2014 Şubat Anneleri

CANIM öncelikle hayırlı olsun bebeğin, inşallah bundan sonra çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin 9 ayı tamamlarsın, benim de 8+1 ve 8+4 te kanamam oldu, rapor aldım fitil kullanıyorum. Çok şükür bebek iyiydi, inşallah yarın gittiğimde de iyidir:)
Benim doktorumda hep VAJİNAL baktı, hiç üstten bakmadı, zararı olsa ben izin vermem zaten dedi. Alttan daha net göründüğü için benim de işime geliyo aslında,
Normalde çok utanıyorum ama bebiş olunca herşeyi bi kenara koyuyorsun. Doktoruna güven ve dua et, gerisi Rabb'ime kalmış,
Vermek isterse her türlü verir

arkadaşlar benim mesai bitti, şimdilik kaçıyorum. Laurana bak bekliyorum iftara şirinevlere... :))

tamam canım ama moralini sakın bozma güzelim...ayy başka zamana gelirim şimdi midem bulanıyor tut bu teklifini bulantılarım geçsin değerlendirecem:))))))) çıkışta sen bana çaya gel istersen:)))

Bebeğimi ilk görmeye gittiğimde doktor kistin var dedi. 3 cmmiş. Şok oldum duyunca. Bir hafta sonra da 4,5 cm olmuştu. Ikı hafta sonra gittiğimde 5 cm olmuştu. doktor çok açıklayıcı değildi. Bebeğime zarar verir mi? Bilgisi olan, aynı durumu yaşayan var mı?

benim bildiğim bebeğe zarar verdiği yönünde değil....anne adayı için sancılı bir durum koyuyor ortaya....bir tanıdığımın miyomu vardı ve gittikçe büyümüştü fakat çok sancılı bir 4 ay geçirdi miyom yüzünden....doktoru da yapacak birşey yok bebeğe zarar vermez hem doğumda miyomuda alırız böylece demişti öylede oldu...yani sen de doğurunca temizlenirsin güzelim inşallah:)

Çoook teşekkür ederim. İnşallah hepimiz aynı şekilde sorunsuz tamamlarız ve bu ayların tadını çıkarırız. İnşallah seninki de iyidir. Ben de hep karından baktı. Hep göründü zaten, sadece bi kere arka taraflara saklanmıştı :)

Canım benim de varmış kistim 18,7 mm yazıyo ult kağıdında benimki de birşey demedi sorun olsa söylerdi heralde dimi?Sen yine de içini ferah tut istersen başka bi doktora da görün..

merhaba babbo. Bildigim kadariyla bahsettigin kist hamilelikte olmasi gereken bir kist. Cunku hamilelik hormonu salgiliyor. Herkeste oluyor yani. Sanirim kimi doktor soyluyor, kimide onemsiz bularak soylemiyor. Doktoruna danis mutlaka gelecek sefere. Zaten onemli birsey olsaydi bir tedavi onerirdi diye dusunuyorum.

neyse hatunlar ben kaçar nasipse kuran okuyacam hepinize de elimden geldiğince dilim döndüğünce dua etcem...hep hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahım.....iyi akşamlar hepinizeeee çoook öpüyorum muck muck muck:)))

Canım benim de varmış kistim 18,7 mm yazıyo ult kağıdında benimki de birşey demedi sorun olsa söylerdi heralde dimi?Sen yine de içini ferah tut istersen başka bi doktora da görün..

Doktorum, zararı olmaz büyür büyür patlar dedi. Bazı hastalarınki patlamıyor, onlar alınıyor dedi. Sonra da bir sonraki hafta, bebek bundan besleniyor zaten dedi. Adam sormadıkça bir şey açıklamıyor ama ben ona çok güveniyorum. Cin gibi adam gibi. Bir de çok sempatik

Msjları karıştırdım:) kusura bakma cnm, alttan bakılan başkasıydı

Benim de ara ara bayağı bir sancım oluyor. Hatta kisti öğrenmeden önce bebeğimden dolayı sancılandığımı düşünmüştüm. Peki bu beslendiği kistle bebek aynı tarafta mı acaba? Kistim solda, bebek de solda mıdır?

Bu arada özel msj atamadım. Beni de listeye ekler misiniz? Yaşım 22. İlk bebeğim. Muhtemel doğum tarihi de 25 şubat

canım benim doktorum tersini söylediiii hepatitb aşını olmamı söylediiiii

canım hamileyken olmazsın dedi bana
bunu söyleyen yrd doç dr yani
keşke önce olsaydın dedi
ama doğumdan sonra mutlaka ol dedi.
Ayrıca ben 9 ay önce doğumdan sonra bebeğimi kaybettim
hasta doğdu.

bende son adetim 5 mayıstı ama doktor yeniden düzenledi 23 mayıs dedi
çünkü ben kan da baktırdık 7 haziranda çıkmadı evdeki testlerdede çıkmadı
taki 25 haziranda hala adet olamadım diye gittim ve hamile olduğumu öğrendim.
Daha önce bi düşüğüm ve hasta olarak doğup 14 gün yaşayan bi bebeğim vardı
rabbim inşşş bu defa nasip edecek hayırlısı ile bebeğimi bana

çok teşekkür ederiz gülsevdam bu bilgiler çok faydalı oldu bizler için allah razı olsun

tüylenme erkek bebişlerde olurmuş erkeklik hormonu yüzünden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…