorsun sen adananın bu arada?
adally kıs ben bugün biraz geciktim ama senin ukela dümbeleği lafın hala aklımda ayy çok olmuş duymayalı:)))) çok komik kızsın yaahem seninle fizyoloji arkadaşıyız kıllar konusunda:)
Günaydın kızlar:) dünikili test için doktora gittik. Ense kalınlığı çok iyi dedi doktor. İkili test için de kan aldılar önümüzdeki hafta sonuçlarını alacağız. Dua edin güzel sonuçlar alalım inşallah. Bu arada bu da benim bebişim :) bıcır bıcır içerde neler yapıyordu yaa :) bir de maşallah alalım teyzeleri :)
Eki Görüntüle 762516
hatunlar günaydıın,
face çıkalı boşadınız burayı galba
sizlere bir soru olcak benim hatta bi kaç tane
böyle tüylerinde artış olan var mı daha bu vakitten benim kollarımdakiler saç gibi göbeğimdekilerde yakında kocamdakilele yarışacak hale gelecek gibi
sivilceleriniz ne alemde bunlar nezaman geçer ergen gibi geziyorum 27 yaşında
birde en önemli sorum
akıntınız nasıl
yani ben gördüğünüz gibi 12. haftaya girdim
ama sanki akıntım azaldı sizlerde durum nasıldır.
günaydın arkadaşlar...arkadaşımın gebeliği benden 10gün önce cuma günü cinsiyetini öğrendi.bebeşinin elini kolunu ayrı ayrı hareket ettiğini görmüş.ama cinsiyetin öğrenmesi eni çok şaşırttıı.
herkese günaydın, bir yere kadar okudum bir yerden sonra artık takip edemedim. sizlerden birkaç gündür uzağım ve özlemişim kızlar. dün hastanedeydik biz de ama sabah girdik ancak akşam çıktık. önce doktoru bekledik doğuma girmiş daha fazla idrara sıkışık bekleyemedim o nedenle ultrason çok net çıkmadı yani bana göre çok net değildi, doktor bebeğin herşeyi normal dedi. Sonra benim için seruma karar verildi. hala 2 kilo kaybım devam ediyor bilmiyorum ne zaman almaya başlayacağım. ikili test için ise 05 ağustosta gidecekmişiz.
bu arada iklim cumartesi saat 4 sularında rumeli'nin önünden geçtim içimden bir şeyler dürttü gir içeri arkadaşın randevusu vardı diye. :) ama sonra o halsizliğin üzerine kendimde o kadar derman bulamadım.
herkesin güzel haberlerine çok sevindimmm...
yaa kızlar benim canım hiç bişi yemek istemiyo yaa aç aç geziyorum kendi pişirdiğim yemekleri yiyemiyorum
günaydın uykucu hoşgeldinnnnaksamları girip okuyorum ama yazmıyorum üşeniyorum...uzandığım yerden tlfndan takip ediyorum...ama dediğin gibi adananın sıcağından hal bulamıyor insan
ben huzurevlerinde oturuyorum canım...turgutözal tarafında.biliyomusun?:26:
yok yaa bilmiyorum ama turgut özalı biliyorum çünkü orada evimiz vardı sattık oturamadan.....bir de dayımlar mahvezsığmazda oturuyor çukurova elektrik meslek lisesinin orda,yürüyerek giderdik turgut özala bir de sinema vardı orada galiba oraya giderdik:)))ayyy ne özledim yaaa offf offf....ama adanaya gelmeden önce mutlaka senin numaranı alacam görmek isterim:) tabi sen de istersen:) offf offff şuan adana kebabı yemek vardı ama istanbul havasında:)
maşallah bebeğine yaa rabbim daha güzel haberlerini duymayı nasip etsin sanada hepimize de:)
canımm sen de inşallah tez zamanda bulantılarından kurtulup böyyle amaaan çok yiyorum kilo alıyorum kızlar demeye başlarsın:))) bebeğinin sağlıklı olmasına ayrıyeten çok sevindim güzelim...eğer yenibosnadan geçersen bana da uğra:)
sen gel ben kebabın alasını ısmarlarım sana...niye görmek istemiyim deliiii....dayınlar yakın işte canım bana...10 dk falan....o sinema da metropol sinemasıdır özaldaki
eee ne zamn gelcen yaaaa....sen simdi nerdesin bu arada?
eylül çıksın öyle gel bari....sıcak şimdi buralar o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?