2014 Şubat Anneleri

neden söyleyemedinki bence annende çok sevinir
sevinmezmi :26::26::26:

sevinir hep kızım olsun diye dua eder de akrabalar,tanıdıklar şimdi duymasın ya.yalan değil ama şimdi diyecekler kız için yapmış öff karışık duygular içindeyim.

spse sen de ne talihsizsin canım yaaa...tut kalk maraşlardan kayseri acıbademe orda da doktorun odununu bul:))) ama bebeğinin çok iyi olduğunu öğrendin yaa dünyalar senin olmuştur hem öğren cinsiyetini bakarsın elif vermez kızını bana maraşa seninkini almaya gelirim:)))) ayyy ben de sanki oğlan anası olacakmış havasına niye girdiysem halbuki kız istiyorum:)

Uykucuuu uykucuuuu bir de libidosu yüksekken nasıl oluyorda çişini tutabiliyor anlamış değilim

Hey maşallah bir dalyan daha inşallah sağlıklı bir erkek olur canım çok sevindim senin adına

Kizlar mrb beebegimi gördüm çok şükür iyi haber vermek istedim sadece iki gun gerideymis cok sukur

Çok şükür canım sağlıklı olmanıza sevindim ikinizinde

sevinir hep kızım olsun diye dua eder de akrabalar,tanıdıklar şimdi duymasın ya.yalan değil ama şimdi diyecekler kız için yapmış öff karışık duygular içindeyim.

kıs biz 5 kardeşiz ve ben tek kızım 4 tane de erkek kardeşim var acaba bizimkiler neyi bulmak için bu kadar uğraşmışlar:)))))))))))

Heralde canım bilmiyorum Benim içime hiçbirşey doğmadı bu sefer bi tane kürtajım vardı ona hep erkek geçiyodu içimden ama buna nedense hiçbirşey hissetmedim..

Resim var tabi ekleyim canım telime çekeyimde fotosunu ama pipi yok tabiside onlarda eheheh
Evet bayan canım sorma erkek doktorlar bide suratsız oluyor benim gittiklerim hep öyleydi bayanlar daha candan oluyorlar bayan kadın doğumcuyu daha çok seviyorum ben..Eheehh haklı olabilirsin canım

Bu arada kızlar bebişime ayakkabı tarzı birşey örmüştüm konverse benziyodu çok hoşuma gitti hemen örneği alıp ördüm bakalım beğenecek misiniz?!

Sorma canım ya sans en iyisi diye geldik kötü bişey soylemedi ama ne bilim telle faln arayamazmisim ole cok istefigim gbi olmadi.ama genede mutluyum cok sukur.kiz benim kizin talibi cok:) ama sana veririm:)

Zoeyayyyyy antep fıstıklı vanilyalı iki top dondurma gibi duruyooorrrrrr

yaparım bi güzellik merak etme tam tersi olursa ben alırım artıkın sonra gelin hizmet diye bağırırım :)))) ya bi doğsunlar da bezleri altındayken paytak paytak yürüsünler oynasınlar bozsunlar eşyaları şimdilik hayallerim bundan ibaret cinsiyet belli olsunda ona göre kerteriz en iyi arkadaşımsın bide dünür oldukmu kimse dokunamaz bize ay düşündümde cok komik ya :))))hahaha

kıs biz 5 kardeşiz ve ben tek kızım 4 tane de erkek kardeşim var acaba bizimkiler neyi bulmak için bu kadar uğraşmışlar:)))))))))))

sen son çocukmusun ,dr.sen 5.yi yaparsın diyor ama yok valla tövbe bu sağlıklı doğsun ben de bir arkadaşın dediği gibi jübilemi yapacağım

ayyy fıstık yeşili hiç sevmem ama bayıldım bu patiklere yaaa hemen pc ye kaydedip kayınvaldeme göstercem beceriklidir örer:))) yavruşumun ayakları sıcak olsun yerim onu ben:))))))

adallyy kıs sadece çişimi değil libidolarımın bendeki etkisini de tutabiliyorum:))))) yoksa akşamları burada olmazdım anlarsın yaaaa:))))))))))) bazen diyorum keşke şu çocuk yapma çalışmalarını biraz daha uzatsaydık :) şaka bir yana da göbeğimde de kıllar çıkıyor yaa eşim daha görmedi bi görse heralde kahveye pişpirik oynamaya götürür beni pala arkadaş diye:)))

İşte canım bebişim :

sen son çocukmusun ,dr.sen 5.yi yaparsın diyor ama yok valla tövbe bu sağlıklı doğsun ben de bir arkadaşın dediği gibi jübilemi yapacağım

yok ben ilk çocuğum:))) benden sonraki hep pipi artık sıkıldım pipi görmekten bu yüzden de kız istiyor olabilirim:)))

ay hahahaha sana bir gün dünürüm diyeceğim hiç aklıma gelmez:))))) ayy annesii ben de bazen hayal kuruyorum hatta böyle birlikte almışız tosuncuklarımızı kucağımıza sen ben ali ceyhan basıp gitmişiz antalya alanya felan böyle şelaleleri geziyoruz foto çekiyoruz mutlu aile tablosuu:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…