hahah eğer doğruysa 3.pipi yolda
deme topiğin çılgın kızı,kalbim gümgüm zaten .benim dr.hep soldan bakıyor ilk başlarda hep soldan hissettim,neden hep soldan bakıyorsunuz dediğimde karın kası nereden iyi görüntü veriyorsa onun için dedi,yani senin göbiş yoktur karın zarın incedir o yüzden ortadan bakıyordur herhalde
heralde:))))) aksi halde düşünemiyorum ay bir diva mı gelecek yoksa benden töbeeeeeeee:))))))))) aman Allah korusun düşünsenize konuşmaya başlayınca zat-ı alinizi gördüm çok mutlu oldum valideciğim dermiş:)))))))))
neden söyleyemedinki bence annende çok sevinir
sevinmezmi :26::26::26:
maşallah bebeğine yaa rabbim daha güzel haberlerini duymayı nasip etsin sanada hepimize de:)
Amin canım benim inşallah :) Senin de bebişinle ilgili güzel haberler alırız inşallah teyzesi :)
heralde:))))) aksi halde düşünemiyorum ay bir diva mı gelecek yoksa benden töbeeeeeeee:))))))))) aman Allah korusun düşünsenize konuşmaya başlayınca zat-ı alinizi gördüm çok mutlu oldum valideciğim dermiş:)))))))))
çok tatlı kızsın ya kimse senin yanında sıkılmaz hiç.şimdi ben de merak ettim senin yaramazı?
günaydın hatunlar:) anca geldim yaaa çok uykucuyum ben galiba:))
önceki sayfaları okuyamadım şimdi size günaydım demek için geldim ben biraz geri bakayım:)
adally kıs ben bugün biraz geciktim ama senin ukela dümbeleği lafın hala aklımda ayy çok olmuş duymayalı:)))) çok komik kızsın yaahem seninle fizyoloji arkadaşıyız kıllar konusunda:)
İyi günler kızlaaarrr :)) Şimdi hastaneden geliyorum galiba oğlum olacakkkkkk :))Pipisini sevsinler yavrumun oyy nası da tatlı tatlı hareket ediyodu yesinn onu annesiii :))) İkili test yaptırmak istemiyodum ben doktorum da ense kalınlığın da ve burun kemiğinde falan problem yok bebek de problem görünmüyor dedi istersen yaptırmayabilirsin dedi ben de yaptırmayacağım..Ayyy çok güzel bi duygu yaaa rabbim herkese yaşatsın. 12+1 olmuşuz erken gidiyor gelişimi böyle giderse Ocak'ta gelecek bakalım...
Kizlar mrb beebegimi gördüm çok şükür iyi haber vermek istedim sadece iki gun gerideymis cok sukur
sevinir hep kızım olsun diye dua eder de akrabalar,tanıdıklar şimdi duymasın ya.yalan değil ama şimdi diyecekler kız için yapmış öff karışık duygular içindeyim.
Heralde canım bilmiyorumBence senin doktorunun hipotezi yanlış bende çoğu inşanda sağda olunca kızım oldu diye duydum..her doktorun kafasından bi ses çıkıyo desenevalla dediğin gibi kızı zor bulucaz galiba peki senin içine ne doğuyodu erkek yada kız olarak?
resim yokmu resim ???????????
bide doktorun bayanmı ? genelde bayan doktorlar böyle hipotez üretiyor erkek doktorlar daha bilimsel konuşuyor oysaki erkekye adamın çok ta tınında oluyorbayan doktorsa daha duygusal olduğundan böyle seyler düşünüyor buda benim hipotezim
spse sen de ne talihsizsin canım yaaa...tut kalk maraşlardan kayseri acıbademe orda da doktorun odununu bul:))) ama bebeğinin çok iyi olduğunu öğrendin yaa dünyalar senin olmuşturhem öğren cinsiyetini bakarsın elif vermez kızını bana maraşa seninkini almaya gelirim:)))) ayyy ben de sanki oğlan anası olacakmış havasına niye girdiysem halbuki kız istiyorum:)
spse sen de ne talihsizsin canım yaaa...tut kalk maraşlardan kayseri acıbademe orda da doktorun odununu bul:))) ama bebeğinin çok iyi olduğunu öğrendin yaa dünyalar senin olmuşturhem öğren cinsiyetini bakarsın elif vermez kızını bana maraşa seninkini almaya gelirim:)))) ayyy ben de sanki oğlan anası olacakmış havasına niye girdiysem halbuki kız istiyorum:)
kıs biz 5 kardeşiz ve ben tek kızım 4 tane de erkek kardeşim var acaba bizimkiler neyi bulmak için bu kadar uğraşmışlar:)))))))))))
sen son çocukmusun ,dr.sen 5.yi yaparsın diyor ama yok valla tövbe bu sağlıklı doğsun ben de bir arkadaşın dediği gibi jübilemi yapacağım
yaparım bi güzellik merak etme tam tersi olursa ben alırım artıkın sonra gelin hizmet diye bağırırım :)))) ya bi doğsunlar da bezleri altındayken paytak paytak yürüsünler oynasınlar bozsunlar eşyaları şimdilik hayallerim bundan ibaret cinsiyet belli olsunda ona göre kerteriz en iyi arkadaşımsın bide dünür oldukmu kimse dokunamaz bize ay düşündümde cok komik ya :))))hahaha
arkadaşlar cinsiyet örenen yok mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?