- 30 Ocak 2010
- 44
- 17
- 298
maşallah bebişine bi daha gittiğindede şeysini görürsün![]()
inşallah 1 ay beklicez bir daha gitmek için 3 lü taramaya çağırdı..valla benimkinde çıkıntı falan yok bence kız ama bakalım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah bebişine bi daha gittiğindede şeysini görürsün![]()
speedy dün iyi değildi sabah...işlerimi toparlayıp izin alıp eve gidecem demişti....umarım iyidir kendisi de bebişi de![]()
speedy dün iyi değildi sabah...işlerimi toparlayıp izin alıp eve gidecem demişti....umarım iyidir kendisi de bebişi de![]()
doktora gitmiş kum döküyormuş...
aaaaaaaa çok fena ya ilaçta alamaz şimdi
bi nevi doğum sancısı derler kum dökme sancısı için
şimdiden çekmiş oluyor doğum sancısı garibim çok çok geçmiş olsun ya tamda ters zamanı bulmuş![]()
bir de kesin olmamakla beraber kız demiş doktor sanırım. :)) cinsiyet haberleri gelmeye başladı yavaş yavaş...
eğer o kızsa ben bu işi biliyorumbu topicte çoğu kişi resme baktı erkek dedi bir ben kız dedim
![]()
sizin nubunuzu göremedim nubsuzlar siziiiiiiiiiiiiiiibenim 11 haftalık yavruma bişi demedin amanub a da ekledim
biri bişi desin ya erken olsa da
![]()
sizin nubunuzu göremedim nubsuzlar siziiiiiiiiiiiiiiinubunuz içinize kaçmış hahahhhhhhhhaaaaaaaa
2 hafta sonra nubun alasını gostercez sana teyzesiiiiii![]()
nub görmüş kedi gibi oliciğim o zaman
jack bilmiyorum ama ben senin bebişi pipili hissediyorum erkek gibi geliyor bana nedense bu sadece his ama
sende mi brutuss![]()
nub görmüş kedi gibi oliciğim o zaman
jack bilmiyorum ama ben senin bebişi pipili hissediyorum erkek gibi geliyor bana nedense bu sadece his ama
yalnız olmadığımı anladım bu sayede sezaryus![]()
yok yokk kız o
iddaya girdikk bilim yaa topikten arkadaşlaa
sağlıklı bi kız olcak inşallah![]()
dun benimki kzıım diye seviyodu...hayırdır oğlum diyodun dedim.sen kızıyosun öyle deyince diyo...kızım dersen de kızarım zoruna gider dedim..bebeğim de şimdilik cinsiyeti belli olana kadar dedim![]()
yok yokk kız o
iddaya girdikk bilim yaa topikten arkadaşlaa
sağlıklı bi kız olcak inşallah![]()
jackinkimi kız hmm olabilir tabi yüzde 50 kız zaten
peki iddaa da kazanan ne alacak ??![]()
adam ne yapsa yaranamıyor sanada
seviyormuş ya ona bak benim eşim oğlumda karnıma dokunamazdı
baba olduğunuda zaten oğlum doğup 6-7 aylık olana kadar anlamadı
jackinkimi kız hmm olabilir tabi yüzde 50 kız zaten
peki iddaa da kazanan ne alacak ??![]()